Sveikutės,
Ruošiamės šį rudenį išleist į mokyklą dvi dukras: viena į 5 kl. kita į pirmą.
Buvom su vyru atvirų durų dienoj nes dar neapsisprendžiam į kurią mokyklą savo atžalas išleist, todėl klausimų kalnai kyla . Mokykla iš išorės labai netgi sutvarkyta, o ir atsiliepimai apie ją neblogi.
Vyresnioji dabar lanko Šeškinės pradinę tai apžiūrėjus pradinukų klases Stanevičiaus mokykloj kiek nusivyliau, nes stovis klasių poprastis (su Šeškinės pr. net nesilygina).
Kalbėjau su pavaduotoja ir ji papasakojo, kad iki 1012 metų visos vidurinės turi būti pertvarkytos į pradines, pagrindines ir gimnazijas. Tai va Stanevičiaus mokykla siekia progimnazijos statuso, tai reiškia, kad 9 ir 10 klasių nebus, baigę 8 klases mokiniai keliaus į Gabijos arba Radvilų gimnazijas (bent jau taip priklauso). Kadangi vaikų bus mažiau atvirų durų dieną direktorius prasitarė, kad planuoja priimt visus norinčius (kaip kitaip ? mokinio krepšelis - išgyvenimo šaltinis).
Pas kokią auklėtoją užrašyt dičkę nežinau, nes apie nė vieną iš jų nieko nežinau.
Ta pati problema ir su mažąją, pasikalbėjom su Elvyra Lašiene (atsiprašau jei dėl pavardės suklydau), pasirodė kad maloni moteris, bet aišku ne tai svarbiausia.
Gal kas galit pasidalint informacija apie būsimų pirmokų ir penktokų mokytojas, būtų labai smagu ir visoms kam įdomu naudinga
QUOTE(Gazala @ 2010 03 03, 14:24)
Pas kokią auklėtoją užrašyt dičkę nežinau, nes apie nė vieną iš jų nieko nežinau.
Ta pati problema ir su mažąją, pasikalbėjom su Elvyra Lašiene (atsiprašau jei dėl pavardės suklydau), pasirodė kad maloni moteris, bet aišku ne tai svarbiausia.
Gal kas galit pasidalint informacija apie būsimų pirmokų ir penktokų mokytojas, būtų labai smagu ir visoms kam įdomu naudinga
Galiu tik parašyti kol kas klasių auklėtojų pavardes, kiek spėjau užsirašyti atvirų durų dienoje:
Pirmokų:
Elvyra Lašienė (muzika)
Orlovienė (dailė)
Danutė Balnienė (choreografija)
Penktokų:
Birutė Vaitukevičienė
Raimonda Celešienė
Šetkuvienė
Stašienė
Jolanta Jeckevičienė
Atsiprašau dėl trūkstamų vardų - labai greitai buvo suvardinta, nespėjau visko užsirašyti. Lauksiu komentarų ir nuomonių apie jas.
ačiū, Birute, kad daliniesi informacija, man tik atrodo kad daug tėvelių nepradeda sukt galvos taip anksti, nors man norėtūs kuo anksčiau viską susitvarkyt ir ramiai laukt rudens
Dar pavaduotoja per atvirų durų dieną sakė, kad skirstymo į m, ch, dailė nebėra, tai bus popamokinė veikla, jei vaikui tai pasirodys įdomu.
ir kantriai laukiu naujų žinių
Dar pavaduotoja per atvirų durų dieną sakė, kad skirstymo į m, ch, dailė nebėra, tai bus popamokinė veikla, jei vaikui tai pasirodys įdomu.
ir kantriai laukiu naujų žinių
QUOTE(Gazala @ 2010 03 04, 08:20)
ačiū, Birute, kad daliniesi informacija, man tik atrodo kad daug tėvelių nepradeda sukt galvos taip anksti, nors man norėtūs kuo anksčiau viską susitvarkyt ir ramiai laukt rudens
Kadangi sūnaus klasė beveik visa kartu pereina iš Šviesos į Stanevičiaus mokyklą ir nenori būti išskaidyta, tai mums buvo pasakyta, kad geriau būtų prašymus nunešti iki kovo 1. Bet šiaip tai kiek žinau, įprastom sąlygom, nėra nustatyti jokie terminai, tai gal mamos ir neskuba dar.
