Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 13 dalis

ai tiek to tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 10 birželio 2007 - 10:09
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 10, 08:51)
Sveiki,
Fotografuoju Nikon D80, kol kas pagrinde kit'iniu 18-70mm stiklu, neseniai įsigijau 70-300mm, tačiau dar neturėjau galimybės daugiau panaudoti smile.gif

Įmetu porą nuotraukų kompozicijos namų darbams, kurie dabar kaip perskaičiau užduoti smile.gif ir jūsų vertinimui  4u.gif

f/4,5, ISO100, 5s
user posted image

f/4,5 1/20s, ISO100
user posted image

Nikon D80 su 18-70 parduodamas blink.gif Visada galvojau, kad su 18-135 g.gif

Norėčiau priminti, kad namų darbams dedamos šios savaitės nuotraukos.

Pirmoji būtų liuks, jei būtų ryški. Be to, gal kiek tamsoka.
Antrojoje sorry, bet nematau nieko.
Atsakyti
su savo ledukais Pupeliukas privertė mane pasikuisti archyve, ypač kai taip karšta už lango.

user posted image
Atsakyti
Sillwio, man tas priekyje esantis pagaliukas (?) labai maišo.

čia mano namų darbai.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 10 birželio 2007 - 14:14
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 10, 02:45)
wyshnia,o tamstos fotografuota mergyte irgi prie namu darbu?

schmoll.gif ten dveiju metu senumo nuotrauka... vis dar tikiuosi siandien kazka suspet mirksiukas.gif
Atsakyti
Bite maja, palikai mano viena foto neikelta i namu darbus blush2.gif
user posted image

nenoriu bus skundike, bet ne visos foto darytos sia sav, kur idetos i namu darbus g.gif tiesiog, jei susitarimas yra, tai jis turi but ir vykdomas blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 10 birželio 2007 - 16:53
QUOTE(sillwio @ 2007 06 10, 12:31)
1. Nikon D80 su 18-70 parduodamas  blink.gif Visada galvojau, kad su 18-135  g.gif

2. Norėčiau priminti, kad namų darbams dedamos šios savaitės nuotraukos.

3. Pirmoji būtų liuks, jei būtų ryški. Be to, gal kiek tamsoka.
Antrojoje sorry, bet nematau nieko.

1. Teko tokį komplektą išprašyt smile.gif nestandartinis jis smile.gif

2. Ačiū, jūsų taisyklių dar gerai nežinau, kitą sykį laikysiuos. Šią savaitė darytų turiu tik vaikiuko..

3. Man su žaibu asmeniškai ir patinka, kad ji tamsi... tikra naktinė foto.. bandžiau šviesinti su leveliais, visai nesižiūri.. O ta su ledukais, tai gal tikrai niekuo ypatinga, tik pagalvojau gal tiktų į kompozicijos temą, tam čia ir atėjau kad mokyčiaus ir laukčiau kritikos smile.gif ačiū už kritiką!
Atsakyti
Sansara,malacius,as kaip cekavazose irgi pradejau cekavintis exif fotografiju...Nesupratau,kodel pas mane foto rodo 2006 metus blink.gif as tik pries pora menesiu ysigijau sita muilinuka[menesi ir diena berods rodo gerai,tik metai ne tie..]...Ce gal paciam aparate reikia nusistatyt data? blink.gif

O Bitut,ta manaja paskutine kur ymetei tai ne namu darbams..man prastai ziuris ten kompozicija,kad ir spalvos grazios..As ja ymeciau,tik kaip pavyzdi...

savarzele,man sitaip antinas graziau ziuris 4u.gif

sansara,o jau aguonos.... labai noreciau prie gelezinkelio begiu tokias rast.. bigsmile.gif o tas lapelis labai puikiai ziuris mano akim.tos medziu sakos tolumoj. thumbup.gif:

bite maja,antroje man pirmieji spygliai maiso.o pirmoji liuks thumbup.gif
Papildyta:
Labai atsiprasau.Pasitikrinau.Nusispaudus data blogai.Bet pasitaisiau. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 10 birželio 2007 - 17:32
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 10, 17:36)
Sansara,malacius,as kaip cekavazose irgi pradejau cekavintis exif fotografiju...Nesupratau,kodel pas mane foto rodo 2006 metus  blink.gif as tik pries pora menesiu ysigijau sita muilinuka[menesi ir diena berods rodo gerai,tik metai ne tie..]...Ce gal paciam aparate reikia nusistatyt data?

sansara,o jau aguonos.... labai noreciau prie gelezinkelio begiu tokias rast.. bigsmile.gif o tas lapelis labai puikiai ziuris mano akim.tos medziu sakos tolumoj. thumbup.gif:

as net nepastebejau tavo metu lotuliukas.gif ziuriu menesis 06 pas tave, diena 06 ir viskas ok.... lotuliukas.gif
tiesiog kita kart uzvedant tema, reikia parasyt, kad i namu darbus dedami tik tos savaites darbai, nes naujokai nezino taisykliu, o kas karta kol supranti tai, prarandi laiko g.gif
oj deeeekui uz mano augaliukus. as niekada ju fotografuot rimtai nebandziau, o cia taip isejo, kad labai kazko kito nebuvo ka fotografuot, tai vat ir pleeeskinau doh.gif bet aguonos uzvede mane, ten tik tiek visoj pievoj ir tebuvo...nueinu prie ramuniu, varpeliu....pasiziuriu atgal ir vel as prie aguonu lotuliukas.gif gal 100 kadru ant aguonu ispleskinau doh.gif
Atsakyti
Daug neužsisėdžiu, įmetu nuotrauką ir vėl lekiu doh.gif

Namų darbas: "Kažkada buvau ratas, dabar likau tik akcentas ant sienos..."
user posted image

Panasonic DMC-FZ30: diafragmos pirmenybė; F/2.8; 1/50s; ISO100
PS: nuimtos spalvos, truputi pakoreaguoti leveliai, uždėtas rėmelis.

Sąvaržėle, tavo sraigtasparnis tuoj nukris hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 06 10, 18:54)
tiesiog kita kart uzvedant tema, reikia parasyt, kad i namu darbus dedami tik tos savaites darbai, nes naujokai nezino taisykliu, o kas karta kol supranti tai, prarandi laiko  g.gif

Geras pasiūlymas drinks_cheers.gif Sutvarkiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 06 10, 16:54)
as net nepastebejau tavo metu  lotuliukas.gif ziuriu menesis 06 pas tave, diena 06 ir viskas ok.... lotuliukas.gif 

hihihi.gif tai nebloga data pasirinkau hihihi.gif 06 06 06 doh.gif [666]
O,kad man taip...bent viena aguona...numucyciau ir as biggrin.gif

QUOTE(Will @ 2007 06 10, 17:20)
Geras pasiūlymas  drinks_cheers.gif  Sutvarkiau  4u.gif

aa..matau turi pirmenybe pakoreagavimui?Tai pataisyk dar kristina buziene sugryzusia y pamokas is pabegeliu statuso mirksiukas.gif
Atsakyti