Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti - 13 dalis

QUOTE(sillwio @ 2007 06 07, 21:36)
Būtum mačius, kaip aš ten gulinėjau išsiskėtęs ant akmens biggrin.gif štatyvas iki pusės vandeny įmerktas buvo. Švedai ne krioklį, o mane fotografavo sustoję smile.gif Paeit jau nebuvo kur, aš ir taip bridau su fotiku rizikuodamas.

lotuliukas.gif Prajuokinai lotuliukas.gif Man viskas thumbup.gif ir pagalys net netrukdo(aisku mergaite vietoj pagalio geriau butu biggrin.gif ), tik virsuje isdeges vanduo nelabai. Bet tai neissivaiduoju kaip galima padaryti neisdegusi g.gif
Kazkas visai neseniai, berods Wyshnia, pasakojo kaip neisdeginti dangaus...Eisiu knistis...nes tuo momentu praleidau kazkaip, o dabar ziuriu isdegusio dangaus nuotrauku ir as turiu blush2.gif

Wyshnia, man spalvota nuotrauka labiau patiko 4u.gif
Cara, grazu, patinka spalvos wub.gif
Zuvialios, varztu pirmoji nuotrauka geresne mirksiukas.gif
lapiutaite, koks kleckas grazus. Del nuotraukos jau gavai patarimu, nieko naujo nepasakysiu smile.gif
Atsakyti
pasendinau savo vaiką.. bet tų rėmų nesugebėjau padaryt...
user posted image

oi, ir koją sugadinau.. reiškia miegot laikas smile.gif

Atsakyti
Sveiki 4u.gif
Fotografija mano aistra, fotoaparatas visada su manimi, bet del laiko stokos nesimokau jokiu dideliu gudrybiu unsure.gif Kai baigsis nelemta sesija, manau iniksiu i sia atrasta tema smile.gif

Noreciau ir as pasirodyt, ale nemoku idet nuotraukytes verysad.gif O gal man dar neleidzia, net nzn... g.gif Kazkaip meginsiu, o jei kas pamokys, butinai ir as truputi pasirodysiu biggrin.gif Aciux 4u.gif smile.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~migla~: 07 birželio 2007 - 23:35
aciu uz nuomone, californiagirl 4u.gif
o del dangaus tai nea, ne as sakiau. paciai jei be filtro, tai nieko nesigauna schmoll.gif

migla, tiesiogiai cia nuotraukos neidesi schmoll.gif reikia sudet pirmiausia i pvz.:www.photobucket.com arba www.imageshack.us ir tada tik adresa nuotraukos atsakant i IMG nukopijuoti 4u.gif
Atsakyti
[/B]Migla dar visai neseniai man buvo lygiai tokia pati problema,niekaip neisejo man patalpinti foto,bet dabar ismokau thumbup.gif nueik i ciahttp://www.imageshack.us/ upluading foto kuria tu nori 640*480, uzdek abi varneles tusciuose kvadratukuose ir paspausk host it,o paskui kaip jau ikelsi foto issirink Direct link to image sita nuoroda bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 07, 20:36)
1.man tavo anoj su varžtais rakursas labiau patiko. teks tau perfotografuot, neišsisuksi smile.gif

2.Būtum mačius, kaip aš ten gulinėjau išsiskėtęs ant akmens biggrin.gif štatyvas iki pusės vandeny įmerktas buvo. Švedai ne krioklį, o mane fotografavo sustoję smile.gif Paeit jau nebuvo kur, aš ir taip bridau su fotiku rizikuodamas. Pavasarį ir rudenį, kai daugiau vandens, iki tos vietos net pribrist neįmanoma smile.gif

1. hihihi.gif man taip toli kaip tau neteks brautis.O ir guminiu nereikes,tik bijau,kad toks kadras kazin ar beiseis.. g.gif

2. pamenu pries du metus save.sitaip kriokli brendancia fotografuot.Braaal turistai galvojau kojas issukines gryzusiai.Juk visiems maisiau atvirukines foto daryt besisketariodama. [deja tik spaude ranka'sveika gyva sugryzus'mat lipau akmenim].o vat tu su kerzavais kreizy zu ten atrodysi thumbup.gif siandien eidama palei upe su drauge pagalvojau,kad tavo kriokliui truksta begancios zavios nuogakunes blush2.gif o rastas man ten vistiek patinka. cool.gif

