zuvelia gal galetum parasyt kaip tu su ACDS sujungi nuotraukas. Nes kaip suprantu cia niekas su PS nuotrauku nesujungia.
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 06 14, 15:46)
zuvelia gal galetum parasyt kaip tu su ACDS sujungi nuotraukas. Nes kaip suprantu cia niekas su PS nuotrauku nesujungia.
o kaip tu nori jas sujungt? Taip kaip zuvelia sujunge? ar kaip nors kitaip?
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 14, 00:16)
apie kokia jus cia fotografija?kazka praleidau?
kam ta monotonija? man pasitaisyt?
Bite,situ pirmuju mano bandymu nedek bo pati bandysiu susitvarkyt su monitorium kazkaip.pas kaimynus pazejau.Boooze,kokia tamsuma...
kam ta monotonija? man pasitaisyt?
Bite,situ pirmuju mano bandymu nedek bo pati bandysiu susitvarkyt su monitorium kazkaip.pas kaimynus pazejau.Boooze,kokia tamsuma...
Zuvialia,kaip keista skaityt tavo postus paskutinius,kur dingo tavo stilius ?
Nuotraukos tavo,man irgi labai tamsios atrodo
QUOTE(Will @ 2007 06 14, 08:59)
Kaip grazu Kazkodel paskutiniu metu mane pradejo traukt fotografijos su senais zmonem
Kur dingo mus skyrelio myletojai negi visi issikrauste i menines foto skyreli? Idomu liks cia kas nors pamokyt ka ne taip darom?
Mallena,sveika prisijungus
Mano kompas nusproges su PS programa,fotografuot fotografuoju,bet nuotrauku nors apkarpytu nenoriu cia det Kazkaip sunki tema sia savaite
QUOTE(sillwio @ 2007 06 14, 15:51)
o kaip tu nori jas sujungt? Taip kaip zuvelia sujunge? ar kaip nors kitaip?
Taip, savo tas tris, viena po kitos sujungt. Savo knygose niekur neradau.
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 06 14, 17:24)
Taip, savo tas tris, viena po kitos sujungt. Savo knygose niekur neradau.
Na trijų nei karto nereikėjo jungti, bet dvi sujungdavau paprasčiausiai pasižiūrėjusi image size, imi naują dvigubai platesnį bacground'ą ir dedi paruoštas vieną foto, tada kitą, suflatini layer'ius, pasirenki kokį nori dydį ir rodai čia
Ji gi mokosi kita kalba kalbėti Menų mokykloje bajeriukai dingsta, nes įtemptai galvoti reikia, ką rašai. Gerai ten Victor juos spaudžia
QUOTE(Starburst @ 2007 06 14, 08:31)
California, o kur tavo tas išgirtasis albumiukas? Mestelk adresiuką
Nieko ten tokio... Vaikai mano, menu kokiu tai nerasi Albumas mano parase
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 14, 10:01)
sillwio - nors ka cia stebetis, as ana diena su Guscium parke vaiksciodama panasu vaizdeli maciau
O pas mus uz nuogumo demonstravima gali buti arestuotas Gal ir gerai, nors nesitaso tokios "grazuoles" pusnuoges Nenoreciau, kad mano berniukai tokius vaizdus matytu
QUOTE(gus @ 2007 06 14, 15:58)
Kur dingo mus skyrelio myletojai negi visi issikrauste i menines foto skyreli? Idomu liks cia kas nors pamokyt ka ne taip darom?
As nesikraustau ir niekur nesikraustysiu Mano tikslas ismokti graziai fotografouti, ko sis skyrelis ir moko Tik va ar mokytojai liks su patarimais cia... Aprimo cia, palyginus kaip buvo...
QUOTE(Starburst @ 2007 06 14, 17:53)
Ji gi mokosi kita kalba kalbėti Menų mokykloje bajeriukai dingsta, nes įtemptai galvoti reikia, ką rašai. Gerai ten Victor juos spaudžia
as tai ten tik neakivaizdine skaitytoja
O cia paskaidrinimui nuotaikos
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 14, 18:27)
As nesikraustau ir niekur nesikraustysiu Mano tikslas ismokti graziai fotografouti, ko sis skyrelis ir moko Tik va ar mokytojai liks su patarimais cia... Aprimo cia, palyginus kaip buvo...
As irgi
O kur baubazzz dingo
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 06 14, 14:46)
prizadekit nesijuokt,nes tai tikrai ukiskas metodas.
1.Atsiverciu su Asdcee nuotrauka nevykiskiausiai tamsiausiai nufotografuota;
2. einu per edit y -Watermark-
3.Pazymiu butinai varnele ant Maintain aspect ratio when resizing [kad neiskraipytu nuotraukos]
4.Per browse ymeti vietoj tos gelytes nuotrauka,ja istempi[arba sumazini],kokio nori dydzio
5.spaudi done.
6.vel eini y Watermark ir vel darai ta pati su kita nuotrauka,kuria jungi su kita nuotrauka.Jei darei ant tamsaus fono,tai ir gali remeli padaryt tarp ju.
7.apsikarpai visa bendra 'projekta',kad krastai butu lygus,ir pabaigai einu uzdet remeli ant viso bendro 'projekto.Psiuo.
..
Paprasta,kaip dvi kapeikos,ale kaip man nuo kaimo tai sakyc sudetingiau ir nemokec...
QUOTE(gus @ 2007 06 14, 14:58)
susnervijau su tom tamsybem,nes 100proc mano fotobandymu yra tamsus.Brac,sakau,gal ce pas man akyse kokios tamsintos linzikes uzsimete?O del stiliaus...nu brac...baikit gedint.bandau islyst is gudaus kaimo,o anie ce man matai prikaisioja...
QUOTE(Starburst @ 2007 06 14, 15:53)
aga.Anas grieztas yr.o mokykloj as tokia pazangi buvau,tai zinok priremta prie sienos,nelabai apie stiliu begalvoju. Alia,dab,kai pasaket,tai bandysiu taisytis ir bisky nuimt ytampos
Neisejo kaip strasbur sake, man kazkokie dydziai neatitiko. Tai truputi kitaip padariau:
Bite maja sita gali idet jau
Bite maja sita gali idet jau
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 06 14, 16:38)
Neisejo kaip strasbur sake, man kazkokie dydziai neatitiko. Tai truputi kitaip padariau:
uo.bereikalo rasinejau ten savo ala metodus.Tavasis geresnis turbut.Na,tik per smulkutis.bet ku padarysi..
uo padidinai.liuks.man taip net neiseitu turbut :hihihi :
o gal nejunkim mes tu reportaziniu nuotrauku, nes labai jau mazos patampa, nieko iziureti neimanoma Labradoriuke, man ir tavo jau tamsokos