Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 13 dalis

Zuvialia, vidurinė dešinėje kabina 4u.gif O viršutinėje kairėje nepatinka nukirpta koja. Bet jos kažkokios murzinos. Norėtųsi grynumo smile.gif

Labradoriuke, tavo pirmoje man per daug tuščios erdvės g.gif

Bite maja, ir man knygutę, please leomajor eta info.lt negavau dar verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Starburst: 13 birželio 2007 - 19:13
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 06 13, 12:51)
Silwio turiu tau klausimeli:
ten kai paspaudi maziuka mugtuka atsidaro blykste, o salia nupiesta +/- Tai jis reiskia, kad galiu reguliuoti blykstes galinguma?

Tau jau viską papasakojo. Aš dar norėčiau pridėt, kad Nikon'as savo blykstes (įmotuotas ir ne tik) moka valdyt bene geriausiai. Net fotografuojant dieną ypatingai sudėtingomis sąlygomis (pvz. saulė patenka į kadrą ir iš veidų turėtų likti tik siluetai) eksponometras ir blykstė puikiai atlieka savo darbą. Retai nutinka, kad automatika prašautų pro šalį. Aš reguliuodamas rankom labiau prašaunu smile.gif

QUOTE(Starburst @ 2007 06 13, 13:47)
O tuos minusus, kai kurių angiškai neįkertu. Galiu į AŽ paaiškinimą lietuviškai gauti? Vis tik terminai. Dabar tik abstrakčiai gaudausi  blush2.gif
4u.gif

Tuoj siunčiu lietuviškai

Beja, tavo išvardinti argumentai nepalieka vietos abejonėms. Reikia imt negalvojant, nes sistemos pagrindą tu jau turi.
Papildyta:
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 06 13, 15:58)
Ka apie tokia manot? tikriausiai kaip visada - neverta komentaru  blush2.gif
Nu dabar tai tikrai as nemotoma buvau  biggrin.gif

QUOTE(zuvialia @ 2007 06 13, 16:53)
metu ir dar viena. "As tuoj prisijungsiu" ISO200,f/5,exp1/200s

QUOTE(zuvialia @ 2007 06 13, 17:54)
va ymesciau mazdaug sitaip.vietoj 5- iu viena... tiesa,ta apacioje kaireje siektiek gramzdina,bet dabar ant greicio ymeciau.veliau pakeisiu...

QUOTE(zuvialia @ 2007 06 13, 18:40)
taisau padeti... kaip susitart su monitoriu/nes dabar ka taisau,ma akyse taip sviecia,kad tikiu,kad bus per sviesu....o del nuotraukyciu mazumo sutinku.  4u.gif

tamsios man visos, netgi ir po padėties taisymo, dėl to man kiek niūrios sad.gif Kam opeliuko numerį paslėpei? smile.gif

QUOTE(atikutė @ 2007 06 13, 18:31)
Na pabandau dar kartą įdėti blush2.gif

Siūlau nesustot ir bandyt toliau 4u.gif . Šita nuotrauka neįdomi niekuo. Manau, kad gali geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 13 birželio 2007 - 19:03
Dėkui už kritiką, reikės bandyt toliau ką nors daryt
Atsakyti
Nu bet SILLWIO rolleyes.gif
ta nuotrauka su avietėm šokolade tai niam niam... bet jau pusplikės moterukės doh.gif kur paparacinai cool.gif ? siaubas kažkoks hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2007 06 13, 19:35)
Nu bet SILLWIO  rolleyes.gif
ta nuotrauka su avietėm šokolade tai niam niam... bet jau pusplikės moterukės  doh.gif  kur paparacinai cool.gif ? siaubas kažkoks hihihi.gif

lotuliukas.gif kodėl siaubas? paparacinau savaitgalį. Jeigu žmonės viešoj vietoj nesigėdija taip sėdėt, tai man tada nebelika jokių sentimentų nuotraukos įdėjimo į internetą, juolab, kad veidų nematyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 13 birželio 2007 - 19:44
Dekui Siwio. Kaip man su Ps sujungt nuotraukas?

