Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 13 dalis

QUOTE(ajas @ 2007 06 14, 17:47)
o gal nejunkim mes tu reportaziniu nuotrauku, nes labai jau mazos patampa, nieko iziureti neimanoma  g.gif  Labradoriuke, man ir tavo jau tamsokos  unsure.gif

Man irgi taip atrodo...Geriau ziurisi atskirai, didesnes nuotraukos drinks_cheers.gif Ar reportazines nuotraukos turi buti susije, ar gali buti atskiros "istorijos" g.gif Gal ir buvo pasakyta, bet kazkaip neuzfiksavau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 14 birželio 2007 - 18:07
nezinau, ar atitiks sios savaites namu darbo tema, bet jei taip - tai tada atlikau namu darbus beatostogaudama biggrin.gif

"saltas dushas"
user posted image
ISO 400, 1/100s, f/7.1, 41/0mm

user posted image
ISO100, f/10.0, 1/200s, 56.0mm

user posted image
ISO100, f/10.0, 1/250s, 53.0mm
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 06 14, 17:56)
prisiminiau, kad ir aš turiu nuotrauką su nuogaliais  hihihi.gif 
į kreivą horizontą nekreipkit dėmesio. kai fotkinau, ne horizontas buvo galvoj  hihihi.gif

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 14, 18:27)
Nieko ten tokio... blush2.gif  Vaikai mano, menu kokiu tai nerasi cool.gif  Albumas mano parase mirksiukas.gif

Nu vot dabar matos thumbup.gif

QUOTE(Stebukle @ 2007 06 14, 18:30)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif hihihi.gif as tai ten tik neakivaizdine skaitytoja cool.gif

O cia paskaidrinimui nuotaikos hihihi.gif

Tai mes tam pačiam kurse neakivaizdininkės lotuliukas.gif

Bet vaikas gudresnis bus. Jau nuo jaunų dienų knygas apie fotografiją skaito thumbup.gif

O tu parašei man apie Sony ar ne? mastau.gif

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 06 14, 18:38)
Neisejo kaip strasbur sake

Prašyčiau neprasivardžiuot. Su Strazbūru neturiu nieko bendro lotuliukas.gif
Bet namų darbams geriau atskirai mirksiukas.gif

Wicked, vidurinioji man geriau žiūrisi, nes yra ir smėlio, ir vandens. Kažkaip suriša berniuką pilantį šlapią smėlį wub.gif

Biiiiiite maja, ar gražu paparacinti? bigsmile.gif hihihi.gif
Va sillwio nuogalių nemačiau ax.gif
Atsakyti
į kreivą horizontą nekreipkit dėmesio. kai fotkinau, ne horizontas buvo galvoj  hihihi.gif

oi negaliu lotuliukas.gif nuotrauka superine hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif

paziurejau ir as Californijos nuotraukeles, labai grazios wub.gif

Stebukliuke, koks fotografas auga rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 06 14, 19:30)
Biiiiiite maja, ar gražu paparacinti?  bigsmile.gif  hihihi.gif
Va sillwio nuogalių nemačiau  ax.gif

gal ir negražu, bet .... ax.gif

vo, žiūrėk hihihi.gif . ten paskutinė nuotrauka
http://picasaweb.goo.../sillwio/People
Atsakyti
Romantika lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 06 14, 17:30)
Nu vot dabar matos  thumbup.gif

Prašyčiau neprasivardžiuot. Su Strazbūru neturiu nieko bendro  lotuliukas.gif

hihihi.gif is Strazburaites ,kad prisijuokiau laugh.gif turbut tiek pat,kiek Viktor'as is manes laugh.gif

Bite,o jau potograpija 4u.gif laugh.gif ploja.gif net nekliuva akys uz gorizonto hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 06 14, 19:47)
gal ir negražu, bet ....  ax.gif

vo, žiūrėk hihihi.gif . ten paskutinė nuotrauka 
http://picasaweb.goo.../sillwio/People

Kokie jums cia nuogaliai. Va nueikit Vokietijoje i bet kuri atvira baseina ar papludymi ir dar ne to prisiziuresit biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 14, 19:02)
Man irgi taip atrodo...Geriau ziurisi atskirai, didesnes nuotraukos drinks_cheers.gif  Ar reportazines nuotraukos turi buti susije, ar gali buti atskiros "istorijos" g.gif  Gal ir buvo pasakyta, bet kazkaip neuzfiksavau blush2.gif

Na neturi jos buti susije (zinoma, jeigu norima, galima ir 3 nuotraukas is vienos serijos ideti).

Jo, Amerikeje griezta tvarka biggrin.gif . Vyras pasakojo is savo studiju laiku, kad i baseina tik su ilgom glaudem buvo galima (iki keliu):lotuliukas
Papildyta:
Zuviala, pasiziurek, gal tu exposure buvai "pareguliavusi" ir neatstatei. Gal del to ir tamsios nuotraukos. Man taip daznai atsitinka.
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 06 14, 11:30)
Wicked, vidurinioji man geriau žiūrisi, nes yra ir smėlio, ir vandens. Kažkaip suriša berniuką pilantį šlapią smėlį  wub.gif

tiesos tame yra.... biggrin.gif bet as jau supratau, kad su menais esu ryskiai prasilenkus hihihi.gif ir nuotraukas darausi tik savo seimyniniui albumui (nors is tiesu, tai niekada kitaip ir negalvojau, neplanavau... g.gif )
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 06 14, 18:56)

user posted image

bigsmile.gif geras lotuliukas.gif
QUOTE(Starburst @ 2007 06 14, 19:30)
Nu vot dabar matos  thumbup.gif

Bet vaikas gudresnis bus. Jau nuo jaunų dienų knygas apie fotografiją skaito  thumbup.gif

O tu parašei man apie Sony ar ne? mastau.gif

blush2.gif blush2.gif man asmeniskai, kolkas reik normaliai fotografuot, o po to apie menine fotografija dometis. Nes jei dabar ten eiciau... tai niekas nesuprastu ka fotkinu, nei as, nei jus lotuliukas.gif blush2.gif

wub.gif cool.gif

rasiau kad prie ranku nelimpa. Todel uzsisakiau kad parvestu canon xti, dabar vel galvoju, ar man jis tiks doh.gif isimylejau sita savo, ir man jis pats geriausias blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 14 birželio 2007 - 19:15
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 06 14, 16:24)
Taip, savo tas tris, viena po kitos sujungt. Savo knygose niekur neradau.

Kol aš iš darbo parsibeldžiau jau matau, kad radai sprendimą smile.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif broliukai dobiliukai

QUOTE(Stebukle @ 2007 06 14, 19:14)
blush2.gif  blush2.gif man asmeniskai, kolkas reik normaliai fotografuot, o po to apie menine fotografija dometis. Nes jei dabar ten eiciau... tai niekas nesuprastu ka fotkinu, nei as, nei jus lotuliukas.gif  blush2.gif

Reik mokytis viską iš karto. Meno mes ten nematom kol kas ir negreit matysim, nes pas daugelį supratimas net apie kompozicija švelniai sakant skystokas pasirodo (man iš vis slėptis reik smile.gif ), nekalbat apie spalvas ir t.t.
Atsakyti