QUOTE(astaxa @ 2007 06 07, 22:32)
pasendinau savo vaiką.. bet tų rėmų nesugebėjau padaryt...
na kazkas man ne taip...kazkaip bandau savo megejiska akim uzmatyt.Noreciau,kad jis sedetu ant paciu laiptu, nes dabar kazkaip pasvires nuo tos pagalves,na ir kazkaip gal is toliau buciau paemus,bo dabar taip ymontuotas y kadra... cia tik mano zuviokiska akis..
QUOTE(~migla~ @ 2007 06 07, 22:35)
Sveiki
sveika.prasom jungtis.laukiam tavuju darbu
QUOTE(Victor*photo* @ 2007 06 07, 21:34)
Baisu?
)O as sivakar geras
Kai vaikai uzmiega, tevai tampa geresniais...
Paziurinejau jusu namu darbus, norsmanes niekas ir nekviete ir nesugebejau praeiti neisreiskes susizavejimo
.
Nuostabus darbas. ne veltui ji Tave ir ne tik kazkuom kabina. Balsuosiu kiek reikia kartu, kad sis darbas uzimtu auksciausia vieta vertinant kompozicija. Galima gincytis apie ryskuma, spalvas ir objektyvus, bet kompozicija IDEALI.
smagu,kad nepraejai.Niekas pas mum kvietimu nedalija.Pareigybiu niekas tokiu neturi.Bet jusu nuomone tikrai ydomi.
Tik as tai vis laukiu tesinio.. ginklu parodoj
O del darbo.Balsas is kiekvieno galimas tik vienas
nors neslepsiu tikrai malonu.
lapiutaite,o apie pirmaja foto jau issakyta nemazai,as va ta su antyttem apkirpciau va taip.O ta antroji nelabai..
Papildyta:
QUOTE(wyshnia @ 2007 06 07, 21:49)
na tik labai pomidorais neuzmetykit
Atvirai?Is manes nei vieno pomidoro.Anoji manes neuzkabino.A vat sita man patinka.Tokia braal ..grynai ir ysivaizduoju,kad ymetei save jauna..
As neiskenciau ir irgi ymeciau.Nu man labai miela sitoji[tam,kad tokia nebutu tikiuosi jusu kritikos
],bet niekaip nesusitvarkiau su seseliais.namu salygom mieganciam vaikui tiek zybsinau is visu pusiu su 5 lempom...ale suds ir dumai...man dar toks nerealus dalykas ta kova su seseliais.uztat wyshnios darba portretini yvertinau,kaip puikia kova su seseliais..
ei,vyshnia,kaip padarei tokia graziai grubia,is apacios?man manoji per 'nesena' prie tavosios.Ce daugiau triuksmo?ar kaip?