Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 13 dalis

sutinku su dejavu, kad balsavimą norisi praplėsti iki 5 balų, nes daug puikių foto liko neįvertintos, o visai be reikalo. dar gal ir prie neįvertintų foto būtų ne prošalį koks komentaras? tiesiog, kad negavę balsų žmonės neprarastų ūpo dalyvauti, fotografuoti, domėtis.
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 06 11, 13:52)
Na va kaip sklandžiai balsavimas vyksta dėl naujos tvarkos. Jei jau supaprastėjo balsų skaičiavimas gal verta praplėsti įvertinimo diapazoną smile.gif pvz. iki 5 balsu, nes nelabai įsitenku  blush2.gif

drinks_cheers.gif aš už.

Papildyta:
QUOTE(cara @ 2007 06 11, 14:10)
sutinku su dejavu, kad balsavimą norisi praplėsti iki 5 balų, nes daug puikių foto liko neįvertintos, o visai be reikalo. dar gal ir prie neįvertintų foto būtų ne prošalį koks komentaras?  tiesiog, kad negavę balsų žmonės neprarastų ūpo dalyvauti, fotografuoti, domėtis.

po šituo ir pasirašau drinks_cheers.gif
Atsakyti
dar turiu pasiūlymą- labai norėtųsi matyti nuotrauką su pavadinimu.
Atsakyti
QUOTE(cara @ 2007 06 11, 14:23)
dar turiu pasiūlymą- labai norėtųsi matyti nuotrauką su pavadinimu.

hmmmm.... čia jau man darbo padaugėja tongue.gif nors šiaip ar taip kažkaip niekas pavadinimų nerašo. o gal tikrai vertėtų g.gif
Atsakyti
dar gal ir prie neįvertintų foto būtų ne prošalį koks komentaras? tiesiog, kad negavę balsų žmonės neprarastų ūpo dalyvauti, fotografuoti, domėtis.

dar laikas pasitaisyti mirksiukas.gif
Atsakyti
sutinku su dejavu, kad balsavimą norisi praplėsti iki 5 balų, nes daug puikių foto liko neįvertintos, o visai be reikalo. dar gal ir prie neįvertintų foto būtų ne prošalį koks komentaras? tiesiog, kad negavę balsų žmonės neprarastų ūpo dalyvauti, fotografuoti, domėtis.

drinks_cheers.gif
Šįkart tikrai pritrūko balsų... doh.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 06 11, 14:24)
hmmmm.... čia jau man darbo padaugėja  tongue.gif nors šiaip ar taip kažkaip niekas pavadinimų nerašo. o gal tikrai vertėtų  g.gif

O kas, jei visi patys į albumą įkeltų savo konkursines nuotraukas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 06 11, 14:24)
hmmmm.... čia jau man darbo padaugėja  tongue.gif nors šiaip ar taip kažkaip niekas pavadinimų nerašo. o gal tikrai vertėtų  g.gif

O as linkus apsieiti be pavadinimu. Nors kas nori, galetu pavadinti nuotrauka.
Atsakyti
Man irgi pritrūko balsų..

Komentuoti tai dar nesijaučiu turinti kompetencijos, na pastebiu akvaizdžias klaidas, bet šiaip jei nuotraukos gerai padarytos, tai galiu vertinti tik žiūrisi/nesižiūri.. labai jau daug subjektyvumo čia, kaip ir visam mene ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 11, 14:48)
Man irgi pritrūko balsų..

Komentuoti tai dar nesijaučiu turinti kompetencijos, na pastebiu akvaizdžias klaidas, bet šiaip jei nuotraukos gerai padarytos, tai galiu vertinti tik žiūrisi/nesižiūri.. labai jau daug subjektyvumo čia, kaip ir visam mene ax.gif

O kiek iš mūsų turi kompetencijos komentuoti? Tik parašom kaip mūsų akimis atrodytų geriau, bet tai yra subjektyvi vieno žmogaus nuomonė ir neturi būtinai būti tiesa smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 11, 12:48)

manau visai be reikalo taip jautiesi, ypac, kai rasai, kad vistik pastebi akivaizdžias klaidas mirksiukas.gif as irgi nelabai turiu kompetencijos, bet išsakau savo nuomonę ir tiek.
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 06 11, 14:52)
O kiek iš mūsų turi kompetencijos komentuoti? Tik parašom kaip mūsų akimis atrodytų geriau, bet tai yra subjektyvi vieno žmogaus nuomonė ir neturi būtinai būti tiesa smile.gif

rolleyes.gif vis tiek jūs čia jau daugiau pasimokę, o aš tik dabar atėjau..

Bet Sillwio šakutės man labai labai patiko.. mėgstu grynas, sterilias nuotraukas, be bereikalingų detalių.. Dėl to ir Cara nuotrauka man super, ir gitara, dejavu raudoni lapai... nieko nereikalingo, dėmesį prikausto paprastumas..

Tiesa, turiu klausimą fotografuojantiems kūdikius.. Kokios gali būti įdomesnės kompozicijos su vaikiuku kurio vienintelis pasiekimas yra gulint ant pilviuko kelti galvą - jis nesėdi, neropoja ir pan.. kad nuotraukos nesigautų vienodos (o vienodų turiu daug, jau dabar trinu lauk daugybę..) jokių skarų, užuolaidų ir pan dėt nesinori, natiurmortai su žaislais man irgi nelabai.. laukt kito vystymosi etapo? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 11 birželio 2007 - 14:10
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 11, 14:04)
rolleyes.gif vis tiek jūs čia jau daugiau pasimokę, o aš tik dabar atėjau..

Bet Sillwio šakutės man labai labai patiko.. mėgstu grynas, sterilias nuotraukas, be bereikalingų detalių.. Dėl to ir Cara nuotrauka man super, ir gitara, dejavu raudoni lapai... nieko nereikalingo, dėmesį prikausto paprastumas..

Tiesa, turiu klausimą fotografuojantiems kūdikius.. Kokios gali būti įdomesnės kompozicijos su vaikiuku kurio vienintelis pasiekimas yra gulint ant pilviuko kelti galvą - jis nesėdi, neropoja ir pan.. kad nuotraukos nesigautų vienodos (o vienodų turiu daug, jau dabar trinu lauk daugybę..) jokių skarų, užuolaidų ir pan dėt nesinori, natiurmortai su žaislais man irgi nelabai.. laukt kito vystymosi etapo? biggrin.gif

na as saviski irgi - gulinti ant pilvo daugiausia fotografuoju. bet del ideju paiekok kad ir per google baby photos. ismeta daug tinklapiu su vaiku fotografijom, va ten ideju tikrai rasi. o ir patarimu be to 4u.gif
Atsakyti