QUOTE(raige @ 2007 06 11, 22:57)
Sillwio, o man tai ignora ijungei, ane?
ooops einu taisyt padėtį
QUOTE(raige @ 2007 06 11, 21:28)
Pirma gana įdomi, bet kažko trūksta Ko, dar nežinau. Gal kiek prikirpt viršų reikėtų. Supratau, dar reikėtų, kad tėčio ranka visa tilptų, tada butų liuks mano nuomone.
Antra tokiam pavidale šeimyniniam albumui tinka, ale žvilgsnis susimąstęs ir ilgesingas yra. Gal PS kokią vinjetę uždėt, kad žvilgsnį atitraukt nuo fono
QUOTE(raige @ 2007 06 11, 21:42)
Aguona man tiktų, jei ne vienas, du, trys stiebai iš kairės. Jų nebūtų, tada gal prikibčiau prie horizonto Dabar jis man nemaišo
Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 11, 23:00)
mane irgi ignoruoja
ai meluoju, pirmas nuotraukas pakomentavo labai tiksli kritika beje
ai meluoju, pirmas nuotraukas pakomentavo labai tiksli kritika beje
šiandien darbe truputį durnių laivas, pražiopsojau muset kažką
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 11, 20:48)
Labai ačiū beje už komentarus prie nuotraukos, visai nebūčiau susimąsčius apie tai, kad norėtųsi akyčių daugiau.. gal kai turiu milijoną foto "su didelėm akytėm" tai ši man atrodo tokia paslaptingesnė.. gal jūs ir teisūs.. bandymuose gimsta tiesa
O tarkim šita? Nekliūna kreivas pagrindas? be kreivo pagrindo nuotrauka absoliučiai nyki..
O tarkim šita? Nekliūna kreivas pagrindas? be kreivo pagrindo nuotrauka absoliučiai nyki..
Pagrindas nekliūna. Bandžiau su šita fotke high-key. Pasirodė, kad turėtų gražiai žiūrėtis, ale nesigavo man padaryt, ką norėjau. Gal tau pavyks?
Papildyta:
wyshnia, wyshnia a wyshnia, kokia sekanti tema