Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 13 dalis

QUOTE(californiagirl @ 2007 06 11, 17:11)
Aciu aciu 4u.gif  Ka jau ten...seimynines albumines fotkes ir tiek blush2.gif 
Nu ko cia pykti, juk parase viesai idetos, tai koks skirtumas biggrin.gif  mirksiukas.gif  O fotografuota, nepamu dabar, bet atrodo diafragma atidaryta iki 4.5 arba 5.6, todel ir pasilieja fonas mirksiukas.gif

aa...neisspaudziu tokio efekto su savo muilinuociu nieekaip.Kiek beeksperimentuociau niieeekaip.Isvada:bresta reikalas veidrodinukui bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 06 11, 16:47)
drinks_cheers.gif ...aš  ir vertinu tuos, kuriems mano manymu sekasi mokytis. Jeigu patinka/myliu, vadinasi mano supratimu ji gera.Skaitau, stebiu ir mokausi suprast pagal ką vertinamos nuotraukos ... ir vistiek grįžtama galop prie tos pačios taisyklės: "kiek žmonių - tiek nuomonių" (ir man tas pagalys visai nemaišė)
Kaip bebūtų ir čia gaunama masinė nuomonė ir kuo tos nuomonės mažiau, kaip supratau, tuo labiau reikia stengtis mokytis photo.gif

Čia gi bandom mokytis. Ar aš kažko nesuprantu 4u.gif

dabar aiškiau biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(zuvialia @ 2007 06 11, 18:36)
aa...neisspaudziu tokio efekto su savo muilinuociu nieekaip.Kiek beeksperimentuociau niieeekaip.Isvada:bresta reikalas veidrodinukui  bigsmile.gif

tai dėl to, kad muilinuočių (kaip tu juos gražiai vadini) ryškumo zona platesnė. Bręsta reikalas veidrodiniam smile.gif

Noriu atlikti mažą testuką. Jei nesunku, pasakykit kas iš jūsų matot mano šakučių visus išorinius kontūrus, o kas ne (atrodo išdegę). Tuo pačiu pridėkit prašau, per kokį monitorių žiūrit - LCD ar CRT.
Šiandien darbe pastebėjau, kad ant darbinio LCD nematau kontūrų, reiškia jis, rupūžė, kažkur palaidojo pustonius. Šviesumo ir kontrasto reguliavimas nepadėjo jų pamatyti. Tuo tarpu namie CRT irgi reguliavau į visas puses - pustoniai visada lieka g.gif

Beja, ar nugalėtojas jau tituluotas? Įtariu (beveik žinau) kas laimėjo, bet patvirtinimo tam lyg ir nematau. Labai noriu pasveikint ir paklaust, kokia nauja tema.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 11 birželio 2007 - 20:22
QUOTE(sillwio @ 2007 06 11, 20:57)
Noriu atlikti mažą testuką. Jei nesunku, pasakykit kas iš jūsų matot mano šakučių visus išorinius kontūrus, o kas ne (atrodo išdegę). Tuo pačiu pridėkit prašau, per kokį monitorių žiūrit - LCD ar CRT.
Šiandien darbe pastebėjau, kad ant darbinio LCD nematau kontūrų, reiškia jis, rupūžė, kažkur palaidojo pustonius. Šviesumo ir kontrasto reguliavimas nepadėjo jų pamatyti. Tuo tarpu namie CRT irgi reguliavau į visas puses - pustoniai visada lieka  g.gif

as per savo LCD nematau schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 11, 19:57)
Šiandien darbe pastebėjau, kad ant darbinio LCD nematau kontūrų, reiškia jis, rupūžė, kažkur palaidojo pustonius. Šviesumo ir kontrasto reguliavimas nepadėjo jų pamatyti. Tuo tarpu namie CRT irgi reguliavau į visas puses - pustoniai visada lieka  g.gif

ziurint per laptopa nemau, o va per zmoniska monitoriu matau drinks_cheers.gif pas mumis LSD mirksiukas.gif

...nu ir parasiau lotuliukas.gif taisausi - LCD pas mus lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 11 birželio 2007 - 20:09
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 11, 18:11)
Aciu aciu 4u.gif  Ka jau ten...seimynines albumines fotkes ir tiek blush2.gif 

Labas vakaras,

Californiagirl- ne seimynines fotkes ir tiek, o nuostabios seimynines foto. As neturiu tokio seimyninio albumo ir turbut neturesiu. blush2.gif Visiems mums yra ko pasimokyti.
Kazkodel Jusu nera sarasiuke i menines fotografijos kluba. Mums Jusu labai truks. Prisijunkit 4u.gif Iki susitikimo klube mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victor*photo*: 11 birželio 2007 - 20:17
QUOTE(andriuska @ 2007 06 11, 16:20)
...labiausiai mėgstu pleistriuką. už korektišką poveikį, greitį ir tai, kad nepadaro odos kaip plastmasės ir palieka faktūrą (nevisada iš pirmo karto, kartais ir jam kažkas užeina... tada grįžti atgal ir bandai dar kartą, o jei nepavyksta - tada imu štampą).

