Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruoškime vasarai!

user posted image
aprasymas
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 01 28, 01:03)
labai grazu, bet nertiniams ziuriu reikalinga ideali figura sad.gif

tikrai, ypač vasarai, taip išryškina visus riebaliukus sad.gif o dar ir krūtinės reikia dailios, mažos, kitaip nieko nebus.
Atsakyti
QUOTE(Jumi @ 2005 02 07, 13:03)
Nepyk Rasma  blush2.gif ieskau nuo pat ryto ir tai ka radau (cia vel ta pati Anny Blatt) sudejau i moterisku modeliu tema  4u.gif

cry.gif Mamytes man neatsidaro , o taip noriu tu megstuku... Gal kas atsigelbetoninot visa zurnaliuka ir galit man atsiust i e-meila Labai noriu busiu be galo dekinga......... cry.gif cry.gif cry.gif
O siaip viasa mezgancias mamytes su Valentinuku.... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
doh.gif o e-meila tai pamirsau... labai labai is tikro laukiu.... lvpost@web.de 4u.gif
Atsakyti
Tu bliuskuciu nuorodoje reikalauja slaptazodzio cry.gif Ar negalima kur nors kitur rasti ju aprasymus?
Atsakyti
QUOTE(Auge X @ 2005 02 10, 11:54)

nereali suknele thumbup.gif gaila,mano figura tokioms nelabai tinkama doh.gif
Atsakyti
Kazkada jus cia buvot ideje vasariskos bliuzeles foto. Nesusilaikiau ir stai koks rezultatas

user posted image

user posted image
Atsakyti
PEM 4u.gif > ir megztukai ir bliuskutė tiesiog thumbup.gif .
Atsakyti
Pem, kiek laiko prireike siam groziui padaryti? smile.gif
Ir is kokiu siulu darei? Gal ir as susigundyciau sau tokia sunarplioti iki vasaros...
Atsakyti
Nuneriau per nepilnas dvi savaites. Labai greitai neriasi kai ne is labai plonu siulu. As pirkau 100% medvilnes siulus Basanaviciaus gatveje siulu parduotuveje. Vienas matkelis kainavo 7 lt su centais. Sumezgiau 4 vnt. Ir dar vienas liko kepurytei.
kadangi as mezgiau storesniais siulais, tai pagal aprasymo ismatavimus gavosi kazkur 40 dydis. Jei norite nerti is storesniu siuliuku tai siulyciau iskarpas siek tiek sumazinti keletu cm.smile.gif
o rastas labai paprastas smile.gif
Atsakyti
Kai tik pabaigsiu dovanele drauges busimam 2.gif , tai eisiu pirkti siulu ir narpliosiu. Labai bus gerai savo vyrioka vasara paerzinti, nes jam nepatinka, kai ka nors tokio apsivelku thumbup.gif
Atsakyti
Sekmes neriant. pagal ideja, dar i krutine reiketu isiuti kokios nors baltos medziageles, nes jei deveti be liemeneles, tai tas pats kas nuogai eiti:) blush2.gif
Atsakyti