Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 13 dalis

as irgi tik namu darbus idedu ir lekiu - uzsuksiu velai vakare smile.gif

user posted image

(duomenis irgi vakere parasysiu blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 06 10, 17:51)
Bite maja, palikai mano viena foto neikelta i namu darbus  blush2.gif

doh.gif gal gali parodyt dar kartą?

Wyshnia, man labai maloniai žiūris tavo namų darbas.

Namų darbai
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 06 10, 18:52)
doh.gif gal gali parodyt dar kartą?

jau yra 4u.gif aciu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 10 birželio 2007 - 19:01
4u.gif sveiki, sugalvojau šiandien tokią nuotrauką padaryt, įdomu g.gif čia yra nors kiek kompozicijos mastau.gif ........................tegu būna gal namų darbams ax.gif
f5.6 , 1.5sek.
user posted image
Atsakyti
Na tada dedu vaikutį (anksčiau dėta vaikelio foto yra daryta gerokai seniau), kaip namų darbus:

A priority, F/5,6, 1/15s, ISO 100, +Hoya warming filtras
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bilekas @ 2007 06 10, 19:14)
Sąvaržėle, tavo sraigtasparnis tuoj nukris  hihihi.gif

na jei ką, tai nukrist jis turėjau jau vakar, bet per žinias nieko nesakė tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 06 10, 18:52)
Wyshnia, man labai maloniai žiūris tavo namų darbas.

Net labai maloniai drinks_cheers.gif Kol kas mano "favorite" 4u.gif
Atsakyti
As irgi dedu namu darbus pirma karta blush2.gif Ir noreciau kritikos, kad kita kart zinociau kas blogai 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(konkin @ 2007 06 10, 19:15)
As irgi dedu namu darbus pirma karta  blush2.gif  Ir noreciau kritikos, kad kita kart zinociau kas blogai  4u.gif

sulauzyta visose foto pirmoji taisykle - "necentruoti" mirksiukas.gif pagrindinis herojus, svarbiausias objektas graziau ziurisi jei yra ne centre, o truputi kairiau ar desiniau. pasiskaityt bent pradzia antros temos apie auksinio pjuvio taisykle, va cia nuoroda:
http://www.supermama...?...124512&st=0
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 06 10, 19:57)
sulauzyta visose foto pirmoji taisykle - "necentruoti"  mirksiukas.gif pagrindinis herojus, svarbiausias objektas graziau ziurisi jei yra ne centre, o truputi kairiau ar desiniau. pasiskaityt bent pradzia antros temos apie auksinio pjuvio taisykle, va cia nuoroda:
http://www.supermama...?...124512&st=0

aciu uz nuoroda, reiks pasiskaityti thumbup.gif
Atsakyti
perzvelgiau visu nuotraukytes rolleyes.gif yra tikrai labai thumbup.gif

toro - patinka tavo saulelydis thumbup.gif
sillwio - vanduo matyt issigando, prigrasinai kad lipsi, pagalius trauksi, dar ir nuogales varysi biggrin.gif man grazu ir be vandens, tik biski man desne puse krenta g.gif matyt praeita karta biski kitu kampu fotografavai g.gif
Atra - grazuole kokia wub.gif o vat kompozicija man nelabai g.gif arba noretusi labiau tik veiduko, arba tada ir kojytes kad matytusi... o dar man fotografo seselis labai i akis krenta g.gif
labai patiko sansaros augaleliai, ypac pamaivos thumbup.gif
bites majos kaktusai graziai ziurisi, ypac antrojoj nuotraukoj drinks_cheers.gif
o vat bileko nuotraukoj kazkaip man ne taip... ir nezinau, gal daugiau erdves noretusi, o gal labiau rato centra i sona g.gif
pupeliukas - as buciau truputi zemiau fotoaparata nuleidus ir butinai alkune i kadra ''paemus'' ax.gif
konkin, na tau jau sansara parase, ka pataisyti mirksiukas.gif

va kiek prikritikavau tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
na šitas irgi tebūnie prie namų darbų

user posted image

skaičiukai

Mažinta ir dalis pašarpinta.
Atsakyti