QUOTE(mamulia @ 2005 01 28, 01:03)
labai grazu, bet nertiniams ziuriu reikalinga ideali figura
tikrai, ypač vasarai, taip išryškina visus riebaliukus o dar ir krūtinės reikia dailios, mažos, kitaip nieko nebus.
QUOTE(Jumi @ 2005 02 07, 13:03)
Nepyk Rasma ieskau nuo pat ryto ir tai ka radau (cia vel ta pati Anny Blatt) sudejau i moterisku modeliu tema
Mamytes man neatsidaro , o taip noriu tu megstuku... Gal kas atsigelbetoninot visa zurnaliuka ir galit man atsiust i e-meila Labai noriu busiu be galo dekinga.........
O siaip viasa mezgancias mamytes su Valentinuku....
o e-meila tai pamirsau... labai labai is tikro laukiu.... lvpost@web.de
Tu bliuskuciu nuorodoje reikalauja slaptazodzio Ar negalima kur nors kitur rasti ju aprasymus?
QUOTE(Auge X @ 2005 02 10, 11:54)
nereali suknele gaila,mano figura tokioms nelabai tinkama
Kazkada jus cia buvot ideje vasariskos bliuzeles foto. Nesusilaikiau ir stai koks rezultatas
PEM > ir megztukai ir bliuskutė tiesiog .
Pem, kiek laiko prireike siam groziui padaryti?
Ir is kokiu siulu darei? Gal ir as susigundyciau sau tokia sunarplioti iki vasaros...
Ir is kokiu siulu darei? Gal ir as susigundyciau sau tokia sunarplioti iki vasaros...
Nuneriau per nepilnas dvi savaites. Labai greitai neriasi kai ne is labai plonu siulu. As pirkau 100% medvilnes siulus Basanaviciaus gatveje siulu parduotuveje. Vienas matkelis kainavo 7 lt su centais. Sumezgiau 4 vnt. Ir dar vienas liko kepurytei.
kadangi as mezgiau storesniais siulais, tai pagal aprasymo ismatavimus gavosi kazkur 40 dydis. Jei norite nerti is storesniu siuliuku tai siulyciau iskarpas siek tiek sumazinti keletu cm.
o rastas labai paprastas
kadangi as mezgiau storesniais siulais, tai pagal aprasymo ismatavimus gavosi kazkur 40 dydis. Jei norite nerti is storesniu siuliuku tai siulyciau iskarpas siek tiek sumazinti keletu cm.
o rastas labai paprastas
Kai tik pabaigsiu dovanele drauges busimam , tai eisiu pirkti siulu ir narpliosiu. Labai bus gerai savo vyrioka vasara paerzinti, nes jam nepatinka, kai ka nors tokio apsivelku
Sekmes neriant. pagal ideja, dar i krutine reiketu isiuti kokios nors baltos medziageles, nes jei deveti be liemeneles, tai tas pats kas nuogai eiti:)