Gal galėtumėt ir man tą knygą, būčiau labai dėkinga atikute@gmail.com
QUOTE(ajas @ 2007 06 12, 08:19)
californiagirl, pagaliau ir as pamaciau tavo albuma, labai labai
Aciu
QUOTE(fotolama @ 2007 06 12, 16:51)
Turiu pasiūlymą dėl namų darbų (nors man jie darosi labiau panašūs į konkursą/rungtynes:) ). Gal vertėtų atlikimo terminą iš savaitgalio perstumti kažkur į savaitės vidurį?
Negaliu nesutikiti Man irgi taip butu geriau
Pvz. siai temai as issivaizduoju butu gerai i miesta nuvaziuoti, o viena su vaikais toku dalyku uzsiimti niekaip neisdrysciau(jau man i maisto parduotuve su visais 3 eiti stresas ), tai ka jau kalbeti apie miesta... Va savaitgaliais MB namie, tai ir pavaziuoti toliau galiu...
Vakar Seattle buvo kazkoks kasmetinis renginys kur daug dviratininku per miesta vaziuoja absoliuciai nuoguteliai....pasigailejau, kad ten nebuvau Butu labai tike siai temai Pasiskundziau saviskiui, tai jis pasiule nuogas per miska su dviraciu pravaziuoti, kad ivykdyciau reportazines nuotraukos namu darbus.... As atsisakiau
Labradoriuke , grazios nuotraukytes Ir mamasha pati kokia grazi
Aš irgi pažiūrėjau Californiagirl albumą Labai, labai gražu
Noriu įdėti dar kelias nuotraukas, labai lauksiu komentarų
Gulbė kitu kampu
Kol kas apart karpymo nieko nedariau, nes su PS reikia viską atgaminti iš naujo, nes kokie metai laiko kaip nebuvau atsidarius
Gulbė kitu kampu
Kol kas apart karpymo nieko nedariau, nes su PS reikia viską atgaminti iš naujo, nes kokie metai laiko kaip nebuvau atsidarius
Labradoriuke, grazios nuotraukos, grazus zmogiukai nepamirstami ispudziai, kaip faina...
Sakykit, kas esat fotkinę su tokiu anokiu negirdėtu SONY ALFA 100. Kas per žvėris? Kokie minusai? Vat visai juo nesidomėjau, o dabar turiu rankose iki vakaro, t. y. iki 18 val.
Stebukle, Rimulka, atsekiau, kad jūs su tokiais (berods) fotkinat Bet įtariu, kad prisijungsit tada, kai jau atiduot turėsiu
taip as turiu, man patinka, kadangi nefotografavau su kitais, tai ir palyginti negaliu, todel dziaugiuosi juom ir tiek zveris nera, bet savo funkcijas atlieka nezinau, ka norejai isgirsti
Papildyta:
Bite_maja, man nuotraukos superines labai labai
QUOTE(Starburst @ 2007 06 12, 15:48)
Sakykit, kas esat fotkinę su tokiu anokiu negirdėtu SONY ALFA 100. Kas per žvėris? Kokie minusai? Vat visai juo nesidomėjau, o dabar turiu rankose iki vakaro, t. y. iki 18 val.
Stebukle, Rimulka, atsekiau, kad jūs su tokiais (berods) fotkinat Bet įtariu, kad prisijungsit tada, kai jau atiduot turėsiu
taip as turiu, man patinka, kadangi nefotografavau su kitais, tai ir palyginti negaliu, todel dziaugiuosi juom ir tiek zveris nera, bet savo funkcijas atlieka nezinau, ka norejai isgirsti
Papildyta:
Bite_maja, man nuotraukos superines labai labai
čia neseniai sužinojau programelę kaip triukšmus švariai nuimt (Neat Image), tai ištraukiau iš užmaršties šitas foto.. (buvo labai tamsios ir triukšmuotos)
Bite Maja priminė su katinukais.. o jau katinukai koki
Šmikis
Šmikis skrenda
labradoriuke, foto laukiu atostogų prie jūros...
Šmikis
Šmikis skrenda
labradoriuke, foto laukiu atostogų prie jūros...
bite maja - superines nuotraukos, ypac medziotojas na jei kates mylet pradesiu, tai tik per tave
californiagirl, prajuokinai siandien tokia bloga diena, tai aciu, kad nuotaika pakelei
ir sutinku su pasiulymu perkelti paskutine namu darbu diena i darbo diena
californiagirl, prajuokinai siandien tokia bloga diena, tai aciu, kad nuotaika pakelei
ir sutinku su pasiulymu perkelti paskutine namu darbu diena i darbo diena
californiagirl, nuotraukos super. O Ypac ypac ypac........ tos kur dzipa plauna, nu nerealu
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 12, 19:59)
čia neseniai sužinojau programelę kaip triukšmus švariai nuimt (Neat Image), tai ištraukiau iš užmaršties šitas foto.. (buvo labai tamsios ir triukšmuotos)
čia jo toks vardas? Šmikis? oi, negaliu
man pirma nuotrauka patinka. tik ryškumo trūksta.
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 12, 19:59)
bite maja - superines nuotraukos, ypac medziotojas na jei kates mylet pradesiu, tai tik per tave
o jei dar į svečius atvažiuotum, tai ir nusipirktum
QUOTE(bite maja @ 2007 06 12, 20:18)
čia jo toks vardas? Šmikis? oi, negaliu
Ne ne, jo vardas kitoks, jis šiaip toks šmikis landūnas neklaužada o ryškumas dingo trukšmus nuvalius šiaip iš tamsios su dideliu ISO nuotraukos kažką geresnio buvo sunku išspaust bet pagauto kadro gaila buvo mest lauk..
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 12, 19:15)
Pasiskundziau saviskiui, tai jis pasiule nuogas per miska su dviraciu pravaziuoti, kad ivykdyciau reportazines nuotraukos namu darbus.... As atsisakiau
manau, kad smarkiai suklydai
QUOTE(Smiltis @ 2007 06 12, 19:27)
Aš irgi pažiūrėjau Californiagirl albumą Labai, labai gražu
pirmoje nuotraukoje neaišku, kas fotografuota - laivas, krantinė, lempa?
antra nuotrauka ...hmmm...nežinau ... irgi nelabai. aš palikčiau tik kopas. man maišo ta krantinė ir valtis su žmonėm.
trečia nuotrauka gal įdomiausia.
o ketvirta - pabandyk įdomesniu rakursu pagaut šunį
sveikutės, labai šaunu kad atradau jūsų temą, man patinka fotografuot, bet nežinau ar ką gražaus išeis padaryt su Canon Power Shot A460, pasižiūrėjus jūsų foto tai gėda savo rodyt