Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 13 dalis

Gal galėtumėt ir man tą knygą, būčiau labai dėkinga atikute@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ajas @ 2007 06 12, 08:19)
californiagirl, pagaliau ir as pamaciau tavo albuma, labai labai  wub.gif

Aciu wub.gif 4u.gif

QUOTE(fotolama @ 2007 06 12, 16:51)
Turiu pasiūlymą dėl namų darbų (nors man jie darosi labiau panašūs į konkursą/rungtynes:) ). Gal vertėtų atlikimo terminą iš savaitgalio perstumti kažkur į savaitės vidurį?

Negaliu nesutikiti drinks_cheers.gif Man irgi taip butu geriau drinks_cheers.gif
Pvz. siai temai as issivaizduoju butu gerai i miesta nuvaziuoti, o viena su vaikais toku dalyku uzsiimti niekaip neisdrysciau(jau man i maisto parduotuve su visais 3 eiti stresas doh.gif ), tai ka jau kalbeti apie miesta... blink.gif lotuliukas.gif Va savaitgaliais MB namie, tai ir pavaziuoti toliau galiu...
Vakar Seattle buvo kazkoks kasmetinis renginys kur daug dviratininku per miesta vaziuoja absoliuciai nuoguteliai....pasigailejau, kad ten nebuvau biggrin.gif Butu labai tike siai temai cool.gif Pasiskundziau saviskiui, tai jis pasiule nuogas per miska su dviraciu pravaziuoti, kad ivykdyciau reportazines nuotraukos namu darbus.... biggrin.gif As atsisakiau lotuliukas.gif

Labradoriuke , grazios nuotraukytes thumbup.gif thumbup.gif Ir mamasha pati kokia grazi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 12 birželio 2007 - 18:16
Aš irgi pažiūrėjau Californiagirl albumą wub.gif Labai, labai gražu thumbup.gif
Noriu įdėti dar kelias nuotraukas, labai lauksiu komentarų ax.gif
user posted image

user posted image

Gulbė kitu kampu smile.gif

user posted image

user posted image

Kol kas apart karpymo nieko nedariau, nes su PS reikia viską atgaminti iš naujo, nes kokie metai laiko kaip nebuvau atsidarius blush2.gif

Atsakyti
Svajoklis biggrin.gif
user posted image

Medžiotojas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Labradoriuke, grazios nuotraukos, grazus zmogiukai wub.gif nepamirstami ispudziai, kaip faina...

QUOTE(Starburst @ 2007 06 12, 15:48)

Sakykit, kas esat fotkinę su tokiu anokiu negirdėtu SONY ALFA 100. Kas per žvėris? Kokie minusai? Vat visai juo nesidomėjau, o dabar turiu rankose iki vakaro, t. y. iki 18 val.

Stebukle, Rimulka, atsekiau, kad jūs su tokiais (berods) fotkinat  biggrin.gif Bet įtariu, kad prisijungsit tada, kai jau atiduot turėsiu  verysad.gif

taip as turiu, man patinka, kadangi nefotografavau su kitais, tai ir palyginti negaliu, todel dziaugiuosi juom ir tiek 4u.gif zveris nera, bet savo funkcijas atlieka 4u.gif nezinau, ka norejai isgirsti ax.gif
Papildyta:
Bite_maja, man nuotraukos superines bigsmile.gif labai labai wub.gif
Atsakyti
čia neseniai sužinojau programelę kaip triukšmus švariai nuimt (Neat Image), tai ištraukiau iš užmaršties šitas foto.. (buvo labai tamsios ir triukšmuotos)
Bite Maja priminė su katinukais.. o jau katinukai koki bigsmile.gif

Šmikis

user posted image

Šmikis skrenda

user posted image

labradoriuke, foto wub.gif laukiu atostogų prie jūros...
Atsakyti
bite maja - superines nuotraukos, ypac medziotojas wub.gif na jei kates mylet pradesiu, tai tik per tave biggrin.gif

californiagirl, prajuokinai lotuliukas.gif siandien tokia bloga diena, tai aciu, kad nuotaika pakelei 4u.gif

ir sutinku su pasiulymu perkelti paskutine namu darbu diena i darbo diena 4u.gif
Atsakyti
californiagirl, nuotraukos super. O Ypac ypac ypac........ tos kur dzipa plauna, nu nerealu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 12, 19:59)
čia neseniai sužinojau programelę kaip triukšmus švariai nuimt (Neat Image), tai ištraukiau iš užmaršties šitas foto.. (buvo labai tamsios ir triukšmuotos)
Bite Maja priminė su katinukais.. o jau katinukai koki bigsmile.gif

čia jo toks vardas? Šmikis? lotuliukas.gif oi, negaliu lotuliukas.gif thumbup.gif
man pirma nuotrauka patinka. tik ryškumo trūksta.

QUOTE(wyshnia @ 2007 06 12, 19:59)
bite maja - superines nuotraukos, ypac medziotojas wub.gif na jei kates mylet pradesiu, tai tik per tave biggrin.gif

o jei dar į svečius atvažiuotum, tai ir nusipirktum lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 06 12, 20:18)
čia jo toks vardas? Šmikis?  lotuliukas.gif oi, negaliu  lotuliukas.gif  thumbup.gif
man pirma nuotrauka patinka. tik ryškumo trūksta. 

Ne ne, jo vardas kitoks, jis šiaip toks šmikis landūnas neklaužada smile.gif o ryškumas dingo trukšmus nuvalius unsure.gif šiaip iš tamsios su dideliu ISO nuotraukos kažką geresnio buvo sunku išspaust unsure.gif bet pagauto kadro gaila buvo mest lauk.. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 12, 19:15)
Pasiskundziau saviskiui, tai jis pasiule nuogas per miska su dviraciu pravaziuoti, kad ivykdyciau reportazines nuotraukos namu darbus.... biggrin.gif  As atsisakiau lotuliukas.gif

manau, kad smarkiai suklydai lotuliukas.gif

QUOTE(Smiltis @ 2007 06 12, 19:27)
Aš irgi pažiūrėjau Californiagirl albumą  wub.gif Labai, labai gražu  thumbup.gif
Noriu įdėti dar kelias nuotraukas, labai lauksiu komentarų  ax.gif

pirmoje nuotraukoje neaišku, kas fotografuota - laivas, krantinė, lempa?
antra nuotrauka ...hmmm...nežinau ... irgi nelabai. aš palikčiau tik kopas. man maišo ta krantinė ir valtis su žmonėm.
trečia nuotrauka gal įdomiausia.
o ketvirta - pabandyk įdomesniu rakursu pagaut šunį mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutės, labai šaunu kad atradau jūsų temą, man patinka fotografuot, bet nežinau ar ką gražaus išeis padaryt su Canon Power Shot A460, pasižiūrėjus jūsų foto tai gėda savo rodyt
Atsakyti