čia labai trumpai ir paprastai.

Ačiū už atsakymą! spot healing tool ir blur tool naudoju, tačiau būna atveju, kai oda ypatingai "marga" ir tada nei stamp tool negali panaudoti.. na paminėjai NeatImage, reiks pasižiūret ką su juo galima nuveikti..

Sillwio, nerodo man šakutės kontūrų, LCD pas mane ir tikrai žinau, kad nelabai gerai sukalibruotas

Californiagirl - tikrai labai gražus albumas 4u.gif kokios nepakartojamos ir gyvos tos vaikiškos emocijos! ir nuostabiai pagautos smile.gif
Atsakyti
pritariu, kad californiagirl šeimos nuotraukos tikrai labai gražios wub.gif

Sansara, įdėk aguonų akim paganyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 11, 19:57)

Pas mane nesimato konturu visur...Turiu LCD bigsmile.gif

QUOTE(Victor*photo* @ 2007 06 11, 20:11)
Labas vakaras,

Californiagirl- ne seimynines fotkes ir tiek, o nuostabios seimynines foto. As neturiu tokio seimyninio albumo ir turbut neturesiu.  blush2.gif Visiems mums yra ko pasimokyti.
Kazkodel Jusu nera sarasiuke i menines fotografijos kluba. Mums Jusu labai truks. Prisijunkit 4u.gif Iki susitikimo klube mirksiukas.gif

Dekui del fotkiu blush2.gif
O del klubo...galvojau, kad esu truputi prie meno(architektura mano spec. buvo), bet dabar suabejojau unsure.gif Nes man nuotraukos pavadintos banaliomis man ne banalios, o va pvz. kokiuose surudijusiuose varztuose(zuvialia, nieko asmenisko, rasiau kad foto gera) as prasmes(ar didelio meno) neizvelgiu... unsure.gif Todel dabar "virshkinu" blush2.gif
Nors klubas gal padetu greiciau suvirskinti g.gif biggrin.gif
Registruokit tada ir mane blush2.gif tik nezinau nei kur eiti, nei kada... g.gif

Pupeliuk, cara dekui 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 11 birželio 2007 - 20:31
sillwio, matau kontūrus. LCD, neseniai kalibruotas.
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 06 11, 21:30)
Pas mane nesimato konturu visur...Turiu LCD bigsmile.gif
Dekui del fotkiu blush2.gif
O del klubo...galvojau, kad esu truputi prie meno(architektura mano spec. buvo), bet dabar suabejojau unsure.gif  Nes man nuotraukos pavadintos banaliomis man  ne banalios, o va pvz. kokiuose surudijusiuose varztuose(zuvialia, nieko asmenisko, rasiau kad foto gera) as prasmes(ar didelio meno) neizvelgiu... unsure.gif Todel dabar "virshkinu"  blush2.gif
Nors klubas gal padetu greiciau suvirskinti g.gif  biggrin.gif 
Registruokit tada ir mane blush2.gif  tik nezinau nei kur eiti, nei kada... g.gif

registruoju. siandien labiaui vakara kluba skelbsim atidaryta. visiems parasysiu kur eit cia.
smile.gif
Atsakyti
Sumečiau ant greičio. Jei ką praleidau, nepykit labai. Rezultatai sekantys:

Nr20-wyshnia1-33
Nr33-uzuolaida3-17
Nr6-cara1-16
Nr4-zuvelia 1-10
Nr26-dejavu3-9
Nr11-dejavu1-8
Nr28-sillwio3-5
Nr12-sansara1-4
Nr7-sillwio1-3
Nr22-vilmka1-3
Nr16-bilekas1-2
Nr17-bitemaja1-2
Nr18-bitemaja2-2
Nr32-uzuolaida2-2
Nr19-sansara-1

Sveikinu nugalėtoją 4u.gif thumbup.gif
Kokia sekanti tema?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 11 birželio 2007 - 20:44
QUOTE(sillwio @ 2007 06 11, 20:57)

Matau. Kai kur gerokai silpniau, bet tikrai matosi visi. CRT.
Atsakyti