Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 13 dalis

QUOTE(Atra @ 2007 06 12, 22:54)
aš kie fotografuoju mūsų šunėką, tai man vis nepatinka fonas, o kitokio neišeina padaryt, nes kur šuo gali kieme lakstyt ten visur betonas doh.gif tai pilkame fone pilkas šuo  doh.gif

zinai, kaip ten sako apie ta bloga sokeja.... cool.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 06 12, 23:03)
zinai, kaip ten sako apie ta bloga sokeja.... cool.gif  bigsmile.gif

žinau, bet visgi....žinau - pasikviesiu tave, kad nufotkytum lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Atra @ 2007 06 12, 23:09)
žinau, bet visgi....žinau - pasikviesiu tave, kad nufotkytum  lotuliukas.gif

parodyk visiems dabar, kokiam suniui mane sudraskyt su fotiku nori atiduot unsure.gif Nekviesk, neisiu schmoll.gif fear.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 06 12, 23:13)
parodyk visiems dabar, kokiam suniui mane sudraskyt su fotiku nori atiduot unsure.gif Nekviesk, neisiu schmoll.gif  fear.gif

hihihi.gif baig negalėčiau gi aš taip ax.gif tuoj jei rasiu parodysiu smile.gif

Mano gerasis šunelis ax.gif kurio stebuklė labai nemėgsta lotuliukas.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atra: 12 birželio 2007 - 22:23
Apie sony alfa. Čia dpreview nuomonė, tiksliau trūkumai:

High sensitivity noise at ISO 800 and 1600
Occasional Multi-segment metering under-exposure
Long exposure noise reduction artifacts (black pitting, softness, posterization)
Limited image parameter adjustment (only -2 to +2)
LCD anti-reflective coating becomes smeared with marks easily
Proprietary hot-shoe design (fewer third party flash / accessories)
Flash must be raised for AF assist
Unable to control in-camera high ISO noise reduction
Blinking highlights only in histogram display mode
Fairly loud mirror / shutter noise
Power on not absolutely instant (just over a second)
Only one control dial
No dedicated control panel LCD means reliance on the main LCD
No multiple user memories
No vertical grip option

Nuo savęs dar pridėčiau, kad tai daugiau sony vardo pardavimas už nerealią kainą. Gal tie trūkumai atrodo nereikšmingi ir atsveriami privalumų, bet už alfa kainą galima nusipirkti aparatą be šitų trūkumų, o beveik su tais pačiais privalumais. Aš nepirkčiau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 12 birželio 2007 - 22:26
QUOTE(Starburst @ 2007 06 12, 16:48)
Sakykit, kas esat fotkinę su tokiu anokiu negirdėtu SONY ALFA 100. Kas per žvėris? Kokie minusai? Vat visai juo nesidomėjau, o dabar turiu rankose iki vakaro, t. y. iki 18 val.

Jei gyveni Lietuvoje, tai labai didelis minusas yra Sony garantinis servisas. Labai blogi atsiliepimai.
O pats fotoaparatas... Na, normalus fotoaparatas. Turi savyje efektyvią vaizdo stabilizavimo sistemą — ji padės sutaupyti daug pinigėlių, palyginus su tuo, kiek kainuoja IS objektyvai pas Canon ir VR pas Nikon. Reikalas tame, kad tame a100 vaizdo stabilizavimas pačiame fotoaparate, o pas Canon ir Nikon tektų pirkti objektyvus su vaizdo stabilizacija, o pastarieji yra pakankamai brangūs. Nors šiaip ir Sony, Konica-Minolta optika pigumu toli gražu nepasižymi.
Dar pasižiūrėk į Pentax K100D/K10D, pas juos irgi vaizdo stabilizavimas pačiame fotoaparate, originali Pentax optika pakankamai kokybiška ir pigesnė, nei Sony, Nikon ar Canon. Mes turim K10D ir esam labai patenkinti.
Atsakyti
Na, sudirbkit mano nuotrauka tongue.gif Nes man ji taip patinka, kad ant sienos susiruosiau kabint lotuliukas.gif
"stumiu is kadro"
# Focal length: 21.1mm
# Exposure time: 0.0005 s (1/2000)
# Aperture: f/2.5
# ISO equiv.: 64
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stebukle: 12 birželio 2007 - 23:15
QUOTE(bite maja @ 2007 06 12, 18:42)

