Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 13 dalis

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 06 13, 10:26)
Tai cia iseina taip, kad mes fotografuojam 1.5 sav?

Savaite mirksiukas.gif Tik si syki prasites iki antradienio, o veliau vel bus savaitinis ritmas smile.gif
Atsakyti
Čia gal būtų buvę į temą prie kūno dalių.. unsure.gif Bet jau kaip dabar nebefun fotkint po tų visų pusiausvyrųritmųlinijųirpanašiai wacko.gif

Rankytė

user posted image
Atsakyti

Tai tik šią savaitę, vėliau vėl bus lygiai savaitė- iki antradienio vakaro dedam, trečiadienį balsuojam
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 06 13, 00:14)
Na, sudirbkit mano nuotrauka tongue.gif Nes man ji taip patinka, kad ant sienos susiruosiau kabint lotuliukas.gif

Matyt sentimentai kažkokie smile.gif

Mano akimis žiūrint, foto nėra vykusi kompozicijos prasme, labai trūksta erdvės. Be to ir išdegę plėmai labai nesižiūri.

Išeina, kad reportažui gaunam pusantros savaitės wink.gif O paskui vėl savaitinis ritmas bus.

Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 13, 10:31)
Čia gal būtų buvę į temą prie kūno dalių.. unsure.gif  Bet jau kaip dabar nebefun fotkint po tų visų pusiausvyrųritmųlinijųirpanašiai  wacko.gif

Rankytė

user posted image

O vat šitokią foto galima drąsiai spausti A4 ar A3 formatu ir ant sienos smile.gif
Bravo!
Atsakyti
Čia gal būtų buvę į temą prie kūno dalių.. unsure.gif  Bet jau kaip dabar nebefun fotkint po tų visų pusiausvyrųritmųlinijųirpanašiai  wacko.gif

Rankytė

user posted image

thumbup.gif labai graži foto
Atsakyti

ką čia ir bepridursi ... labai gražu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif kaip fotolama sakė - drąsiai ant sienos kabint thumbup.gif
Atsakyti
ojei, ačiū 4u.gif

tik su BW darymu man įdomiai gaunasi.. esu gavus vienos foto komentarą, kad kadras gavosi plokščias, padarius elementariai "desaturate", nors gavau nuorodą, kaip tą daryti sudėtingiau, kad nuotrauka išliktų gili, bet man dar truputį per sudėtinga (nebaisia dar gerai su PS dirbu) wacko.gif ( BW darymas ) Vėl dariau paprastai tik "desaturate" ir Level'iai.. bet gal nuotrauka labiau tinka.. kaip jūs darot BW? Paprastai?
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 13, 11:11)
ojei, ačiū 4u.gif

tik su BW darymu man įdomiai gaunasi.. esu gavus vienos foto komentarą, kad kadras gavosi plokščias, padarius elementariai "desaturate", nors gavau nuorodą, kaip tą daryti sudėtingiau, kad nuotrauka išliktų gili, bet man dar truputį per sudėtinga (nebaisia dar gerai su PS dirbu) wacko.gif ( BW darymas ) Vėl dariau paprastai tik "desaturate" ir Level'iai.. bet gal nuotrauka labiau tinka.. kaip jūs darot BW? Paprastai?

Labai dėkoju už nuorodą, aš irgi panašų komentatą dėl "desaturate" buvau gavus. Bet nesukau dėl to per daug galvos. Nors pasižiūrėjus į pavyzdžius tikrai daug geriau atrodo su tuo ilgesniu variantu. Teks pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 06 12, 14:58)
Sillwio gal nesupyks labai  blush2.gif, persiunčiau aš tau. pasitikrink.

Gal ir as dar galeciau gauti ta knyga? dianulyte@yahoo.com 4u.gif Esu pradedancioji, bet noreciau moket graziai fotografuot. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dianule: 13 birželio 2007 - 10:27
Vakar mb va kokias foto padare. As tik pakarpiau ir truputy pasarpinau... Deja naudojo blica, nes buvo jau per tamsu... Ydomu suzinot pastabas ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Tosk @ 2007 06 13, 12:03)
Vakar mb va kokias foto padare. As tik pakarpiau ir truputy pasarpinau... Deja naudojo blica, nes buvo jau per tamsu... Ydomu suzinot pastabas ax.gif

Pirmos nerodo.
Blykstė yra labai blogai, ne tik gyvūnui, bet ir nuotraukai - akys dirbtinės atrodo, kailiukas vietomis peršviestas ir vaizdas pokščias...
o dar dėl nuotraukos gal reikėtų tą nieko nesakantį žalią plotą virš pelytės nukirpti, ir padaryti horizontalią foto.
Atsakyti
Pupeliuk rankytės foto labai wub.gif

O peliukas kažkaip man nea unsure.gif Perdaug viršaus g.gif
Atsakyti