Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruoškime vasarai!

QUOTE(X-iuke @ 2006 04 11, 12:41)
kazhin, chia tik man meta puslapi "The page cannot be displayed"?  g.gif

g.gif man irgi neatidaro g.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2006 04 11, 10:41)
kazhin, chia tik man meta puslapi "The page cannot be displayed"?  g.gif

Man irgi ta pati raso... g.gif
Atsakyti
net nežinau merginos, prieš išsiųsdama žinutę, visada pasižiūriu ar gerai nuoruodas patalpinau, kad nebūtų kokių nors nesusipratimų, taip ir šįkart žiūrėjau, viskas kuo geriausiai atsidaro, ir dabar pabandžiau tas nuoruodas atidaryti - kuo puikiausiai viskas matosi
Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 04 11, 15:51)
net nežinau merginos, prieš išsiųsdama žinutę, visada pasižiūriu ar gerai nuoruodas patalpinau, kad nebūtų kokių nors nesusipratimų, taip ir šįkart žiūrėjau, viskas kuo geriausiai atsidaro, ir dabar pabandžiau tas nuoruodas atidaryti - kuo puikiausiai viskas matosi

Man irgi nerodo.. verysad.gif
Atsakyti
Ir man nerodo, o taip nosį niežti pažiūrėti...
Atsakyti
Man irgi nerodo verysad.gif
Atsakyti
Man ir nerodo. verysad.gif
Bandžiau jau kokius 3 kartus
Atsakyti
nu nerodo tai nerodo. gal serveris tvarkomas ar pan.
nebūtinai per visą puslapį rašyti tą patį, nelabai įdomu kam ką rodo, kai ateini pažiūrėt naujų modelių.
Atsakyti
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Scarlett @ 2006 04 12, 15:36)
nu nerodo tai nerodo. gal serveris tvarkomas ar pan.
nebūtinai per visą puslapį rašyti tą patį, nelabai įdomu kam ką rodo, kai ateini pažiūrėt naujų modelių.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif prajuokinai cia taip parasius lotuliukas.gif lotuliukas.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(katiniuks @ 2006 04 07, 12:52)
user posted image
gaila kad aprašymo nėra

Kaip norėčiau šitos, manau vasarai ptas tas. Gal kas nors turi schemutę, labai jau daug laiko užima sėdėt ir aiskinti kaip čia padaryta. Arba nert ir ardyt, nert ir ardyt...
Atsakyti
lengva skraistė vasarai tongue.gif
user posted image
Atsakyti