ai tiek to
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 10, 08:51)
Sveiki,
Fotografuoju Nikon D80, kol kas pagrinde kit'iniu 18-70mm stiklu, neseniai įsigijau 70-300mm, tačiau dar neturėjau galimybės daugiau panaudoti
Įmetu porą nuotraukų kompozicijos namų darbams, kurie dabar kaip perskaičiau užduoti ir jūsų vertinimui
f/4,5, ISO100, 5s
f/4,5 1/20s, ISO100
Fotografuoju Nikon D80, kol kas pagrinde kit'iniu 18-70mm stiklu, neseniai įsigijau 70-300mm, tačiau dar neturėjau galimybės daugiau panaudoti
Įmetu porą nuotraukų kompozicijos namų darbams, kurie dabar kaip perskaičiau užduoti ir jūsų vertinimui
f/4,5, ISO100, 5s
f/4,5 1/20s, ISO100
Nikon D80 su 18-70 parduodamas Visada galvojau, kad su 18-135
Norėčiau priminti, kad namų darbams dedamos šios savaitės nuotraukos.
Pirmoji būtų liuks, jei būtų ryški. Be to, gal kiek tamsoka.
Antrojoje sorry, bet nematau nieko.
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 10, 02:45)
wyshnia,o tamstos fotografuota mergyte irgi prie namu darbu?
ten dveiju metu senumo nuotrauka... vis dar tikiuosi siandien kazka suspet
QUOTE(sillwio @ 2007 06 10, 12:31)
1. Nikon D80 su 18-70 parduodamas Visada galvojau, kad su 18-135
2. Norėčiau priminti, kad namų darbams dedamos šios savaitės nuotraukos.
3. Pirmoji būtų liuks, jei būtų ryški. Be to, gal kiek tamsoka.
2. Norėčiau priminti, kad namų darbams dedamos šios savaitės nuotraukos.
3. Pirmoji būtų liuks, jei būtų ryški. Be to, gal kiek tamsoka.
1. Teko tokį komplektą išprašyt nestandartinis jis
2. Ačiū, jūsų taisyklių dar gerai nežinau, kitą sykį laikysiuos. Šią savaitė darytų turiu tik vaikiuko..
3. Man su žaibu asmeniškai ir patinka, kad ji tamsi... tikra naktinė foto.. bandžiau šviesinti su leveliais, visai nesižiūri.. O ta su ledukais, tai gal tikrai niekuo ypatinga, tik pagalvojau gal tiktų į kompozicijos temą, tam čia ir atėjau kad mokyčiaus ir laukčiau kritikos ačiū už kritiką!
Sansara,malacius,as kaip cekavazose irgi pradejau cekavintis exif fotografiju...Nesupratau,kodel pas mane foto rodo 2006 metus as tik pries pora menesiu ysigijau sita muilinuka[menesi ir diena berods rodo gerai,tik metai ne tie..]...Ce gal paciam aparate reikia nusistatyt data?
O Bitut,ta manaja paskutine kur ymetei tai ne namu darbams..man prastai ziuris ten kompozicija,kad ir spalvos grazios..As ja ymeciau,tik kaip pavyzdi...
savarzele,man sitaip antinas graziau ziuris
sansara,o jau aguonos.... labai noreciau prie gelezinkelio begiu tokias rast.. o tas lapelis labai puikiai ziuris mano akim.tos medziu sakos tolumoj. :
bite maja,antroje man pirmieji spygliai maiso.o pirmoji liuks
Papildyta:
Labai atsiprasau.Pasitikrinau.Nusispaudus data blogai.Bet pasitaisiau.
O Bitut,ta manaja paskutine kur ymetei tai ne namu darbams..man prastai ziuris ten kompozicija,kad ir spalvos grazios..As ja ymeciau,tik kaip pavyzdi...
savarzele,man sitaip antinas graziau ziuris
sansara,o jau aguonos.... labai noreciau prie gelezinkelio begiu tokias rast.. o tas lapelis labai puikiai ziuris mano akim.tos medziu sakos tolumoj. :
bite maja,antroje man pirmieji spygliai maiso.o pirmoji liuks
Papildyta:
Labai atsiprasau.Pasitikrinau.Nusispaudus data blogai.Bet pasitaisiau.
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 10, 17:36)
Sansara,malacius,as kaip cekavazose irgi pradejau cekavintis exif fotografiju...Nesupratau,kodel pas mane foto rodo 2006 metus as tik pries pora menesiu ysigijau sita muilinuka[menesi ir diena berods rodo gerai,tik metai ne tie..]...Ce gal paciam aparate reikia nusistatyt data?
as net nepastebejau tavo metu ziuriu menesis 06 pas tave, diena 06 ir viskas ok....
tiesiog kita kart uzvedant tema, reikia parasyt, kad i namu darbus dedami tik tos savaites darbai, nes naujokai nezino taisykliu, o kas karta kol supranti tai, prarandi laiko
oj deeeekui uz mano augaliukus. as niekada ju fotografuot rimtai nebandziau, o cia taip isejo, kad labai kazko kito nebuvo ka fotografuot, tai vat ir pleeeskinau bet aguonos uzvede mane, ten tik tiek visoj pievoj ir tebuvo...nueinu prie ramuniu, varpeliu....pasiziuriu atgal ir vel as prie aguonu gal 100 kadru ant aguonu ispleskinau
QUOTE(Sansara @ 2007 06 10, 18:54)
tiesiog kita kart uzvedant tema, reikia parasyt, kad i namu darbus dedami tik tos savaites darbai, nes naujokai nezino taisykliu, o kas karta kol supranti tai, prarandi laiko
Geras pasiūlymas Sutvarkiau
QUOTE(Sansara @ 2007 06 10, 16:54)
as net nepastebejau tavo metu ziuriu menesis 06 pas tave, diena 06 ir viskas ok....
tai nebloga data pasirinkau 06 06 06 [666]
O,kad man taip...bent viena aguona...numucyciau ir as
QUOTE(Will @ 2007 06 10, 17:20)
Geras pasiūlymas Sutvarkiau
aa..matau turi pirmenybe pakoreagavimui?Tai pataisyk dar kristina buziene sugryzusia y pamokas is pabegeliu statuso