QUOTE(cara @ 2007 06 07, 20:39)
anksčiau foto labai domėjausi, bet paskutinius porą metų viską užmečiau, tai akis ir ranka atbuko doh.gif
namų darbelis:
user posted image

man labai grazu wub.gif , o spalvu siluma... bigsmile.gif . Vis laukiu panasios temos, nes pati neprisiruosiu atskiru kuno daliu paveiksluot .. blush2.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 06 07, 21:03)
beje,kas skaitot rusiskai yra nebloga apie kompozicija knyga Lapin "Fotografija kak..."

kaip gaila,kad rusu liapai silpnai pas mani...
QUOTE(sillwio @ 2007 06 07, 21:43)
Labas vakaras. Skaičiavau kronas benzinui, bet dabar jau matau, kad niekur nedingsiu biggrin.gif Teks autis guminius batus ir tempt pagalį už akmenų (toliau mano gležni pečiai nenutys, nes jis tikrai didelis). Be to, gal ir mergaitę dar priprašysiu lyst vandenin. Ačiū  4u.gif

ploja.gif clap.gif: TU GALI.TU GALI !!! ploja.gif [o vat,kad jai bus sunkiau...brrr...sekmes]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 08 birželio 2007 - 00:51
QUOTE(astaxa @ 2007 06 07, 22:32)
user posted image

na kazkas man ne taip...kazkaip bandau savo megejiska akim uzmatyt.Noreciau,kad jis sedetu ant paciu laiptu, nes dabar kazkaip pasvires nuo tos pagalves,na ir kazkaip gal is toliau buciau paemus,bo dabar taip ymontuotas y kadra... cia tik mano zuviokiska akis.. ax.gif

QUOTE(~migla~ @ 2007 06 07, 22:35)

sveika.prasom jungtis.laukiam tavuju darbu 4u.gif

QUOTE(Victor*photo* @ 2007 06 07, 21:34)
Baisu?smile.gif)O as sivakar geras  ax.gif Kai vaikai uzmiega, tevai tampa geresniais...

Paziurinejau jusu namu darbus, norsmanes niekas ir nekviete ir nesugebejau praeiti neisreiskes susizavejimo bigsmile.gif .
Nuostabus darbas. ne veltui ji Tave ir ne tik kazkuom kabina. Balsuosiu kiek reikia kartu, kad sis darbas uzimtu auksciausia vieta vertinant kompozicija. Galima gincytis apie ryskuma, spalvas ir objektyvus, bet kompozicija IDEALI.  thumbup.gif

smagu,kad nepraejai.Niekas pas mum kvietimu nedalija.Pareigybiu niekas tokiu neturi.Bet jusu nuomone tikrai ydomi. Tik as tai vis laukiu tesinio.. mirksiukas.gif ginklu parodoj bigsmile.gif
O del darbo.Balsas is kiekvieno galimas tik vienas mirksiukas.gif nors neslepsiu tikrai malonu. blush2.gif

lapiutaite,o apie pirmaja foto jau issakyta nemazai,as va ta su antyttem apkirpciau va taip.O ta antroji nelabai..
user posted image
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 07, 21:49)
na tik labai pomidorais neuzmetykit biggrin.gif
user posted image

Atvirai?Is manes nei vieno pomidoro.Anoji manes neuzkabino.A vat sita man patinka.Tokia braal ..grynai ir ysivaizduoju,kad ymetei save jauna.. blush2.gif

As neiskenciau ir irgi ymeciau.Nu man labai miela sitoji[tam,kad tokia nebutu tikiuosi jusu kritikos biggrin.gif ],bet niekaip nesusitvarkiau su seseliais.namu salygom mieganciam vaikui tiek zybsinau is visu pusiu su 5 lempom...ale suds ir dumai...man dar toks nerealus dalykas ta kova su seseliais.uztat wyshnios darba portretini yvertinau,kaip puikia kova su seseliais.. thumbup.gif

user posted image
ei,vyshnia,kaip padarei tokia graziai grubia,is apacios?man manoji per 'nesena' prie tavosios.Ce daugiau triuksmo?ar kaip?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 08 birželio 2007 - 01:42
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 08, 02:19)

user posted image
ei,vyshnia,kaip padarei tokia graziai grubia,is apacios?man manoji per 'nesena' prie tavosios.Ce daugiau triuksmo?ar kaip?

