as irgi tik namu darbus idedu ir lekiu - uzsuksiu velai vakare
(duomenis irgi vakere parasysiu )
QUOTE(Sansara @ 2007 06 10, 17:51)
Bite maja, palikai mano viena foto neikelta i namu darbus
gal gali parodyt dar kartą?
Wyshnia, man labai maloniai žiūris tavo namų darbas.
Namų darbai
Na tada dedu vaikutį (anksčiau dėta vaikelio foto yra daryta gerokai seniau), kaip namų darbus:
A priority, F/5,6, 1/15s, ISO 100, +Hoya warming filtras
A priority, F/5,6, 1/15s, ISO 100, +Hoya warming filtras
QUOTE(Bilekas @ 2007 06 10, 19:14)
Sąvaržėle, tavo sraigtasparnis tuoj nukris
na jei ką, tai nukrist jis turėjau jau vakar, bet per žinias nieko nesakė
QUOTE(bite maja @ 2007 06 10, 18:52)
Wyshnia, man labai maloniai žiūris tavo namų darbas.
Net labai maloniai Kol kas mano "favorite"
As irgi dedu namu darbus pirma karta Ir noreciau kritikos, kad kita kart zinociau kas blogai
QUOTE(konkin @ 2007 06 10, 19:15)
As irgi dedu namu darbus pirma karta Ir noreciau kritikos, kad kita kart zinociau kas blogai
sulauzyta visose foto pirmoji taisykle - "necentruoti" pagrindinis herojus, svarbiausias objektas graziau ziurisi jei yra ne centre, o truputi kairiau ar desiniau. pasiskaityt bent pradzia antros temos apie auksinio pjuvio taisykle, va cia nuoroda:
http://www.supermama...?...124512&st=0
QUOTE(Sansara @ 2007 06 10, 19:57)
sulauzyta visose foto pirmoji taisykle - "necentruoti" pagrindinis herojus, svarbiausias objektas graziau ziurisi jei yra ne centre, o truputi kairiau ar desiniau. pasiskaityt bent pradzia antros temos apie auksinio pjuvio taisykle, va cia nuoroda:
aciu uz nuoroda, reiks pasiskaityti
perzvelgiau visu nuotraukytes yra tikrai labai
toro - patinka tavo saulelydis
sillwio - vanduo matyt issigando, prigrasinai kad lipsi, pagalius trauksi, dar ir nuogales varysi man grazu ir be vandens, tik biski man desne puse krenta matyt praeita karta biski kitu kampu fotografavai
Atra - grazuole kokia o vat kompozicija man nelabai arba noretusi labiau tik veiduko, arba tada ir kojytes kad matytusi... o dar man fotografo seselis labai i akis krenta
labai patiko sansaros augaleliai, ypac pamaivos
bites majos kaktusai graziai ziurisi, ypac antrojoj nuotraukoj
o vat bileko nuotraukoj kazkaip man ne taip... ir nezinau, gal daugiau erdves noretusi, o gal labiau rato centra i sona
pupeliukas - as buciau truputi zemiau fotoaparata nuleidus ir butinai alkune i kadra ''paemus''
konkin, na tau jau sansara parase, ka pataisyti
va kiek prikritikavau
toro - patinka tavo saulelydis
sillwio - vanduo matyt issigando, prigrasinai kad lipsi, pagalius trauksi, dar ir nuogales varysi man grazu ir be vandens, tik biski man desne puse krenta matyt praeita karta biski kitu kampu fotografavai
Atra - grazuole kokia o vat kompozicija man nelabai arba noretusi labiau tik veiduko, arba tada ir kojytes kad matytusi... o dar man fotografo seselis labai i akis krenta
labai patiko sansaros augaleliai, ypac pamaivos
bites majos kaktusai graziai ziurisi, ypac antrojoj nuotraukoj
o vat bileko nuotraukoj kazkaip man ne taip... ir nezinau, gal daugiau erdves noretusi, o gal labiau rato centra i sona
pupeliukas - as buciau truputi zemiau fotoaparata nuleidus ir butinai alkune i kadra ''paemus''
konkin, na tau jau sansara parase, ka pataisyti
va kiek prikritikavau