Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 13 dalis

QUOTE(raige @ 2007 06 11, 22:28)
Priimkit ir mane, noriu mokytis ax.gif Imesiu pora nuotraukikiu:

Sveika prisijungusi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 06 11, 21:35)
Sveika prisijungusi  drinks_cheers.gif

Aciu, kad grazhiai priimat wub.gif
Atsakyti
Ačiū už komentarus! vaje kaip gerai, kai kas iš šono pasako klaidas, pačiai atbunka regėjimas gana greit 4u.gif vėl kada pafotkinsiu vaiką..

raige 4u.gif ir aš prisijungiau mokytis čia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 11 birželio 2007 - 21:42
As taip pat aguona turiu, tik ne tokia grazia lotuliukas.gif Horizontas man reikala gadina doh.gif

user posted image
Atsakyti
Kaip gerai, kad nors zuvelia su Californiagirl mane beprisimena thumbup.gif

Rytoj ka nors imesiu, siandien koki pussimti nuotrauku patvarkiau, tai net akyse man tas PS raibuliuoja. Rytoj kitom akim ka geresnio imesiu mirksiukas.gif Ir viena kita zodeli parasysiu. Mes ten daugiausia ilsejomes, vaziavom labai mazai. atsiveziau virs 1000 nuotrauku, visose as, vaikas ir mano sese. Daugiausiai mano vaikas ir sese. Tai va - visos nuotraukos biggrin.gif
Atsakyti
Sillwio,man matosi visi sakuciu konturai rolleyes.gif LCD ax.gif
Wyshnia,as net neabejojau tavo pirma vieta thumbup.gif 4u.gif Sveikinu!
Californiagirl,nuostabus tavo albumas wub.gif wub.gif Modeliai superiniai wub.gif
Sveiki naujokai 4u.gif ,as pati cia jauciuosi kai naujoke,nors jau nemazai menesiu praejo,vis primenu kad tokia esu biggrin.gif
Turiu problema ax.gif suo mano nemegsta fotografuotis,vien judesy ax.gif gal galit patart kokius nustatymus mazdaug naudot,kad nebutu susiliejes vaizdas blush2.gif
Atsakyti
Jau turim menines fotografijos kluba thumbup.gif Ir mane net prieme bigsmile.gif
Laukiu komentaru (kad ir paciu blogiausiu) savo nuotraukoms blush2.gif
Atsakyti
Labukas 4u.gif
norėčiau ir aš prisijungti prie jūsų ax.gif (jei priimsit) dar sunkoka man su tais visais techniniais dalykais, bet po truputį tikiuosi perkąsti visą tai blush2.gif Silwio, ačiū už knygą labai. Įdedu keletą nuotraukų, labai įdomu būtų išgirsti komentarų smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Apart karpymo daugiau nieko nedaryta unsure.gif Šiaip žiauriai ryškumo man trūksta ir kur mergytė labai tamsi, reikėtų bandyti šviesinti, bet šiandien pirma diena kai kompas nuo grindų ant stalo perkeltas, tai nebespėju jau unsure.gif

Atsakyti
As irgi naujoke ax.gif Mane taip pat smagiai prieme, bet namu darbu neuzskaite blush2.gif Nes kiek senesne foto buvo. ax.gif

O cia foto is Juros serijos smile.gif Dievinu jura wub.gif

Kelias link juros...

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~migla~: 11 birželio 2007 - 22:52
QUOTE(Smiltis @ 2007 06 11, 22:42)
Labukas  4u.gif
norėčiau ir aš prisijungti prie jūsų  ax.gif (jei priimsit) dar sunkoka man su tais visais techniniais dalykais, bet po truputį tikiuosi perkąsti visą tai  blush2.gif Silwio, ačiū už knygą labai. Įdedu keletą nuotraukų, labai įdomu būtų išgirsti komentarų  smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Apart karpymo daugiau nieko nedaryta  unsure.gif Šiaip žiauriai ryškumo man trūksta ir kur mergytė labai tamsi, reikėtų bandyti šviesinti, bet šiandien pirma diena kai kompas nuo grindų ant stalo perkeltas, tai nebespėju jau  unsure.gif

Į sveikatą 4u.gif ir sveika atvykus
Pirmoj trūksta ryškumo ir erdvės gulbei.
Antra - ech, kad virvė nekirstų galvos, būtų puikus darbas - ta betvarkė dešinėje, atsipalaidavus povyza ir žvilgsnis į toli taip ir sako: "man dzin, pavargau" smile.gif
Trečios šviesint nereikia. Jei tai portretas, tai reikia perfotografuot, jei reportažas, būtų gera matyti kuo gi mergytė išsitepliojo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(~migla~ @ 2007 06 11, 22:45)
As irgi naujoke  ax.gif Mane taip pat smagiai prieme, bet namu darbu neuzskaite  blush2.gif Nes kiek senesne foto buvo.  ax.gif

O cia foto is Juros serijos  smile.gif Dievinu jura wub.gif

Kelias link juros...

user posted image

O kur jūra? biggrin.gif
Jei rimtai, tai akmenukai šį kartą nelabai įdomūs. "Statybinių medžiagų" prie jūros daug, taigi tikiuosi artimiausiu metu pamatyt ką nors įdomaus mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 11 birželio 2007 - 22:56
Sillwio, o man tai ignora ijungei, ane? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2007 06 11, 23:57)
Sillwio, o man tai ignora ijungei, ane? lotuliukas.gif

mane irgi ignoruoja sad.gif lotuliukas.gif
ai meluoju, pirmas nuotraukas pakomentavo wink.gif labai tiksli kritika beje wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 11 birželio 2007 - 23:02