California, o kur tavo tas išgirtasis albumiukas? Mestelk adresiuką
Nu ir rooolys prisiminiau, kad kūrė kūrė albumą, gal jau prikūrė?
Sveiki , skaitau jau antra diena jusu pokalbius ir noreciau prisijungti. Tik labai nedrasu : Fotika turiu tai tik toki Olympus C770UZ
Va tokios foto su juo gaunasi
Va tokios foto su juo gaunasi
QUOTE(mallena @ 2007 06 14, 09:33)
Sveiki , skaitau jau antra diena jusu pokalbius ir noreciau prisijungti. Tik labai nedrasu : Fotika turiu tai tik toki Olympus C770UZ
Labas. Junkis drasiau. Nera cia ko bijot Sakai "tik toki"? As turejau C760UZ ir jis atitiko visus mano poreikius 2 metus. Nebutu numires, as ji makro fotografavimui naudociau dar ir dabar. Optika tikrai nebloga.
QUOTE(mallena @ 2007 06 14, 10:33)
Sveiki , skaitau jau antra diena jusu pokalbius ir noreciau prisijungti.
Sveika prisijungusi
aciu uz padrasinima Tik tiek, kad paziurejau pagal sarasa niekas tokiu nesinaudoja, tai ir pagalvojau, kad gal sitam skyreliui per prastas
Tai ka pirmiausiai tureciau padaryti, tema perskaiciau ir esu pasirengusi vykdyti visas uzduotis
Tai ka pirmiausiai tureciau padaryti, tema perskaiciau ir esu pasirengusi vykdyti visas uzduotis
sveiki
mallena - sveika prisijungus na siai savaitei namu darbai reportazas
sillwio - nors ka cia stebetis, as ana diena su Guscium parke vaiksciodama panasu vaizdeli maciau
mallena - sveika prisijungus na siai savaitei namu darbai reportazas
sillwio - nors ka cia stebetis, as ana diena su Guscium parke vaiksciodama panasu vaizdeli maciau
skaiciau, apie tai, kad REPORTAZAS, bet nelabai susivokiau kieno , kiek nuotrauku ir pan. Kokie jam reikalavimai. Neradau aprasymo, todel tema skaitau is naujo
Mallena, sveika prisijungusi. Nauja tema, tokia, kokia yra. O, ka tu pateiksi, tai jau priklauso nuo tavo fantazijos ir sugebejimu. Seip, namu darbams pateikiam max. 3 nuotraukas.
Californiagirl, MB buna karts nuo karto Seattle. Jo zodziais, skrenda aplankyti vel x menesiu pasenusio Space Needle.
Verkiant miego ir poilsio reikia. Nenoriu fotoaparato imti i rankas,- ryskiai pervargimas.
Californiagirl, MB buna karts nuo karto Seattle. Jo zodziais, skrenda aplankyti vel x menesiu pasenusio Space Needle.
Verkiant miego ir poilsio reikia. Nenoriu fotoaparato imti i rankas,- ryskiai pervargimas.
sveikuciai
as irgi kaip Zuvialia nematau tos Sillwio nuotraukos
kaip suprantu, namu darbai atkelti iki kitos savaites vidurio? gal per savaitgali ir as paruosiu namu darbus
Millena, sveika prisijungus
as irgi kaip Zuvialia nematau tos Sillwio nuotraukos
kaip suprantu, namu darbai atkelti iki kitos savaites vidurio? gal per savaitgali ir as paruosiu namu darbus
Millena, sveika prisijungus
šiandien su sąlyga kad buvo dingęs internetas, užsiėmiau sudėtingesniu konvertavimu į BW (ne desaturate), pagal nuorodą, kurią jau esu įdėjus. Skirtumas akivaizdus, taigi parodau ir jum:
Ši nuotraukytė buvo labai tinkama dėl tonų įvairovės:
Ant tiesiog desaturuotos foto užrašyta "desaturate"..
Zuvialia, tavo nuotraukos tikrai per tamsios, net ant mano nekalibruoto monitoriaus (ja man sako, kad tamsios mano foto, nors man atrodo normaliai.. už tai žinau, kad monitorių kalibruot reikia)
Ši nuotraukytė buvo labai tinkama dėl tonų įvairovės:
Ant tiesiog desaturuotos foto užrašyta "desaturate"..
Zuvialia, tavo nuotraukos tikrai per tamsios, net ant mano nekalibruoto monitoriaus (ja man sako, kad tamsios mano foto, nors man atrodo normaliai.. už tai žinau, kad monitorių kalibruot reikia)
Sveiki gal kas gali konkreciau paaiskinti apie reportazine fotografija?
Ir dar gal kas galetu man taip pat i pasta mestelti ta knyga? laseliuke@gmail.com
aciu
pasistengsiu per savaitgali atlikti namu darbus dingstam visam savaitgaliui i gamta
Ir dar gal kas galetu man taip pat i pasta mestelti ta knyga? laseliuke@gmail.com
aciu
pasistengsiu per savaitgali atlikti namu darbus dingstam visam savaitgaliui i gamta