Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 13 dalis

QUOTE(raige @ 2007 06 11, 22:57)
Sillwio, o man tai ignora ijungei, ane? lotuliukas.gif

ooops blush2.gif einu taisyt padėtį

QUOTE(raige @ 2007 06 11, 21:28)
Priimkit ir mane, noriu mokytis ax.gif Imesiu pora nuotraukikiu:
user posted image
user posted image

Pirma gana įdomi, bet kažko trūksta g.gif Ko, dar nežinau. Gal kiek prikirpt viršų reikėtų. Supratau, dar reikėtų, kad tėčio ranka visa tilptų, tada butų liuks mano nuomone.
Antra tokiam pavidale šeimyniniam albumui tinka, ale žvilgsnis susimąstęs ir ilgesingas yra. Gal PS kokią vinjetę uždėt, kad žvilgsnį atitraukt nuo fono g.gif

QUOTE(raige @ 2007 06 11, 21:42)
As taip pat aguona turiu, tik ne tokia grazia lotuliukas.gif Horizontas man reikala gadina doh.gif

user posted image

Aguona man tiktų, jei ne vienas, du, trys stiebai iš kairės. Jų nebūtų, tada gal prikibčiau prie horizonto biggrin.gif Dabar jis man nemaišo
Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 11, 23:00)
mane irgi ignoruoja sad.gif  lotuliukas.gif
ai meluoju, pirmas nuotraukas pakomentavo wink.gif labai tiksli kritika beje wink.gif

šiandien darbe truputį durnių laivas, pražiopsojau muset kažką blush2.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 11, 20:48)
Labai ačiū beje už komentarus prie nuotraukos, visai nebūčiau susimąsčius apie tai, kad norėtųsi akyčių daugiau.. gal kai turiu milijoną foto "su didelėm akytėm" biggrin.gif tai ši man atrodo tokia paslaptingesnė.. gal jūs ir teisūs.. bandymuose gimsta tiesa smile.gif

O tarkim šita? Nekliūna kreivas pagrindas? be kreivo pagrindo nuotrauka absoliučiai nyki..

user posted image

Pagrindas nekliūna. Bandžiau su šita fotke high-key. Pasirodė, kad turėtų gražiai žiūrėtis, ale nesigavo man padaryt, ką norėjau. Gal tau pavyks?
Papildyta:
wyshnia, wyshnia nono.gif a wyshnia, kokia sekanti tema smoke.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 11 birželio 2007 - 23:13
Sillwio, labai geri komentarai. Zinai kodel? lotuliukas.gif Nes man paciai panasiai atrodo, tik, deja, ne visas klaidas ishtaisyt galima. Pirmojoj nuotraukoj drauges vestuviu akimirka - nebepakartosiu biggrin.gif Aciu uz komentarus wub.gif
Atsakyti
tongue.gif cia uz akmenelius hihihi.gif
O cia juraaaaaaa photo.gif

user posted image

Aciu uz komentarus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~migla~: 11 birželio 2007 - 23:19
QUOTE(gus @ 2007 06 11, 22:20)
Californiagirl,nuostabus tavo albumas wub.gif  wub.gif Modeliai superiniai wub.gif

Dekui dekui wub.gif

Wyshnia, SVEIKINIMAI 4u.gif Kokia nauja tema? Laukiam ax.gif

Sveiki visi N A U J O K A I 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2007 06 11, 23:13)
ne visas klaidas ishtaisyt galima.

Puikiai tai žinau. Pas mane kalnai nuotraukų, kurios būtų nuostabios, jeigu ne... smile.gif Čia mes ir susirinkom tam, kad tokių nuotraukų būtų kuo mažiau 4u.gif
Atsakyti
na va, pagaliau mano nenuorama uzmigo doh.gif

QUOTE(cara @ 2007 06 11, 21:26)
pas wyshnia LSD yra, va dėl ko jos foto gera biggrin.gif  įkvėpimas garantuotas! sveikinu su pirma vieta 4u.gif

tongue.gif 4u.gif

QUOTE(raige @ 2007 06 11, 21:28)
Priimkit ir mane, noriu mokytis ax.gif Imesiu pora nuotraukikiu:

Trise: (AV, f/8, 1/60s, ISO 200)

user posted image

Žvilgsnis: (AV, f /4,5, 1/25 s, ISO 400)

user posted image

Kaip naujokei konstruktyvi kritika nepakenktu blush2.gif Fotografuoju su Canon EOS 350 D

