Musu atzala iseis pavasari....
Papildyta:
Dar mastem, ar pasilikti cia ir eiti i 5 klase,bet sios m-klos dalyk. sistemoj yra l. daug arogantisku,l. subjektyviu mokytoju,kurios,girdejom ,l. traumuoja mokinius. pvz liet mokyt.Fondiene,(Ypatingai) ir dar kt. taigi, geriau jau toliau...kazkokia matematike,vokieciu...zodziu ne kas....
NEGALIU TYLETI . Seniai cia nesilankiau.taciau vistik nusprendziau pakviesti mamytes diskusijai. Kas darosi siai kazkada buv. l. saunia Staneviciaus mokykla?JUk as pries desimtmeti pati ja baigiau.Puiki m-kla buvo! o dabar? jau tik astuonmetes statusas paskirtas... ir kodel? Ogi todel,kad direktorius liko visai be 'balso'. Be jokiu skrupulu -VALDZIA IMA GRIGIENE!!! ,kuriai mokslai rupi maziausiai.Jai svarbu MENINIS UGDYMAS. I M_KLA prisikviete savo draugiu MENININKIU,kurioms parupina darba,is mokytoju atimdama joms skirtas net pagal programa skirtas val,normaliam vaiku mokymui. ir kasmet tai vis l. 'pleciasi'.negirdejau,kad kas nors baiges sios m-klos MENUS butu kur stojes toliau studijuoti ,ar butu zinomas....Tiesiog atimama galimybe normaliam papildomam mokymuisi vieno ar kito rimto dalyko.O kas darosi su vadinamais nemokamais bureliais? Pasirodo, kad kai kurios mokytojos taip isigudrino,jog dar ima pap.mokesti. pvz.mano dukra soka.Tai mokyt,Rima C.kas men. renka po 60 LT. Nors turi berods 4 pap. m-klos apmoketas val.sportiniams sokiams. Per prievarta vaikai ikalbinejami dainuoti,kurie net klausos neturi ,sokti,viliojami,kurie nuo nutukimo vos juda-(turbut kaip sokiu projektuos- 'numes svori') O tas vadinamas KMU??? zodziu nera ,kokia nesamone! IR t.t.Girdejau ,daugelis mokytoju skundziasi,jog siemet l. smarkiai kazkokiu budu sumazejo ju atlyginimai.Mano kaimyne irgi mokyt. tik kt. m-kloj. nieks niekur niekam nemazejo,mieos mokytojos,cia tik sioj m-kloj... siemet, . Is prad kl. mokytoju atimtos visos papildomos val,kada jos pap. galejo skirti demesi ir tiems, kuriems jo labiausiai reikejo( .pvz,musu mokyt,dirbdavo po pamoku su silpn.) Kasmet vis labiau nusiviliu sia mokykla.O juk yra l. puikiu mokytoju.
DIREKTORIAU,nubusk! Neleisk SEIMININKAUTI (savanaudiskai) GRIGIENEI!
DIREKTORIAU,nubusk! Neleisk SEIMININKAUTI (savanaudiskai) GRIGIENEI!
Mano nuomone, pirmokams per daug valandų skiriama meniniam ugdymui, ypač muzikai, nes berniukai dažnai visai nesidomi, o kai nesidomi-išdykauja.
Gal kas zinot, kokios mokytojos 2013/2014 m. m. rinks pirmas klases? Labai reiktų atsiliepimų.
Pažiūrėkite ketvirtokų mokytojas. Pirmame aukšte, kur yra pradinukų klasės, pakabintas visų pradinių klasių pamokų tvarkaraštis, ten ir mokytojų sąrašas.
Buvom jau uzsirasyti, sake rinks Ilgeviciene, bus nauja kazkokia dar...
Baigiau šioje mokykloje 8-12 Klases, esu labai patenkinta. Mokytoja Fondienė kaip čia kas minėjo yra nuostabus žmogus jei tik mokinys mokosi jei ne, pats kaltas o Pavaduotoja Grigienė taip pat labai gera ir pavaduotoja ir lietuvių kalbos mokytoja.
Mamytės, kartais pačios pasedėkite pamokose su savo vaikučiais
Mamytės, kartais pačios pasedėkite pamokose su savo vaikučiais
QUOTE(Ramune8 @ 2013 01 29, 19:50)
Gal turite komentaru apie Roma Draksiene (technologijos) ? Mano nuomone tai nekokia. Bet gal jus turit kokiu atsiliepimu?
Mano sūnų ji moko, nesiskundžia. Nors iš pokalbių suprantu, kad griežtoka ir kad kitai grupei (klasė dalijama į dvi dalis per technologijas) dėsto "geresnė" mokytoja.
QUOTE(Sirana @ 2013 01 30, 12:45)
Mano sūnų ji moko, nesiskundžia. Nors iš pokalbių suprantu, kad griežtoka ir kad kitai grupei (klasė dalijama į dvi dalis per technologijas) dėsto "geresnė" mokytoja.
Na, mane asmeniskai stebina jos nuolatinis gyrimasis per pamoka ir saves aukstinimas, nekalbant apie ''uzsiciklinima'' ant mokyniu del menkiausiu smulkmenu. Kazkaip ir kiti mokytojai nelabai gerai apie ja atsiliepie
QUOTE(Ramune8 @ 2013 01 30, 21:45)
Na, mane asmeniskai stebina jos nuolatinis gyrimasis per pamoka ir saves aukstinimas, nekalbant apie ''uzsiciklinima'' ant mokyniu del menkiausiu smulkmenu. Kazkaip ir kiti mokytojai nelabai gerai apie ja atsiliepie
Na, šitų dalykų negaliu pakomentuoti... tiek susidurti mums neteko.
Pareikšiu savo nuomonę apie būsimų pirmokėlių mokytojas. Kol kas jos dvi. Neabejotinai visi skubės užsirašyti pas A.Ilgevičienę ir vietų tuoj pat neliks. Ir vargas tiems vaikams, kurie bus užrašyti pas Liudą Toleikienę. Negražu būtų apkalbėti, bet stebint ne vienus metus, patiems nukentėjus ir kalbant su tėveliais - vaikų traumuotoja. Jei tikėti, ką kalba tėvai, tai net susodinami vaikai eilėmis, kurie mylimi, kurie nekenčiami. Ir dažnai padeda vyras, grubus ir storžievis, kad geriau susitvarkytų. Seniai šiai mokytojai laikas į pensiją.