Labas vakarelis.Labai siūlau Elvyra Lašiene ,nuostabus žmogus ir nuostabi mokytoja.Mano sūnus pas ją mokėsi,nors dabar jis jau aštuntokas,bet savo pradinių klasių mokytoją ir dabar dar aplanko.
Apie vyresnių klasių auklėtojas negaliu nieko pasakyti,nes žinau tik Birutę Vaiciukevičienę,lietuvių kalbos mokytoją.
Apie vyresnių klasių auklėtojas negaliu nieko pasakyti,nes žinau tik Birutę Vaiciukevičienę,lietuvių kalbos mokytoją.
QUOTE(Gazala @ 2010 03 19, 10:50)
miela, Astra33, ačiū už atsiliepimą, būtų įdomu sužinoti ar ęsate patenkinti Stanevičiaus mokykla? Taip suprantu, kad čia mokotės, pasidalinkit nuomone plačiau, labai įdomu
Sveiki,Staneviciaus vid. zada perdaryti i astuonmete mokykla.Tai neramina,kad geri mokytojai iseis i kitas mokyklas.Kol vaikai pradinej mokykloj,tai nesvarbu mokykla,o svarbu mokytoja,todel labai rekomenduoju E.Lasiene.
Siaip del mokytoju negaliu skustis,nes sunus papuole pas stiprius mokytojus.Labai ilgai vargom del anglu mok.,bet antri metai turim gera mokytoja Mandeikyte.Dabar turim problemu su matematika,nes gera mokytoja isejo i dekreta.As kalbu tik apie sunaus mokytojus,yra mokytoju kurie jam nedesto,tai labai kazko pasakyt negaliu.Del bureliu tai ju mazoka,daugiau ju pradinukams.Anksciau tai buvo klases skirstomos i dailes ,muzikos,teatro ir choreografijos klases,o dabar tai yra tik bureliai.Dideliu nusiskundimu neturim,bet kazkaip neskamba ji kaip stipri mokykla.
Labadiena esu 8-okas lankau Simono Stnavevičiaus mokyklą ir kiek čia aš paskaičiau tai susidaro įspūdis ,kad mokyklą prasta, bet aš kaip mokinys galiu pasakyti ,kad mokytojai tikrai labai geri. Mokyklos nereorganizuos mum tai jau pasakė auklėtoja. Todėl penktokų auklėtojos keičiasi Jackevičienė lietuvių mokytoja mano auklėtoja , puikus žmogus jei nori gali ir paklausti pasakys viską ir paaiškins Gegorfijos mokytoja žiurienė geriau negu mokytojas 100Procentu. Biologijos mokytoja papiningienė įdomi, bei savotiška ,bet man netrukdo Chemijos ir Fizikos mokytojos labai gerai paruošia gimnazijoms bei Licėjui. Nepatinka man tik rusų mokytoja žvirblienė tikėkites ,kad pakliūsyte pas Kiaušienė ji tikrai išugdys vaiką. Toks trumpas komentaras mano
Stašienė- pati stipriausia mokyklos anglistė. Nuostabi mokytoja.
Celešienė- lituaniste. Labai švelni, niekada nekelianti balso, bet labai reikli. Ji vienintelė kažkaip susitvarko su mano mažojo labai judria klase.Per jos pamokas visi dirba ir net pamokas paruošia
Apie kitas negaliu nieko pasakyti, nes nedėsto mano vaikams.
Celešienė- lituaniste. Labai švelni, niekada nekelianti balso, bet labai reikli. Ji vienintelė kažkaip susitvarko su mano mažojo labai judria klase.Per jos pamokas visi dirba ir net pamokas paruošia
Apie kitas negaliu nieko pasakyti, nes nedėsto mano vaikams.
Laba,
gal gali dabartinių 4-okų mamytės parašyti atsiliepimų apie vaikučių mokytojas? ketiname lankyti šią mokyklą nuo kitų metų....
gal gali dabartinių 4-okų mamytės parašyti atsiliepimų apie vaikučių mokytojas? ketiname lankyti šią mokyklą nuo kitų metų....