Zuvelia as nevisada komentuoju del dvieju priezasciu:
1.kazin ar geriau padaryciau.
2.nebespeju ne skaityt, o ka dar pakomentuot. Daznai buna tai ka noreciau pasakyt, buna pasakyta.

Bet kai jau uzsinori man komentuot, tai is sirdies pakomentuoju blush2.gif Ypac laukines kates ir karvutes 4u.gif biggrin.gif

strasburs dekui. Bandysiu siek tiek apkirpt.

Bite maja nedek dar mano nuotrauku, reikia man jas dar sujungt doh.gif

Kazkur musu Bilekas su Baubazz dinge g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 13 birželio 2007 - 21:48
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 06 13, 22:44)
Bet kai jau uzsinori man komentuot, tai is sirdies pakomentuoju  blush2.gif Ypac laukines kates ir karvutes  4u.gif  biggrin.gif

Žinosiu ką fotkint aparatą atgavus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 13, 07:58)
Californiagirl, negaliu nepritarti visiems/visoms, kad labai saunu savo seimos albuma sukurei. Labai, labai... O jau vaikuciu grozis 4u.gif Ai, issiusiu savo vyra uz gero menesio i jusu miesta smile.gif

Dekui wub.gif
Tai I Seattle branguji isleisi pasiganyti? biggrin.gif

QUOTE(Will @ 2007 06 13, 09:00)
Prisidedu prie pagyrų albumui  thumbup.gif  thumbup.gif

Aciu aciu, kam tos geles biggrin.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 13, 09:31)

LABAI GRAZU thumbup.gif

QUOTE(zuvialia @ 2007 06 13, 11:41)
californiene,supratau.Blaivi galva padare savo  mirksiukas.gif

Labai keistai tu mane vadini, kiekviena kart vis kitaip.... biggrin.gif Nu bet vistiek tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 13, 18:43)
lotuliukas.gif kodėl siaubas? paparacinau savaitgalį. Jeigu žmonės viešoj vietoj nesigėdija taip sėdėt, tai man tada nebelika jokių sentimentų nuotraukos įdėjimo į internetą, juolab, kad veidų nematyt.

apie kokia jus cia fotografija?kazka praleidau? blink.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 06 13, 22:39)

Labai keistai tu mane vadini, kiekviena kart vis kitaip.... biggrin.gif  Nu bet vistiek tau 4u.gif

hihihi.gif kam ta monotonija? hihihi.gif man pasitaisyt?

Bite,situ pirmuju mano bandymu nedek bo pati bandysiu susitvarkyt su monitorium kazkaip.pas kaimynus pazejau.Boooze,kokia tamsuma... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 14, 00:16)
apie kokia jus cia fotografija?kazka praleidau? blink.gif

hihihi.gif kam ta monotonija? hihihi.gif man pasitaisyt?

Pas Sillwio parase yra pora "grazuoliu" besisildanciu pries saulute biggrin.gif

Ne ne, nesitaisyk mirksiukas.gif Viskas OK, kai saka 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 14 birželio 2007 - 01:08
QUOTE(sillwio @ 2007 06 13, 20:43)

o aš galvojau, kad tik pas mus moterų pliaže galima tokių vaizdų išvysti, bet pasirodo, kad klydau blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 06 14, 08:25)
o aš galvojau, kad tik pas mus moterų pliaže galima tokių vaizdų išvysti, bet pasirodo, kad klydau blink.gif  lotuliukas.gif

Bendram pliaze, be jokiu sazines priekaistu, kad aplink ropineja vaikai, ir kad ne visiems gal tas vaizdas atrodo estetiskas biggrin.gif

Pupeliuk, leisk pagirt tavo rankyte thumbup.gif well done, kaip sako uz balos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 14 birželio 2007 - 08:32