Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 13 dalis

Labai ačiū beje už komentarus prie nuotraukos, visai nebūčiau susimąsčius apie tai, kad norėtųsi akyčių daugiau.. gal kai turiu milijoną foto "su didelėm akytėm" biggrin.gif tai ši man atrodo tokia paslaptingesnė.. gal jūs ir teisūs.. bandymuose gimsta tiesa smile.gif

O tarkim šita? Nekliūna kreivas pagrindas? be kreivo pagrindo nuotrauka absoliučiai nyki..

user posted image
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 11, 21:08)
pas mumis LSD mirksiukas.gif

blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 11, 20:48)

O tarkim šita? Nekliūna kreivas pagrindas? be kreivo pagrindo nuotrauka absoliučiai nyki..

nekliuna, bet kliuna, kad ryskumo galetu buti daugiau 4u.gif
Atsakyti
neredaguota, nekarpyta, nieko nedaryta, net nemazinta... skubedama sumeciau doh.gif
Cara special for you

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 11 birželio 2007 - 21:06
QUOTE(sillwio @ 2007 06 11, 20:57)
Noriu atlikti mažą testuką. Jei nesunku, pasakykit kas iš jūsų matot mano šakučių visus išorinius kontūrus, o kas ne (atrodo išdegę). Tuo pačiu pridėkit prašau, per kokį monitorių žiūrit - LCD ar CRT.

Per savo laptop'o monitorių lotuliukas.gif viską matau 4u.gif

Sveikinu konkurso nugalėtoją thumbup.gif
Kokia bus šios savaitės tema? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 11, 22:02)
nekliuna, bet kliuna, kad ryskumo galetu buti daugiau 4u.gif

rimtai? hmmm.. nu man niekaip tas neužkliuvo g.gif su blur matyt persūdžiau... sad.gif nes sufokusavimas buvo geras..

Aguonos... spalvos kokios.. smile.gif Sansara naudoji poliarizatorių? ar šiaip dangus tokios geros spalvos gavosi?
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 06 11, 21:08)
Per savo laptop'o monitorių  lotuliukas.gif  viską matau  4u.gif

Sveikinu konkurso nugalėtoją  thumbup.gif 
Kokia bus šios savaitės tema?  bigsmile.gif

aciu 4u.gif noreciau pasivogti zuveliuko ideja ax.gif na pasiskolinti... zuvialia, ar paskolinsi? nes labai sudomino g.gif
Atsakyti
Sansara, labai gražios spalvos ir visa kita biggrin.gif aišku patvarkyčiau šiek tiek, tas smilga raučiau velniop pirmojoj biggrin.gif bet tikrai gražu wub.gif

Pupeliuk, ir man trūksta ryškumo. gal ne tiek pačio ryškumo, kiek jo akcento į veiduką. dabar norisi žiūrėti į tą nustebusį veiduką, o žvilgsnis už žaislo kliūna.

pas wyshnia LSD yra, va dėl ko jos foto gera biggrin.gif įkvėpimas garantuotas! sveikinu su pirma vieta 4u.gif
Atsakyti
Priimkit ir mane, noriu mokytis ax.gif Imesiu pora nuotraukikiu:

Trise: (AV, f/8, 1/60s, ISO 200)

user posted image

Žvilgsnis: (AV, f /4,5, 1/25 s, ISO 400)

user posted image

Kaip naujokei konstruktyvi kritika nepakenktu blush2.gif Fotografuoju su Canon EOS 350 D

Ir i kluba noreciau jei tokia zalia naujoke priimsit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(raige @ 2007 06 11, 21:28)
Priimkit ir mane, noriu mokytis ax.gif Imesiu pora nuotraukikiu:
Kaip naujokei konstruktyvi kritika nepakenktu blush2.gif Fotografuoju su Canon EOS 350 D

Mielai prašom pas mus 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 11 birželio 2007 - 21:32
Wyshnia 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Aciu visiems uz pastabas!

Sillwio, as tokiame mazame formate nieko nematau lotuliukas.gif Turiu Dell notebooka.

Pupeliu, nemaiso man "horizontas". Tik va ryskumo tai reiketu.

Sansara, man pirma nuotrauka visai nieko. Smilgos nelabai ten reikia (mano galva).

Ar jums taip buna: turi kazkokia ideja, ja brandini, puoseleji, isivaizduoji ta idealia nuotrauka. Nufotografuoji ir s... su bruknem iseina smile.gif Ir jokie rakursai nepadeda. O tos "kabinancios" nuotraukos atsiranda labai spontaniskai ir ilgai neplanuotai. Itariu, kad cia technikos ir "akies" neislavinimai kalti.

Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 11, 21:30)
Mielai prašom pas mus  4u.gif

Achiu, Sillwio. Visi jus man labai savi ir pazhistami - gi sitiek temu perskaichiau lotuliukas.gif
Atsakyti