Ir i kluba noreciau jei tokia zalia naujoke priimsit blush2.gif

sveika prisijungus drinks_cheers.gif o man tavo pirmoji thumbup.gif ir nieks nekliuna... g.gif
o antroji - grazi nuotrauka i seimos albuma mirksiukas.gif

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 06 11, 21:34)
Wyshnia 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Ar jums taip buna: turi kazkokia ideja, ja brandini, puoseleji, isivaizduoji ta idealia nuotrauka. Nufotografuoji ir s... su bruknem iseina smile.gif Ir jokie rakursai nepadeda. O tos "kabinancios" nuotraukos atsiranda labai spontaniskai ir ilgai neplanuotai. Itariu, kad cia technikos ir "akies" neislavinimai kalti.

man tai taip pastoviai unsure.gif
beja, tavo balkoniukai superinai, norec tokios nuotraukos ant sienos thumbup.gif

Papildyta:

QUOTE(raige @ 2007 06 11, 21:42)
As taip pat aguona turiu, tik ne tokia grazia lotuliukas.gif Horizontas man reikala gadina doh.gif

user posted image

o man negadina, man kaip visada atrodo (bet gal jau vaidenasi blink.gif ), kad WB truputi netikslus...

ale man turbut paranoja jau del to WB...

QUOTE(Labradoriukė @ 2007 06 11, 22:03)
Kaip gerai, kad nors zuvelia su Californiagirl mane beprisimena  thumbup.gif

prisimena ir kiti smile.gif ir zurnale apie jus skaitem... tik paveluotai, nes kol iki musu ateina doh.gif

QUOTE(gus @ 2007 06 11, 22:20)
Wyshnia,as net neabejojau tavo pirma vieta thumbup.gif  4u.gif Sveikinu!

4u.gif senokai nematem tavo nuotrauku g.gif
Atsakyti
4u.gif
Nagi,besidomintys- kvieciu i nauja kluba-menines fotografijos kluba. Ten Jusu jau laukia uzduotys mirksiukas.gif
Va cia
O taip pat tikiuosi, kad ji rasite mano parase.
Atsakyti
labai uzsikabinau su zuveliuko pasiulimu fotograuoti kuno dalis... tik nezinau ar ji paskolintu man ta ideja... laukiau jos pasirodant...

na bet jei nepasirode, sekanti tema - reportazine nuotrauka bigsmile.gif idomu, kaip mes kiekvienas isivaizduojam kas tai g.gif tik pomikais neuzmekykit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 11, 23:34)
labai uzsikabinau su zuveliuko pasiulimu fotograuoti kuno dalis... tik nezinau ar ji paskolintu man ta ideja... laukiau jos pasirodant...

na bet jei nepasirode, sekanti tema - reportazine nuotrauka bigsmile.gif idomu, kaip mes kiekvienas isivaizduojam kas tai g.gif tik pomikais neuzmekykit ax.gif

Pagaliau sulaukiau naujos temos. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 11 birželio 2007 - 23:40
QUOTE(sillwio @ 2007 06 11, 23:39)
Pagaliau sulaukiau naujos temos. Ačiū  4u.gif

atsiprasau, kad reikejo tiek ilgai laukti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Labradoriukė @ 2007 06 11, 23:03)
Rytoj ka nors imesiu

Mesk - jau rytoj bigsmile.gif

Įdomi nauja tema, bet...vėl neturiu kuo.
Įmetu šiaip žinomą vaizdelį iš savaitgalio (iš ten pat kur ir antys gaudytos)- niekaip nesumąsčiau kaip jį įdomiau pateikti, nors prifotkinta įvairiais kampais.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 11, 20:18)
aciu 4u.gif noreciau pasivogti zuveliuko ideja ax.gif na pasiskolinti... zuvialia, ar paskolinsi? nes labai sudomino g.gif

uojaj..vogt reikejo!!braaaal,kol tusavojaus ana matai manes lauke..braaal praziopsojau..reikejo kokiais varpais duot zinot...uch...

QUOTE(wyshnia @ 2007 06 11, 22:34)

doh.gif nu va... sena tarka..tik 5h ryto atvilkau savo miglavota galva....niekis.Toji man dar biskiuka per sunki.Tebunie geresniems laikams biggrin.gif

Sveikinu ,wyshnia baliuonu tau glebis 4u.gif 4u.gif 4u.gif Ir aciu uz nauja tiema.

Braal,kazka norejau californietei apie savo varztus pasakyt,bo ana ten mano darzan kazka mete, bet isgaravo neblaivioj galvoj...Tai kitam kartui mirksiukas.gif

Aciu visiems uz balsus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 12 birželio 2007 - 05:38