pakeitei nuotrauka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stebukle @ 2007 06 08, 01:03)
pakeitei nuotrauka g.gif

hihihi.gif aga ana labai tamsia mete... nors sita irgi nesviesesne... irnesakyk.gif verysad.gif sita antra po tos mielos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvialia: 08 birželio 2007 - 02:15
QUOTE(zuvialia @ 2007 06 08, 03:07)
hihihi.gif aga ana labai tamsia mete... nors sita irgi nesviesesne... irnesakyk.gif verysad.gif sita antra po tos  mielos...

kad man ana sviesesne buvo, ir mano akimis geresne tongue.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 06 07, 22:06)
Na va ir pirmas mano namų darbas. Šį kartą su cinkeliu ir rėmais smile.gif Fotografuota vakar (taip švenčiau Švedijos nacionalinę dieną).

vau! man tai nieko netrūksta. nereikia jokių mergaičių schmoll.gif lotuliukas.gif tik gal tą pagalį numest ir tas išdegimas viršuj nelabai. bet šiaip tai labai čiki.

QUOTE(zuvialia @ 2007 06 07, 22:27)
aciu labai uz nuomones.O toji su varztais,mane irgi kaip wyshnia kazkuo kabina.O ir visiskai nieko foto nedaryta apart sharpo.tai man isvis kazkaip nerealu,va sitoj meciau fokusa ant pirmojo varzto ir man visiskai nekabina...o dar ta zaluma atsiradus...cia supynes...[sitoj pakrypimas kazkoks jaucias..]inmetu parodyt,kad buvo ir daugiau bandymu,tiesa mano muilinukas turbut daugiau neistraukia iki geros kokybes voratinklio.Bo bandymu buvo tiiikrai daug.O ten gelytes...begau patikrint...

šita antroji man labiau patinka. tik kadruoti gal kaip nors kitaip reiktų g.gif ta žaluma kaip tik gražiai atrodo. tokio gyvumo priduoda sakyčiau biggrin.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 06 07, 22:36)
Būtum mačius, kaip aš ten gulinėjau išsiskėtęs ant akmens biggrin.gif štatyvas iki pusės vandeny įmerktas buvo. Švedai ne krioklį, o mane fotografavo sustoję smile.gif Paeit jau nebuvo kur, aš ir taip bridau su fotiku rizikuodamas. Pavasarį ir rudenį, kai daugiau vandens, iki tos vietos net pribrist neįmanoma smile.gif

lotuliukas.gif ko tik nepadarysi dėl gero kadro.

QUOTE(cara @ 2007 06 07, 22:48)
man irgi atrodo, kad tas žvilgsnis į foto kampą trukdo. vat tik galvojau ar ir kitiems trukdo biggrin.gif

gal šiek tiek trukdo, bet šiaip man patinka. tokios švelnios spalvos.

QUOTE(sillwio @ 2007 06 07, 23:19)
Tikrai puiki knyga ir yra viskas, ko reikia stojimui į Mona Lisos klubą. Turiu priglaudęs pdf formatu (5 failai, iš viso apie 20 megabaitų). Jei kam reikia, galiu į paštą sumest. Rašykit AŽ.

aš ir norėčiau gaut ax.gif jurga_mi@yahoo.com

QUOTE(wyshnia @ 2007 06 07, 23:49)
na tik labai pomidorais neuzmetykit biggrin.gif

kažkodėl nematau tavo nuotraukos

QUOTE(astaxa @ 2007 06 08, 00:32)
oi, ir koją sugadinau.. reiškia miegot laikas smile.gif

schmoll.gif aš kaip ir Sillwio nepritariu visokiems sendinimams, sepijom ir panašiam briedui mirksiukas.gif
Atsakyti
o as Wyshnios nuotraukos nematau, apie kuria cia tiek kalbat g.gif
Atsakyti