Laba diena,
Mano sūnus šiemet rudenį pradės lankyti šią mokyklą, eis į 5 klasę. Apsilankėm atvirų durų dienoj, renginys ir mokytojos, kurių kabinetus teko garbė apžiūrėti, paliko tikrai gerą įspūdį. Smagu, kad jau sudėti normalūs langai ir radiatoriai.
Tik truputį neramu dėl keleto dalykų:
1) Išgirdau tokias kalbas, kad šiemet jau nebeformuojamos 9-tos klasės ir mokykla reorganizuojama į pagrindinę.
2) Meninė pakraipa: nelabai supratau, ką tai reiškia, kada galima pasirinkti konkrečią meno kryptį.
3) Truputį pasirodė baisoki tualetai (tiesiog pro durų plyšį žvilgtelėjau) ir siaubinga laiptinė - tiesiog įdomu, ar buvo nelaimingų atsitikimų, kad vaikai nukristų pro tą baisų plyšį iš 2-3 aukšto žemyn? Turėklai irgi tokie vos gyvi. Manau, laiptinė neatitinka jokių saugumo reikalavimų. Pati esu gyvenime susidūrusi su nelaimingu atsitikimu tokio tipo laiptinėje, kai nukrito vaikas, čiužinėjantis ant turėklų, o čia laiptais aukštyn žemyn zuja šimtai vaikų, susistumdys, neišlaikys pusiausvyros ir viskas.
Ar kas nors vis dėlto išduosit tos išprotėjusios anglistės pavardę? Aš turiu būsimų penktokų auklėtojų pavardes, ir žinau, kad numatytos trys lituanistės ir dvi anglistės tam tikslui.