Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 13 dalis

QUOTE(atikutė @ 2007 06 12, 11:40)
sveikutės, labai šaunu kad atradau jūsų temą, man patinka fotografuot, bet nežinau ar ką gražaus išeis padaryt su Canon Power Shot A460, pasižiūrėjus jūsų foto tai gėda savo rodyt

nerasyk taip,tuoj velniu gausi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2007 06 12, 21:09)
nerasyk taip,tuoj velniu gausi biggrin.gif

kodėl? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(atikutė @ 2007 06 12, 21:20)

žmonės ir su mobiliais telefonais gerų nuotraukų pridaro smile.gif o čia normalus skaitmeninis fotoaparatas tongue.gif

čia čia fotografuota su labai panašiu, bet senesniu modeliu, pažiūrėk, netgi labai gerų nuotraukų yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 12 birželio 2007 - 20:32
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 12, 09:10)
Galima, ber ar tam yra reikalas. Juk tai lygiai tas pats, kaip po to nuotraukas kompiuterinese programose koreguoti. Nebent reikia staigiai is fotoaparato spausdinti nuotraukas ir nera galimybes ju pries tai kompiuterio ekrane perziureti.
Nikon d80 turi meniu punkta  (itariu, kad ir visi kiti sitos klases fotoaparaitai), kuriame galima atlikti elementarias korekcijas (ryskumas, kontrastas....).As ju nenaudoju.

Apie tai ten ir buvo rašoma unsure.gif Tai kaip ir rašiau nebesigilinsiu į tai smile.gif

Bite maja ačiū smile.gif Tavo katinai kaip visada puikūs. Atsiprašau kad ne į temą, bet kokia čia veislė g.gif
Dėl mano nuotraukų- pirmoj lyg upę bandžiau fotografuot, bet ir pati jau matau kad ten visko per daug. O šuo nepozuoja man verysad.gif
Atsiprašau jei viskas atrodo primityviai, bet man taip lyg lengviau gilintis į viską unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 06 12, 17:38)
knygą issiuntinėsiu ryt. ale kaip čia taip negražiai išeina. ji kaip ir Sillwio, o aš čia siuntinėju į kairę ir į dešinę  blush2.gif

Sillwio tikrai ne prieš. Knyga mano tiek pat, kiek ir tavo smile.gif Dalinkitės į sveikatą. Aš šiom dienom mirtinai laiko neturiu.

Tavo katinai thumbup.gif Ypač antras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 12 birželio 2007 - 20:47
QUOTE(rimulka @ 2007 06 12, 19:48)
taip as turiu, man patinka, kadangi nefotografavau su kitais, tai ir palyginti negaliu, todel dziaugiuosi juom ir tiek  4u.gif zveris nera, bet savo funkcijas atlieka  4u.gif  nezinau, ka norejai isgirsti  ax.gif

Na jis lyginant su mano trumpai turėtu Canon350D dirba garsiau. Labai keista buvo tokį garsų "klap" girdėti. O šiaip rankose maloniai prilimpa. Tik įdomu, fotkinant ilgiau, kai jau išsinagrinėjat, ar išlenda kas nors, kas trukdytų, norėtųsi kitko ir pan. Ar tenkina visos funkcijos. Kaip macro fotografijos atspausdintos atrodo?
Stebukle, o tu su sony fotkini?
Atsakyti
Tai ir man jei galetumet knyga permeskit. gintare.v@post.skynet.lt Didelis dekui 4u.gif
Atsakyti
aš irgi norėčiau tos knygos blush2.gif ggelziniene@iti.lt
Atsakyti
QUOTE(Starburst @ 2007 06 12, 21:51)
Na jis lyginant su mano trumpai turėtu Canon350D dirba garsiau. Labai keista buvo tokį garsų "klap" girdėti. O šiaip rankose maloniai prilimpa. Tik įdomu, fotkinant ilgiau, kai jau išsinagrinėjat, ar išlenda kas nors, kas trukdytų, norėtųsi kitko ir pan. Ar tenkina visos funkcijos. Kaip macro fotografijos atspausdintos atrodo?
Stebukle, o tu su sony fotkini?

As ji teturejau 2 savaites. Man jis nelipo. Nepateisino tai, ko tikejausi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(atikutė @ 2007 06 12, 21:20)

na, na, aš prieš tai turėjau A80. labai fainas fotikas buvo.

QUOTE(Smiltis @ 2007 06 12, 21:30)
Bite maja ačiū  smile.gif Tavo katinai kaip visada puikūs. Atsiprašau kad ne į temą, bet kokia čia veislė  g.gif
Dėl mano nuotraukų- pirmoj lyg upę bandžiau fotografuot, bet ir pati jau matau kad ten visko per daug. O šuo nepozuoja man  verysad.gif

čia Cornish Rex veislė. labai mieli padarėliai.
tik užsiimk savo šuniu. pašliaužiok iš paskos. pasėdėk ant žemės šalia jo. ir pamatysi, kaip išeis mirksiukas.gif

labai malonu, kad patiko mano kašarai 4u.gif

P.S. gal dar kam reikia. ryt tada visiems iš karto ir išsiųsiu. beje, knyga yra rusiška. gal kas jau nebemokat skaityt?
Atsakyti
jei rusiška, tai nieko nesuprantu
Atsakyti
man rusiška tinka mirksiukas.gif aš kie fotografuoju mūsų šunėką, tai man vis nepatinka fonas, o kitokio neišeina padaryt, nes kur šuo gali kieme lakstyt ten visur betonas doh.gif tai pilkame fone pilkas šuo doh.gif
Atsakyti