Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruoškime vasarai!

Aš labai gražią palaidinę mačiau nertą Casa Lana parduotuvėj Kaune, tokia geltona, bet rašto tai niekaip neiššifravau doh.gif Klausiau pardavėjos, tai sake iš senos knygos nerta. Atrodo tai ispūdingai thumbup.gif bent jau man blush2.gif
Atsakyti
Dėl tos kainos 300lt. Tai aišku visada norisi kuo pigiau, bet jeigu pažiūrėt objektyviai iš kitos pusės, tą kostiumėlį su ilgu dar sijonų pvz. nersi kokias dvi, pusantros savaitės. tai kokia tavo alga bus per menėsį jei nersi už 100lt ? + ne šiaip fabrikinis darbas tongue.gif
p.s. jei ką čia ne aš sakiau kainą. o šiaip, mano pamąstymai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tokom @ 2005 03 28, 18:11)
Gal kuri matete vasheliu nertu ponsu idomesniu?  g.gif

skaros vašeliu
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Chilli @ 2005 03 21, 12:17)
nu tikrai paprasta, bet taip grazu ax.gif idomu kek cia siaurint i virsu reikia g.gif

siaurinti cia visai paprasta. po dvi akis sumegsti reikia ne nuo krastu, o tarkim 3 aki nuo krasto sumezgant ta kryptim, i kuria siaureja. na kazin ar as cia aiskiai paaiskinau g.gif
Atsakyti
o gal kas turi kiaurarasciu , ypatingai kiauru:) , megzti su virbalais? labai reiketu. pas mane kiek su getbotu parsisiuntus-visi su vaseliu....
labai buciau dekinga ,jei pasidalintumet ax.gif
Atsakyti
QUOTE(une @ 2005 04 13, 22:44)
o gal kas turi kiaurarasciu , ypatingai kiauru:) , megzti su virbalais? labai reiketu. pas mane kiek su getbotu parsisiuntus-visi su vaseliu....
labai buciau dekinga ,jei pasidalintumet  ax.gif

o ką tu norėtum megzti? nežinant sunkoka tau raštukus sumest smile.gifČIA , , ČIA ,
O čia getbotas jei reiks
Atsakyti
Nesigauna man tą getbotą įveikti blush2.gif . gal galėtumėte kas padėti ax.gif
Atsakyti
Auge X , labai aciu. o megzt tai noriu toki tipo ponca ,bet ne visai... ax.gif ir dar vasarinei bliuskytei ...
Atsakyti
vasarai
Atsakyti
ir dar,,,,,,,,,,,,,,,,,
Atsakyti
ir dar,,,,,,,,,,,,,,
Atsakyti