Bite maja, labai labai grazuuuu wub.gif

QUOTE(wyshnia @ 2007 06 12, 18:59)
californiagirl, prajuokinai lotuliukas.gif siandien tokia bloga diena, tai aciu, kad nuotaika pakelei

Nu ko dabar ta diena tokia pas tave unsure.gif Bet dziaudgiuos, kad prajuokinau biggrin.gif Pati juokiausi is saviskio pasiulymo, kuris siaip labai rimtai nuskambejo g.gif Biski "crazy" MB wub.gif

QUOTE(Stebukle @ 2007 06 12, 19:00)
californiagirl, nuotraukos super. O Ypac ypac ypac........ tos kur dzipa plauna, nu nerealu wub.gif  wub.gif  wub.gif

Dekui dekui 4u.gif Kas tose su dzipu ipatingo? g.gif Dzipas? biggrin.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 06 12, 19:33)
manau, kad smarkiai suklydai lotuliukas.gif

Galvoju... biggrin.gif Jei ne vaikai, tai sutikciau blush2.gif biggrin.gif

Tai gal siu namu darbu balsavimo diena ir atkeliam? g.gif Ka galvojat? Man kazkaip si tema prasosi daugiau laiko, tai butu kaip tik ax.gif Sekancia tema pradetumem nuo vidurio savaites iki kitos vidurio... rolleyes.gif

Stebukle, su apsvietimo bardakas kazkoks...seseliai visur. Cia lauke gal fotografuota?
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 13, 00:25)

Dekui dekui 4u.gif  Kas tose su dzipu ipatingo? g.gif  Dzipas? biggrin.gif

Stebukle, su apsvietimo bardakas kazkoks...seseliai visur. Cia lauke gal fotografuota?

Nemoku pasakyt doh.gif zodziu, tas toks berniuku rupestis, plauti masina, toks perejimas i suaugusiu pasauli, nu zo...

Bingo, kieme 4u.gif
Atsakyti
Sveiki visi fotografai 4u.gif
Meginu jus vytis, skaitineju po truputi ankstesnes temas, bet laiko reikes ogogo kiek ax.gif kaip nors gal pavyks, teks greiti didinti bigsmile.gif

Si vakara ir vel noriu pasirodyti ax.gif Kokybes ir galbut super kadro nebus, tiesiog mane suzavejo pats objektas thumbup.gif

Du katinai ant baznycios tvoros smile.gif Vienas ju surado lobi, kuri tuoj pat nesesi i guoli biggrin.gif Pasiziurekite, gaunasi kaip reportazelis ir keliu kadru mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Californiagirl, negaliu nepritarti visiems/visoms, kad labai saunu savo seimos albuma sukurei. Labai, labai... O jau vaikuciu grozis 4u.gif Ai, issiusiu savo vyra uz gero menesio i jusu miesta smile.gif

Stebukle, idomus kardras/momentas pagautas, bet hmmmm...

Migla, pries dedama nuotraukas pati i jas kritiskai pasiziurek. Ar tau ko nors jose truksta, kazkas nepatinka.... Nenoriu uzsitarnauti pikciurnos ir niurzgles vardo, bet nieko jose gero smile.gif

Atra, ta pati ir tau pasakyciau. Lengviausia paimti fotoaparata, plekst, plekst ir nuotrauka. Bet, esu tikra, kad suniuka galima ir kitaip nufotografuoti.

Del namu darbu. Jokio skirtumo. Vieninteles dienos, kai galiu fotografuoti ir prisesti prie kompiuterio yra savaitgalis. Dabar is darbo rasau, bet cia neturiu nei nuotrauku, nei galimybes ju tvarkyti. O paprasti vakarai pas mus tesiasi iki kokios 22 val. (faze: noriu mamos ir bijau neesancios muses po savo lova). Po to tik i lova, nes naktis su pertrukiais baigiasi 5.30. Ir vel nuo pradziu smile.gif
Atsakyti
katinas kaip šarka doh.gif biggrin.gif momentas geras, bet pačios nuotraukos ne. man per daug erdvės. nėra akcento. manyčiau reikėjo fotografuot tik vieną katiną su grandinėle, nes antras katinas kaip ir jokio veiksmo neatlieka.

o tai namų darbus tada darom iki trečiadienio ax.gif

P.S. išsiuntinėjau, atrodo, visiems norintiems knygą. ten yra 5 dalys. jei negavot, informuokit... tiesa, viena dalis grįžo iš rasavaitkute@walla.com
Atsakyti