Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 13 dalis

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 06 13, 17:25)
Ten raso, kad pagrindinis aspektas fotoreportazines fotografijos yra "nematomas fotografas su nematomu fotoparatu". Ci taip nera?

bet kad iš tokio atstumo fotkinant tai kaip gali būti nematomas fotografas su nematomu fotoaparatu?
Jei su tele fotkint, tai būtų ši foto gal paparacinė rolleyes.gif

nzn... fotoreportažinėj nuotraukoj turi jaustis mintis, idėja, veiksmas, įtampa ar dar kažkas... Kad iš karto būtų galima pajusti - TAIP, fotoreportažinė.
Atsakyti
Dekui brangieji 4u.gif
einu toliau skaityt apie fotoreportaza biggrin.gif
Matyt vis dar ne iki galo as kazka pgaunu wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 13 birželio 2007 - 15:35
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 06 13, 16:25)
Ten raso, kad pagrindinis aspektas fotoreportazines fotografijos yra "nematomas fotografas su nematomu fotoparatu". Ci taip nera?

Na, puikiai matosi, kad mergina pozuoja. O pozavimas ir fotoreportažas... na... mano nuomone nelabai suderinami dalykai.
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2007 06 13, 16:25)
AČIŪ SILLWIO,
CARA

už atsakymą dėl objektyvų... Kodėl klausiau... Todėl, kad iš tokių -nikon,arba tamron, arba sigma turiu/noriu susidėliot "puzlę" - fotiko reikmenų rinkinį. Dar plius atminties kortelės, dar apsispręst sb-400, sb-600 ar sb-800 doh.gif ...
jau nenoriu ir fotkint lotuliukas.gif

GRAŽIŲ FOTOGRAFIJŲ TURITE wub.gif

Labradoriuke, ta fotografija su mergina negali būti reportažinė, mano manymu. Geriausiu atveju ji gali reklamuoti akinius nuo saulės, na gal dar suknelę ar apyrankę...

Prisiminiau, kad klausei apie objektyvus. Vakar perskaiciau viename foto zurnale Tamrono 18-70 (berods) testa. Kainos/kokybes santykis buvo gana gerai ivertintas. Kitaip su 18-250 2,8 objektyvu. Cia facitas buvo: nieko gero nors ir pigu.

Del blykstes. As galvoju apie SB 800.

Atminties kortele imciau su maksimalia talpa.
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 06 13, 16:25)

Na sakykim, kad ta mergina nepozavo, o tu buvai nematoma ir "pagavai" tą momentą. Bet man žiūrint į nuotrauką atrodo, kad tokį kadrą galima surežisuot, taigi nepriimu jo už reportažinį. Va tep atrodo iš mano kampo biggrin.gif
O kadras lengvai žiūrisi ir tas nespalvotumas tinka. Geriau juodos detalės matosi thumbup.gif
Atsakyti
Ka apie tokia manot? tikriausiai kaip visada - neverta komentaru blush2.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Nu dabar tai tikrai as nemotoma buvau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 13 birželio 2007 - 16:22
metu ir dar viena. "As tuoj prisijungsiu" ISO200,f/5,exp1/200s

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 13 birželio 2007 - 16:54
kas klause,kaip sujungti dvi fotografijas.As dirbu su Asdcee..tai nezinau,ar toliau aiskint.Tiesa,as visa tai darau labai neprofesionaliai,tad net ir neaiskinsiu,nes tikrai labai viskas megejiskai.Palaukim profesionalai PS turetu patart,kaip tai turi buti daroma...
Atsakyti
Labradoriuke,mano akimis tavo sis bandymas vykes ir gan zaismingas.
O fotografijos smagios is graziosios salos 4u.gif tik noretusi daugiau tavo bandymu ir atradimu ax.gif
ir dar.kaip cia suprast? "tikriausiai kaip visada - neverta komentaru".Tiems,kurie taip sako,dazniausiai liepiu atsakyt sau y klausima "ar daznai,ir kaip daznai pati pakomentuoji kitu fotografijas?" manau bus lengviau atsakyt y pirmaji klausima.

Noriu paklausti,isbandziau visas fotografijas sukelti y viena 'lenta',pagalvojau,kad velniskai sutaupyciau Biteimajkai laiko,jei va taip va nemetydama po viena,o sitaip "komplekte" pateikciau.Bet turbut taip negalima? g.gif Jei kasnors pries as galiu ir po viena....

va ymesciau mazdaug sitaip.vietoj 5- iu viena... tiesa,ta apacioje kaireje siektiek gramzdina,bet dabar ant greicio ymeciau.veliau pakeisiu...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 13 birželio 2007 - 18:09
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 13, 18:54)
Noriu paklausti,isbandziau visas fotografijas sukelti y viena 'lenta',pagalvojau,kad velniskai sutaupyciau Biteimajkai laiko,jei va taip va nemetydama po viena,o sitaip "komplekte" pateikciau.Bet turbut taip negalima?  g.gif Jei kasnors pries as galiu ir po viena....

va ymesciau mazdaug sitaip.vietoj 5- iu viena... tiesa,ta apacioje kaireje siektiek gramzdina,bet dabar ant greicio ymeciau.veliau pakeisiu...

bandymas idomus, bet man asmeniskai tokiu atveju per mazos nuotraukytes, kad jas gerai iziureti unsure.gif o tavo nuotraukytes, zuveliuk, man per tamsios (arba monitorius grybauja rolleyes.gif )

ir dar, kodel visi taip uzsikrete juodai-balta liga g.gif ar tai privaloma fotoreportaze? blink.gif
Atsakyti
Na pabandau dar kartą įdėti blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2007 06 13, 17:27)
bandymas idomus, bet man asmeniskai tokiu atveju per mazos nuotraukytes, kad jas gerai iziureti  unsure.gif  o tavo nuotraukytes, zuveliuk, man per tamsios (arba monitorius grybauja  rolleyes.gif  )

ir dar, kodel visi taip uzsikrete juodai-balta liga  g.gif  ar tai privaloma fotoreportaze?  blink.gif

taisau padeti... kaip susitart su monitoriu/nes dabar ka taisau,ma akyse taip sviecia,kad tikiu,kad bus per sviesu....o del nuotraukyciu mazumo sutinku. 4u.gif
user posted image
o del juodai-baltos ligos.man fotoreportazai visada geriau ziurisi juodai balti... blush2.gif
Papildyta:
atikute,gal gali pati surasti,kas tave sudomino tavo pacios fotografijoje?Nes man akis apart nesvariame vandenyje plaukiojanciu lapu neukliuna uz nieko....Pabandyk pritupt,ir surast pritupus kazka ydomaus.na,bet ce tik man taip..Gal kiti atras kazka...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 13 birželio 2007 - 18:36