Įkraunama...
Įkraunama...

S.Stanevičiaus vid.mokykla

QUOTE(vaikų draugė @ 2013 02 18, 12:48)
Pareikšiu savo nuomonę apie būsimų pirmokėlių mokytojas. Kol kas jos dvi. Neabejotinai visi skubės užsirašyti pas A.Ilgevičienę ir vietų tuoj pat neliks. Ir vargas tiems vaikams, kurie bus užrašyti pas Liudą Toleikienę. Negražu būtų apkalbėti, bet stebint ne vienus metus, patiems nukentėjus ir kalbant su tėveliais - vaikų traumuotoja. Jei tikėti, ką kalba tėvai, tai net susodinami vaikai eilėmis, kurie mylimi, kurie nekenčiami. Ir dažnai padeda vyras, grubus ir storžievis, kad geriau susitvarkytų. Seniai šiai mokytojai laikas į pensiją.

Mums sake, kad bus tik Ilgeviciene, kita iseina i pensija ir bus nauja mokytoja...
Atsakyti
Paskaicius kai kuriu mamu pasisakymus, atrodo kad mokykloj raganos !!!
Taciau sunus baige 5-ta klase ir labai patenkintas thumbup.gif Beje jo aukletoja Fondiene, neeiline, kurybinga pilna ideju thumbup.gif Yra ir grieztesniu, bet pa kolkas man nerekkejo eiti I mokykla aiskintisvvaiko ir ju santykiu.
Nuo rugsejo vidurinelis I pirma klase zengs. Nepazistu as tu mokytoju. Tiesa pasakius man mokytojos asmenybe nelabai ir rupi. Bus laikas ir tam tikri rezultatai tada ir vertinsiu. O uz savo vaikus as moku pakovot.
Kaip supratau su kazkuriom mamytem susitiksim mirksiukas.gif
Atsakyti
O ką manote apie vaikų uniformas?
Mano pirmokas savo megztuką žiauriai "sudrožė", nors nešiojo tik 50% pajėgumu, visi kraštai nuiro.
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2013 05 27, 10:48)
Mano pirmokas savo megztuką žiauriai "sudrožė", nors nešiojo tik 50% pajėgumu, visi kraštai nuiro.

super uniformos thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas iš pabaigusių pradinę parduoda mergaitišką uniforminį sarafaną? ax.gif
Atsakyti
Gal kam bus naudinga info wink.gif

Uniformų mugė

1-3 klasių mokinių tėvelių dėmesiui!

Birželio 10 d.18.30 val.mūsų mokyklos aktų salėje vyks uniformų mugė.

Maloniai lauksime.
Atsakyti
QUOTE(+Burbulė+ @ 2013 05 27, 10:48)

Siaubas, o ne uniformos doh.gif Kas tokias išrinko neaišku, nebuvo visai pasitarta su tėvais. Megztukai nepraktiški, nekokybiški. Kelnių net nesiuvom ir labai gerai, nes mamos dejavo, kad labai nekokybiška medžiaga. Kadangi lanko ne pirmas vaikas, tikrai žinau kad yra praktiškesnių variantų.
Atsakyti
Sveiko mamytes, gal galit pasakyti, pagal kokia mokymo programa šitoje mokykloje mokosi pradinukai? Norejau pasižiūrėti mokyklos tinklapyje, bet jis laikinai neveikia, o mums šiuo metu aktulu. Iš anksto dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas,
svarstome eiti į šią mokyklą, norėjau paklausti dėl prailgintos grupės mažiukams- kiek ji kainuoja per mėn? ir kaip dėl būrelių, kokie jie ?
Atsakyti
Sveiki, gal galit parasyti kokios mokytojos moko ketvirtokus siemet?
Atsakyti
Mes lankome Prailgintinukus. Pilnas mėnuo kainuoja 150 Lt., papildomai pietūs 25 lt. per sav.
Yra nemokamų ir mokamų būrelių. Nemokami, kuriuos lanko mano sūnus: teatras ir sportas (bet sporto būrelyje daugiau palakstymas, nors to jiems ir reikia), dar yra keramika, dailė, kitų nežinau. Yra nemokama logopedė ir psichologė, bet jos atsirenka vaikus, kuriems reikia.
Dėl programos nežinau, bet mokomės iš Pupos, Riešuto, Gilės.
Ketvirtokų gera mokytoja yra Balnienė, sūnėnas pas ją mokosi. palaiko discipliną.
Atsakyti
Sveikos mamytės, gal galėtumėte parašyti, kas planuoja nuo 2014 metų rugsėjo vesti vaikučius į pirmą klasę, Stanevičiaus mokyklą. Įdomu būtų sužinoti apie dabartinių ketvirtokų mokytojų mokymo specifiką. Labai dėkoju už informaciją. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(+Burbulė+ @ 2013 10 24, 09:40)
Mes lankome Prailgintinukus. Pilnas mėnuo kainuoja 150 Lt., papildomai pietūs 25 lt. per sav.
Yra nemokamų ir mokamų būrelių. Nemokami, kuriuos lanko mano sūnus: teatras ir sportas (bet sporto būrelyje daugiau palakstymas, nors to jiems ir reikia), dar yra keramika, dailė, kitų nežinau. Yra nemokama logopedė ir psichologė, bet jos atsirenka vaikus, kuriems reikia.
Dėl programos nežinau, bet mokomės iš Pupos, Riešuto, Gilės.
Ketvirtokų gera mokytoja yra Balnienė, sūnėnas pas ją mokosi. palaiko discipliną.

Norėčiau perklausti jūsų sūnus mokosi pas Balnienę ir šiemet yra ketvirtokas? Jūs teigiate, kad mokytoja palaiko discipliną, o kaip vertinate jos mokymo metodikas? Ačiū.
Atsakyti