Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 13 dalis

zuvelia gal galetum parasyt kaip tu su ACDS sujungi nuotraukas. Nes kaip suprantu cia niekas su PS nuotrauku nesujungia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 14 birželio 2007 - 15:47
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 06 14, 15:46)
zuvelia gal galetum parasyt kaip tu su ACDS sujungi nuotraukas. Nes kaip suprantu cia niekas su PS nuotrauku nesujungia.

o kaip tu nori jas sujungt? Taip kaip zuvelia sujunge? ar kaip nors kitaip?
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 14, 00:16)
apie kokia jus cia fotografija?kazka praleidau? blink.gif
hihihi.gif kam ta monotonija? hihihi.gif man pasitaisyt?

Bite,situ pirmuju mano bandymu nedek bo pati bandysiu susitvarkyt su monitorium kazkaip.pas kaimynus pazejau.Boooze,kokia tamsuma... blush2.gif

Zuvialia,kaip keista skaityt tavo postus paskutinius,kur dingo tavo stilius biggrin.gif ?
Nuotraukos tavo,man irgi labai tamsios atrodo ax.gif

QUOTE(Will @ 2007 06 14, 08:59)
Suradau ir aš vieną paskutiniųjų savo darytų nuotraukų  blush2.gif

ISO - 800, f/11, 1/500s
user posted image

Kaip grazu wub.gif Kazkodel paskutiniu metu mane pradejo traukt fotografijos su senais zmonem wub.gif
Kur dingo mus skyrelio myletojai g.gif negi visi issikrauste i menines foto skyreli? g.gif Idomu liks cia kas nors pamokyt ka ne taip darom?
Mallena,sveika prisijungus 4u.gif
Mano kompas nusproges su PS programa,fotografuot fotografuoju,bet nuotrauku nors apkarpytu nenoriu cia det blush2.gif Kazkaip sunki tema sia savaite blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 14, 15:51)
o kaip tu nori jas sujungt? Taip kaip zuvelia sujunge? ar kaip nors kitaip?

Taip, savo tas tris, viena po kitos sujungt. Savo knygose niekur neradau.
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 06 14, 17:24)
Taip, savo tas tris, viena po kitos sujungt. Savo knygose niekur neradau.

Na trijų nei karto nereikėjo jungti, bet dvi sujungdavau paprasčiausiai pasižiūrėjusi image size, imi naują dvigubai platesnį bacground'ą ir dedi paruoštas vieną foto, tada kitą, suflatini layer'ius, pasirenki kokį nori dydį ir rodai čia biggrin.gif
Zuvialia,kaip keista skaityt tavo postus paskutinius,kur dingo tavo stilius  ?

Ji gi mokosi kita kalba kalbėti mirksiukas.gif Menų mokykloje bajeriukai dingsta, nes įtemptai galvoti reikia, ką rašai. Gerai ten Victor juos spaudžia hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 06 14, 08:31)
California, o kur tavo tas išgirtasis albumiukas?  ax.gif Mestelk adresiuką  mirksiukas.gif

Nieko ten tokio... blush2.gif Vaikai mano, menu kokiu tai nerasi cool.gif Albumas mano parase mirksiukas.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 06 14, 10:01)
sillwioblink.gif nors ka cia stebetis, as ana diena su Guscium parke vaiksciodama panasu vaizdeli maciau blink.gif

O pas mus uz nuogumo demonstravima gali buti arestuotas biggrin.gif Gal ir gerai, nors nesitaso tokios "grazuoles" pusnuoges blink.gif Nenoreciau, kad mano berniukai tokius vaizdus matytu cool.gif biggrin.gif

QUOTE(gus @ 2007 06 14, 15:58)
Kur dingo mus skyrelio myletojai g.gif negi visi issikrauste i menines foto skyreli? g.gif Idomu liks cia kas nors pamokyt ka ne taip darom?

