QUOTE(VilmKa @ 2007 06 11, 16:47)
...aš ir vertinu tuos, kuriems mano manymu sekasi mokytis. Jeigu patinka/myliu, vadinasi mano supratimu ji gera.Skaitau, stebiu ir mokausi suprast pagal ką vertinamos nuotraukos ... ir vistiek grįžtama galop prie tos pačios taisyklės: "kiek žmonių - tiek nuomonių"
(ir man tas pagalys visai nemaišė)
Kaip bebūtų ir čia gaunama masinė nuomonė ir kuo tos nuomonės mažiau, kaip supratau, tuo labiau reikia stengtis mokytis
Čia gi bandom mokytis. Ar aš kažko nesuprantu
dabar aiškiau
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 11, 18:36)
aa...neisspaudziu tokio efekto su savo muilinuociu nieekaip.Kiek beeksperimentuociau niieeekaip.Isvada:bresta reikalas veidrodinukui
tai dėl to, kad muilinuočių (kaip tu juos gražiai vadini) ryškumo zona platesnė. Bręsta reikalas veidrodiniam
Noriu atlikti mažą testuką. Jei nesunku, pasakykit kas iš jūsų matot mano šakučių visus išorinius kontūrus, o kas ne (atrodo išdegę). Tuo pačiu pridėkit prašau, per kokį monitorių žiūrit - LCD ar CRT.
Šiandien darbe pastebėjau, kad ant darbinio LCD nematau kontūrų, reiškia jis, rupūžė, kažkur palaidojo pustonius. Šviesumo ir kontrasto reguliavimas nepadėjo jų pamatyti. Tuo tarpu namie CRT irgi reguliavau į visas puses - pustoniai visada lieka
Beja, ar nugalėtojas jau tituluotas? Įtariu (beveik žinau) kas laimėjo, bet patvirtinimo tam lyg ir nematau. Labai noriu pasveikint ir paklaust, kokia nauja tema.
"Forcing yourself to use restricted means is the sort of restraint that liberates invention. It obliges you to make a kind of progress that you can't even imagine in advance." - Picasso