Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 13 dalis

blink.gif Silwio, pas Jus sausra?
Nerealūs pokyčiai blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 06 09, 22:27)
blink.gif Silwio,  pas Jus sausra?
Nerealūs pokyčiai  blink.gif  doh.gif

Tris dienas saulė kaitina, o vanduo jau dingo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(naitas @ 2007 06 09, 14:18)
Gal galetumet pagal kokybe isdelioti siuos objektyvus i eilute, nuo geriausio iki gero...
nikon, tamron, sigma. Tebunie jie eiliniai tokie, 28 - 80 mm, mazdaug.. 

To padaryti neįmanoma. Reikia žiūrėti į konkrečius objektyvus.

Daug objektyvų testų gali pažiūrėti čia: http://www.photozone...iews/index.html
Atsakyti
QUOTE(toro @ 2007 06 09, 16:30)
user posted image
Jei kas blogai labai nesmerkit, visgi naujokas esu ir ateityje būtinai pasitaisysiu  cool.gif

Sveikas prisijunges musu sekton. 4u.gif Labai liuks man tie zvejai,gal tik siektiek juodumo sumazinciau is zveju puses blush2.gif

QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 09, 18:48)

na,a man noretusi kad ji nebutu taip yreminta.na kazkaip norisi erdves tavo maniakienkai.

QUOTE(Atra @ 2007 06 09, 19:00)
ir aš prisistatau  ax.gif va kas gavosi iš mano vakarykščių bandymų...
"Šviesos kampelis"
user posted image

o,kas ten per juodulys is kaires?Labai grazus zandukai tavo modeliuko wub.gif
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 09, 20:07)

svaru.ir labai grazu. 4u.gif prasom parasyti,kuo fotografuojate.
QUOTE(sillwio @ 2007 06 09, 20:56)
Raskit 10 skirtumų. Atsakymas po nuotrauka biggrin.gif

user posted image

hihihi.gif tai brac vistiek modeliui net pabraidyt neleidai.O nuotrauka butu visai super,tiesa,man sitas variantas kazkodel patinka labiau. Ne kiekvienoj atvirutej toki vaizdeli pamatysi.O man vis,ne kaip visiems. [O,kur rasto vieta vistiek matau hihihi.gif ]
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 06 09, 21:00)
Vieną radau - vanduo nebeišdegęs  bigsmile.gif

hihihi.gif laugh.gif ploja.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 10 birželio 2007 - 02:28
Po tris dedam?Tai galiu dar vakar dienos bite mestelt namu darbuosna. Seip ana man mielai betupianti.
Nors apkarpius kokybe sumazejo..pasharpinau biskiuka.ISO100,f/4.5,exp.1/200
user posted image

LAbai nedauk darbu.. g.gif silwio,paskutine irgi turbut inmesk, Bitut! [visgi,kiek darbo ydeta.Rasto ner.Manekienka uz kadro irgi ytariu ilgai ruoses..]

wyshnia,o tamstos fotografuota mergyte irgi prie namu darbu?
Atsakyti
Sveiki,
Fotografuoju Nikon D80, kol kas pagrinde kit'iniu 18-70mm stiklu, neseniai įsigijau 70-300mm, tačiau dar neturėjau galimybės daugiau panaudoti smile.gif

Įmetu porą nuotraukų kompozicijos namų darbams, kurie dabar kaip perskaičiau užduoti smile.gif ir jūsų vertinimui 4u.gif

f/4,5, ISO100, 5s
user posted image

f/4,5 1/20s, ISO100
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 10 birželio 2007 - 09:20
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 10, 03:23)
na,a man noretusi kad ji nebutu taip yreminta.na kazkaip norisi erdves tavo maniakienkai.

Edvės konkrečiai kur norisi - į tolį už nugaros, na yra kaip yra, iš šonų įmanoma padaryt (juk apkarpyta). Plius žaliom galvom man rods būna ne manekenės, o manekenai tongue.gif , nesilažinčiau, bet kažkaip taip atrodo. Mane apskritai tas faktas, kad vyrai gamtoje puošnesni už moteris glumina biggrin.gif
Žodžiu mano nekarpytas antinėlis va toks (į jį ir pakeiskit namų darbuose blush2.gif )
user posted image

skaičiukai tie patys
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 10 birželio 2007 - 09:23
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 10, 08:51)
Sveiki,
Fotografuoju Nikon D80, kol kas pagrinde kit'iniu 18-70mm stiklu, neseniai įsigijau 70-300mm, tačiau dar neturėjau galimybės daugiau panaudoti smile.gif

Įmetu porą nuotraukų kompozicijos namų darbams, kurie dabar kaip perskaičiau užduoti smile.gif ir jūsų vertinimui  4u.gif

f/4,5, ISO100, 5s
user posted image

f/4,5 1/20s, ISO100
user posted image

Man abi per mažos.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 10, 10:17)
Man abi per mažos.

Pakeičiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 06 10, 09:51)
Įmetu porą nuotraukų kompozicijos namų darbams, kurie dabar kaip perskaičiau užduoti smile.gif ir jūsų vertinimui  4u.gif

Man tai pirma nuotrauka jau vien dėl žaibo patinka ax.gif Bet dabar niekaip neprisimenu kurią dieną žaibavo Vilniuje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Will @ 2007 06 10, 10:23)
Man tai pirma nuotrauka jau vien dėl žaibo patinka  ax.gif  Bet dabar niekaip neprisimenu kurią dieną žaibavo Vilniuje  g.gif

Čia buvo gal prieš porą savaičių, kadangi naujų foto taip greit nepadariau, nes tik vakar radau jūsų skyrelį, tai dėjau senesnes ax.gif

Antroje krušos ledai, irgi panašiai prieš 2 sav. daryta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 10 birželio 2007 - 09:33
mano namu darbai doh.gif kazkaip neuztikrintai si kart jauciuos, nes kompozicijos nejauciu visai. vis zadejau ekperimentuoti su vaiko piramides ziedukais, kur sumaut reik pagal dydi... bet laiko neradau doh.gif uztat pirma kart pagavau malonuma fotografuoti augalus rolleyes.gif iki tol net neisivaizdavau ka tai reiski. taigi

"svajoju apie dangu..."
user posted image
Camera model: NIKON D50
Flash used: No
Focal length: 32.0mm (35mm equivalent: 48mm)
Exposure time: 0.0050 s (1/200)
Aperture: f/7.1
Whitebalance: Auto
Metering Mode: matrix

"pievos pamaivos..."
user posted image
Camera model: NIKON D50
Flash used: No
Focal length: 18.0mm (35mm equivalent: 27mm)
Exposure time: 0.0020 s (1/500)
Aperture: f/11.0
Whitebalance: Manual
Light Source: Fine weather
Metering Mode: matrix
Exposure: program (auto)
Atsakyti