As nesikraustau ir niekur nesikraustysiu ax.gif Mano tikslas ismokti graziai fotografouti, ko sis skyrelis ir moko thumbup.gif Tik va ar mokytojai liks su patarimais cia... unsure.gif Aprimo cia, palyginus kaip buvo...
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 06 14, 17:53)

Ji gi mokosi kita kalba kalbėti  mirksiukas.gif  Menų mokykloje bajeriukai dingsta, nes įtemptai galvoti reikia, ką rašai. Gerai ten Victor juos spaudžia hihihi.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif hihihi.gif as tai ten tik neakivaizdine skaitytoja cool.gif

O cia paskaidrinimui nuotaikos hihihi.gif
user posted image
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 14, 18:27)

As nesikraustau ir niekur nesikraustysiu ax.gif  Mano tikslas ismokti graziai fotografouti, ko sis skyrelis ir moko thumbup.gif  Tik va ar mokytojai liks su patarimais cia... unsure.gif Aprimo cia, palyginus kaip buvo...

As irgi cool.gif
O kur baubazzz dingo unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 06 14, 14:46)

prizadekit nesijuokt,nes tai tikrai ukiskas metodas.
1.Atsiverciu su Asdcee nuotrauka nevykiskiausiai tamsiausiai nufotografuota;
2. einu per edit y -Watermark-
3.Pazymiu butinai varnele ant Maintain aspect ratio when resizing [kad neiskraipytu nuotraukos]
4.Per browse ymeti vietoj tos gelytes nuotrauka,ja istempi[arba sumazini],kokio nori dydzio
5.spaudi done.
6.vel eini y Watermark ir vel darai ta pati su kita nuotrauka,kuria jungi su kita nuotrauka.Jei darei ant tamsaus fono,tai ir gali remeli padaryt tarp ju.
7.apsikarpai visa bendra 'projekta',kad krastai butu lygus,ir pabaigai einu uzdet remeli ant viso bendro 'projekto.Psiuo.
.. 4u.gif

Paprasta,kaip dvi kapeikos,ale kaip man nuo kaimo tai sakyc sudetingiau ir nemokec...
QUOTE(gus @ 2007 06 14, 14:58)
Zuvialia,kaip keista skaityt tavo postus paskutinius,kur dingo tavo stilius biggrin.gif ?
Nuotraukos tavo,man irgi labai tamsios atrodo ax.gif

susnervijau su tom tamsybem,nes 100proc mano fotobandymu yra tamsus.Brac,sakau,gal ce pas man akyse kokios tamsintos linzikes uzsimete?O del stiliaus...nu brac...baikit gedint.bandau islyst is gudaus kaimo,o anie ce man matai prikaisioja... blush2.gif

QUOTE(Starburst @ 2007 06 14, 15:53)
Ji gi mokosi kita kalba kalbėti   mirksiukas.gif  Menų mokykloje bajeriukai dingsta, nes įtemptai galvoti reikia, ką rašai. Gerai ten Victor juos spaudžia hihihi.gif

hihihi.gif aga.Anas grieztas yr.o mokykloj as tokia pazangi buvau,tai zinok priremta prie sienos,nelabai apie stiliu begalvoju. Alia,dab,kai pasaket,tai bandysiu taisytis ir bisky nuimt ytampos hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 14 birželio 2007 - 17:40
Neisejo kaip strasbur sake, man kazkokie dydziai neatitiko. Tai truputi kitaip padariau:
user posted image
Bite maja sita gali idet jau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 14 birželio 2007 - 17:41
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 06 14, 16:38)
Neisejo kaip strasbur sake, man kazkokie dydziai neatitiko. Tai truputi kitaip padariau:

uo.bereikalo rasinejau ten savo ala metodus.Tavasis geresnis turbut.Na,tik per smulkutis.bet ku padarysi..

uo padidinai.liuks.man taip net neiseitu turbut :hihihi :ploja.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 14 birželio 2007 - 17:45
o gal nejunkim mes tu reportaziniu nuotrauku, nes labai jau mazos patampa, nieko iziureti neimanoma g.gif Labradoriuke, man ir tavo jau tamsokos unsure.gif
Atsakyti
prisiminiau, kad ir aš turiu nuotrauką su nuogaliais hihihi.gif
į kreivą horizontą nekreipkit dėmesio. kai fotkinau, ne horizontas buvo galvoj hihihi.gif

user posted image

Atsakyti