QUOTE(californiagirl @ 2007 06 07, 23:28)
Prajuokinai
Man viskas
ir pagalys net netrukdo(aisku mergaite vietoj pagalio geriau butu
), tik virsuje isdeges vanduo nelabai. Bet tai neissivaiduoju kaip galima padaryti neisdegusi
Vot tai aciu. Neisdegusi virsutini kriokli bandysiu is kito kadro prilipdyt, juolab, kad ir padaryt tai sunku nebus.
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 08, 00:49)
1.
man taip toli kaip tau neteks brautis.O ir guminiu nereikes,tik bijau,kad toks kadras kazin ar beiseis..
2. pamenu pries du metus save.sitaip kriokli brendancia fotografuot.Braaal turistai galvojau kojas issukines gryzusiai.Juk visiems maisiau atvirukines foto daryt besisketariodama.
[deja tik spaude ranka'sveika gyva sugryzus'mat lipau akmenim].o vat tu su kerzavais kreizy zu ten atrodysi
siandien eidama palei upe su drauge pagalvojau,kad tavo kriokliui truksta begancios zavios nuogakunes
o rastas man ten vistiek patinka.
man labai grazu
, o spalvu siluma...
. Vis laukiu panasios temos, nes pati neprisiruosiu atskiru kuno daliu paveiksluot ..
kaip gaila,kad rusu liapai silpnai pas mani...
: TU GALI.TU GALI !!!
[o vat,kad jai bus sunkiau...brrr...sekmes]
Jei nebus nuogakunes, teks paciam lipt vandenin
Juokauju aisku.
QUOTE(andriuska @ 2007 06 08, 07:58)
aš neesu megėjas fotografuoti peizažus-natiurmortus. man patinka žmonės, jų emocijos. labiausiai vertinu reportažą, žanrinį portretą. bet kartais bandau perlaužti save ir bandyti ne tik pamatyti grožį gamtoje, bet ir jį perteikti nuotraukoje. gaunasi labai vidutiniškai....
Sillwio, o koks pas patį objektyvas? nes f22 tai jau ekstremalu. kiek girdėjau, tokia skylutė jau gadina vaizdo kokybę labiau, nei prideda DOF. nebent tikslas buvo ilgesnis išlaikymas srovės bliurinimui.... vat aš irgi vis dažniau pagalvoju apie neutralų filtrą, mažinantį šviesą, tik man jo reikia didesniai skylei vasarą gauti.
Gaunasi tau puikiai mano galva. Mano "poliarikas" tokio efekto neduoda. Gal reikia persijung is matricinio ekspozicijos matavimo i taskini
Sitas objektyvas Sigma 18-50mm F3.5-5.6 DC. Pigesnio objektyvo turbut dar niekas nepagamino, ale mane jis tenkina kol kas. Zinoma, noreturi kontrastingesnio, sviesesnio ir t.t., bet kaina skiriasi 10 ir daugiau kartu. Kol kas su situo zaisiu. Ir as taip girdejau, bet matyt tai pastebima tik skaiciuojant linijas MTF diagramoms
Kaip matai, nuotraukos kokybei tai itakos daug nedaro. Beja, diafragma uzspaudziau butetn islaikymui pailgint. Uzsukau dar ir poliarizacini, bet nedaug jis padejo. Reik isigyt ND filtra.
QUOTE(Mergina_ @ 2007 06 08, 11:51)
O gal gali parodyti kaip be to pagalio atrodo?
ir dar... ir as siek tiek prikibsiu... ten dar toks sapas yra... desinej pusej... man jis ir kliuna... ir kaip kazkas jau rase, virsuj krioklio isdeges vanduo...
Parodysiu be pagalio. Vaziuosiu vel ten. Gal dar koki rakursa nauja atrasiu, aisku rizikuot teks labiau.
Beja, knygele berods visiem norintiem issiunciau. Jei ka praleidau, rekit.