Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruoškime vasarai!

O gal kuri turit nuotrauka ir, gerai butu, aprasyma, nertam maudymosi kostiumeliui? Praeita vasara maciau graziu pliaze, noreciau pati pabandyti nusinerti. Ir idomu, kokie siulai tam geriausiai tiktu?

Atsakyti
GUGNE> apie maudymosi kostiumėlius yra atskira tema 4u.gif , paieškok ten tikrai buvo gražiu modeliukų.
Atsakyti
user posted image
aprašymas
Atsakyti
Radau ir as kai ka. Visai mielos ax.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
user posted imageapr
Atsakyti
As va sita paskutini nusinersiu, manau cia turetu buti labai paprasta. Man kaip visai nemokanciai pats tas.
Labai fainas skyrelis clap.gif
Atsakyti
Scarlet> kazkas ten negerai su paskutines bliuzeles aprasymu, kai paspaudi nuoroda, neranda tokio puslapio ir is karto perkelia i kita. Cia man vienai taip ar kaip? Jei nesunku persiusk i angelas1@one.lt arba pabandyk dar karteli ideti aprasyma:) aciu labai:)
Atsakyti
QUOTE(Pem @ 2005 02 28, 10:54)
Scarlet> kazkas ten negerai su paskutines bliuzeles aprasymu, kai paspaudi nuoroda, neranda tokio puslapio ir is karto perkelia i kita. Cia man vienai taip ar kaip? Jei nesunku persiusk i angelas1@one.lt arba pabandyk dar karteli ideti aprasyma:) aciu labai:)

pati nespėjau išsaugoti , o čia jau dingo cry.gif cry.gif cry.gif
gal kas kitas išsaugojo? unsure.gif
Atsakyti
ponco is Victoriasecret wub.gif
Atsakyti
dar vienas
Atsakyti
user posted image

natalija2005 02 viskas vasarai ,lelios sukneles grazios ,ir keli maudimai thumbup.gif ,ir dar biski thumbup.gif
Atsakyti
Visai nieko atrodo wub.gif
user posted image
Atsakyti