Zuvialia, vidurinė dešinėje kabina O viršutinėje kairėje nepatinka nukirpta koja. Bet jos kažkokios murzinos. Norėtųsi grynumo
Labradoriuke, tavo pirmoje man per daug tuščios erdvės
Bite maja, ir man knygutę, please leomajor eta info.lt negavau dar
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 06 13, 12:51)
Silwio turiu tau klausimeli:
ten kai paspaudi maziuka mugtuka atsidaro blykste, o salia nupiesta +/- Tai jis reiskia, kad galiu reguliuoti blykstes galinguma?
ten kai paspaudi maziuka mugtuka atsidaro blykste, o salia nupiesta +/- Tai jis reiskia, kad galiu reguliuoti blykstes galinguma?
Tau jau viską papasakojo. Aš dar norėčiau pridėt, kad Nikon'as savo blykstes (įmotuotas ir ne tik) moka valdyt bene geriausiai. Net fotografuojant dieną ypatingai sudėtingomis sąlygomis (pvz. saulė patenka į kadrą ir iš veidų turėtų likti tik siluetai) eksponometras ir blykstė puikiai atlieka savo darbą. Retai nutinka, kad automatika prašautų pro šalį. Aš reguliuodamas rankom labiau prašaunu
QUOTE(Starburst @ 2007 06 13, 13:47)
O tuos minusus, kai kurių angiškai neįkertu. Galiu į AŽ paaiškinimą lietuviškai gauti? Vis tik terminai. Dabar tik abstrakčiai gaudausi
Tuoj siunčiu lietuviškai
Beja, tavo išvardinti argumentai nepalieka vietos abejonėms. Reikia imt negalvojant, nes sistemos pagrindą tu jau turi.
Papildyta:
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 06 13, 15:58)
Ka apie tokia manot? tikriausiai kaip visada - neverta komentaru
Nu dabar tai tikrai as nemotoma buvau
Nu dabar tai tikrai as nemotoma buvau
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 13, 16:53)
metu ir dar viena. "As tuoj prisijungsiu" ISO200,f/5,exp1/200s
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 13, 17:54)
va ymesciau mazdaug sitaip.vietoj 5- iu viena... tiesa,ta apacioje kaireje siektiek gramzdina,bet dabar ant greicio ymeciau.veliau pakeisiu...
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 13, 18:40)
taisau padeti... kaip susitart su monitoriu/nes dabar ka taisau,ma akyse taip sviecia,kad tikiu,kad bus per sviesu....o del nuotraukyciu mazumo sutinku.
tamsios man visos, netgi ir po padėties taisymo, dėl to man kiek niūrios Kam opeliuko numerį paslėpei?
QUOTE(atikutė @ 2007 06 13, 18:31)
Na pabandau dar kartą įdėti
Siūlau nesustot ir bandyt toliau . Šita nuotrauka neįdomi niekuo. Manau, kad gali geriau
Dėkui už kritiką, reikės bandyt toliau ką nors daryt
Nu bet SILLWIO
ta nuotrauka su avietėm šokolade tai niam niam... bet jau pusplikės moterukės kur paparacinai ? siaubas kažkoks
ta nuotrauka su avietėm šokolade tai niam niam... bet jau pusplikės moterukės kur paparacinai ? siaubas kažkoks
QUOTE(naitas @ 2007 06 13, 19:35)
Nu bet SILLWIO
kodėl siaubas? paparacinau savaitgalį. Jeigu žmonės viešoj vietoj nesigėdija taip sėdėt, tai man tada nebelika jokių sentimentų nuotraukos įdėjimo į internetą, juolab, kad veidų nematyt.
Dekui Siwio. Kaip man su Ps sujungt nuotraukas?
Zuvelia as nevisada komentuoju del dvieju priezasciu:
1.kazin ar geriau padaryciau.
2.nebespeju ne skaityt, o ka dar pakomentuot. Daznai buna tai ka noreciau pasakyt, buna pasakyta.
Bet kai jau uzsinori man komentuot, tai is sirdies pakomentuoju Ypac laukines kates ir karvutes
strasburs dekui. Bandysiu siek tiek apkirpt.
Bite maja nedek dar mano nuotrauku, reikia man jas dar sujungt
Kazkur musu Bilekas su Baubazz dinge
Zuvelia as nevisada komentuoju del dvieju priezasciu:
1.kazin ar geriau padaryciau.
2.nebespeju ne skaityt, o ka dar pakomentuot. Daznai buna tai ka noreciau pasakyt, buna pasakyta.
Bet kai jau uzsinori man komentuot, tai is sirdies pakomentuoju Ypac laukines kates ir karvutes
strasburs dekui. Bandysiu siek tiek apkirpt.
Bite maja nedek dar mano nuotrauku, reikia man jas dar sujungt
Kazkur musu Bilekas su Baubazz dinge
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 06 13, 22:44)
Žinosiu ką fotkint aparatą atgavus
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 13, 07:58)
Californiagirl, negaliu nepritarti visiems/visoms, kad labai saunu savo seimos albuma sukurei. Labai, labai... O jau vaikuciu grozis Ai, issiusiu savo vyra uz gero menesio i jusu miesta
Dekui
Tai I Seattle branguji isleisi pasiganyti?
QUOTE(Will @ 2007 06 13, 09:00)
Prisidedu prie pagyrų albumui
Aciu aciu, kam tos geles
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 13, 09:31)
LABAI GRAZU
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 13, 11:41)
Labai keistai tu mane vadini, kiekviena kart vis kitaip.... Nu bet vistiek tau
QUOTE(sillwio @ 2007 06 13, 18:43)
kodėl siaubas? paparacinau savaitgalį. Jeigu žmonės viešoj vietoj nesigėdija taip sėdėt, tai man tada nebelika jokių sentimentų nuotraukos įdėjimo į internetą, juolab, kad veidų nematyt.
apie kokia jus cia fotografija?kazka praleidau?
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 13, 22:39)
kam ta monotonija? man pasitaisyt?
Bite,situ pirmuju mano bandymu nedek bo pati bandysiu susitvarkyt su monitorium kazkaip.pas kaimynus pazejau.Boooze,kokia tamsuma...
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 14, 00:16)
apie kokia jus cia fotografija?kazka praleidau?
Pas Sillwio parase yra pora "grazuoliu" besisildanciu pries saulute
Ne ne, nesitaisyk Viskas OK, kai saka
QUOTE(sillwio @ 2007 06 13, 20:43)
o aš galvojau, kad tik pas mus moterų pliaže galima tokių vaizdų išvysti, bet pasirodo, kad klydau
QUOTE(bite maja @ 2007 06 14, 08:25)
o aš galvojau, kad tik pas mus moterų pliaže galima tokių vaizdų išvysti, bet pasirodo, kad klydau
Bendram pliaze, be jokiu sazines priekaistu, kad aplink ropineja vaikai, ir kad ne visiems gal tas vaizdas atrodo estetiskas
Pupeliuk, leisk pagirt tavo rankyte well done, kaip sako uz balos.