Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 13 dalis

QUOTE(sillwio @ 2007 06 10, 23:32)
Jau turiu keletą favoritų rytdienai  thumbup.gif

favoritus ir as turiu bigsmile.gif , o savo namu darbu - ne blush2.gif
Atsakyti
Ir as noreciau dar karteli pasirodyt ax.gif
Tiesa, sia savaite mano fotoaparatas buvo iskeleves, tad idesiu keliu savaiciu senumo pagauta kadra, tikiuosi dar uzskaitysit kaip namu darbus blush2.gif 4u.gif Zinoma, laukiu kritikos ir patarimu, gi dar zalia ir i aukstus balus nepretenduoju lotuliukas.gif unsure.gif drinks_cheers.gif user posted image

Nuotraukyte pavadinau: Iki susitikimo.. Nzn kodel, gal kad stotele uzfiksuota ir gal del to, kad neseniai isvyko toli toli vienas fainas pazistamas zmogutis smile.gif blush2.gif

FujiFilm F30, ISO 100, 1/549 s
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~migla~: 11 birželio 2007 - 00:26
Ačiū už komentarą! O čia jūs gražiai dirbat! smile.gif Pasitempt reiks smile.gif
Turiu ir aš kelis favoritus (nors dar nesijaučiu kompetetinga kritikai ax.gif )

Dėl Nikon D80, tai čia pas mus tikrai standartiškai su 18-135 parduoda, bet galimas ir variantas, kurį aš turiu, tačiau jis kaip supratau greičiau išperkamas, mums dar teko..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 11 birželio 2007 - 06:56
hmmm kazkaip pirma kart jauciu, kad su trim vietom sunkiai issiversiu thumbup.gif ir ta grazi ir ta grazi... anksciau kazkaip 4-5 max budavo prie sirdies, tai is tiek tris paciausias dar galedavau lengvokai isrinkt, o dabar.... bigsmile.gif ir ta ziurisi, ir ta labai limpa, ir ta nebloga doh.gif
laukiu, kol visos suplauks i namu darbu albuma, o tada jau reiks palauzyt galva kam atiduot pirmenybe doh.gif
Papildyta:
beje antras straipsniukas apie kompoziciją:
http://www.efoto.lt/...ozicija_2_dalis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 11 birželio 2007 - 07:28
QUOTE(~migla~ @ 2007 06 11, 01:23)
Tiesa, sia savaite mano fotoaparatas buvo iskeleves, tad idesiu keliu savaiciu senumo pagauta kadra, tikiuosi dar uzskaitysit kaip namu darbus  blush2.gif  4u.gif

namų darbams užskaitomos tiks tą savaitę darytos nuotraukos mirksiukas.gif

Namų darbai

nežinau, net už ką balsuot doh.gif . pasistengėt neblogai šią savaitę.
tai balsuojam fotki.com komentaruose? parasom savo niką ir kiek balų skiriam.

Naujokams primenu , kad balsuojama yra tik už 3 nuotraukas:
1 vieta - 3 balai
2 vieta - 2 balai
3 vieta - 1 balas

aš jau prabalsavau tongue.gif dar norėčiau paminėti, kad labai patiko Dejavu abu darbai paskutiniai, Užuolaidos 32 ir 33 nuotraukos ir Sillwio krioklys. bet deja, deja galima balsuot tik už tris nuotraukas.
oi, dar Žuvialios varžtų nepaminėjau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 11 birželio 2007 - 07:51
Mano favoritės pasirodo visai kaip bite maja buvo smile.gif na tik balsai kitaip pasiskirste..
Atsakyti
Sveiki, as sestadieni nakti grizau is Kipro.

Si karta daugiau ilsejomes, nei kazkur vaziavom.

Kazin ar as sugebesiu perskaityti 1.5 temos smile.gif Palieku ateiciai.
Smagu, kad taip sparciai judat i prieki mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikuciai 4u.gif

tikrai geru nuotrauku sikart prideje, kad net sunku karia nors ir isrinkti ax.gif

labai patiko gitara, kaktusai, biblioteka (lygtais) , vienu zodziu ir varztai ir silwio valgymo priemones... bigsmile.gif

saunuoliai, as tai vis laiko nerandu, siaubas kazkoks, visai apsileidau doh.gif

ai dar, kai pamaciau Savarzeles juros kiaulyte, tai net silpna pasidare, lygiai tokia pacia ir as turejau, atrodo, net baltos demeles ten pat ax.gif
Atsakyti
4u.gif ...prabalsavau, nežiūrėjau labai aš ten tų taisyklių( ir taip jų gyvenime daug... ir be foto...). Man pagrindinė taisyklė - kad man patinka, o tokių buvo nemažai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(VilmKa @ 2007 06 11, 11:46)
4u.gif ...prabalsavau, nežiūrėjau labai aš ten tų taisyklių( ir taip jų gyvenime daug... ir be foto...). Man pagrindinė taisyklė - kad man patinka, o tokių buvo nemažai 4u.gif

O as galvojau, kad tema skelbiama ir paskui vertinama tam, kad ko nors ismoktume, o ne tik balsuotume pagal principa myliu/nemyliu. Jeigu idomi masine nuomone, nuotrauka galima ideti kad ir i kudra ar dar bet kur. Cia gi bandom mokytis. Ar as kazko nesuprantu 4u.gif
Atsakyti
Na va kaip sklandžiai balsavimas vyksta dėl naujos tvarkos. Jei jau supaprastėjo balsų skaičiavimas gal verta praplėsti įvertinimo diapazoną smile.gif pvz. iki 5 balsu, nes nelabai įsitenku blush2.gif
Bet kur gi dingo komentavimas? Bent po porą žodžių... negi ir mes jau linkstam prie sauso "patinka- nepatinka". Neleiskim mūsų šauniam skyreliui numirti, a?

Sillwio, šakučių nuotraukoje buvo koks PS filtras naudotas? Jei taip tai koks? Man tokio reiktų portretui ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dejavu: 11 birželio 2007 - 12:53
QUOTE(dejavu @ 2007 06 11, 12:52)
Sillwio, šakučių nuotraukoje buvo koks PS filtras naudotas? Jei taip tai koks? Man tokio reiktų portretui  ax.gif

Nea. Turiu viena, kuris neva "high key", ale nesuprantu kaip jis veikia. Su sakutem zaidziau rankom Capture NX sviesindamas, tampydamas level'ius ir keldamas kontrasta.
Atsakyti