Ta melyna labai grazi, kaip tik turiu siulu nusipirkusi nauju ir ieskau modeliuko, tas kaip tik man , bet man irgi idomu kaip cia nerti tuos kablius
nesu susidurusi su tokiais tai nezinau kaip juos nerti
Gal galit apšviesti, kaip tas gėlytes į tą sijono raštą įnerti? Ar nusinėrus paprasčiausiai prisiūti?
aprašymas
Papildyta:
kiek suprantu,tos gėlytės nusineria atskirai ir po to jos prisiuvamos
Papildyta:
aprašymas1aprašymas2
Papildyta:
QUOTE(joreta @ 2006 04 05, 15:59)
Gal galit apšviesti, kaip tas gėlytes į tą sijono raštą įnerti? Ar nusinėrus paprasčiausiai prisiūti?
kiek suprantu,tos gėlytės nusineria atskirai ir po to jos prisiuvamos
Papildyta:
aprašymas1aprašymas2
QUOTE(mindira @ 2006 04 05, 14:48)
Ta melyna labai grazi, kaip tik turiu siulu nusipirkusi nauju ir ieskau modeliuko, tas kaip tik man , bet man irgi idomu kaip cia nerti tuos kablius
Kablys - neriant stulpelį , apkabini praeitos eilės stulpelį , o ne duri į praeitos eilės akutę , nemoku kitaip paaiškint aš ir kažkada nesupratau , bet kelis kartus neriant daėjo
na va dar sijonuką radau tik vasarai reikėtų nerti iš plonesnių siūliukų, labai tiktų irisiniai, čia pav. toks labiau jau žieminis variantas pavaizduotas, galima dar ir spalvų pamaišyti, nes kiek parduotuvių aplankiau, tai šią vasarą viskas kas nerta, megzta, spalvota, gelėta pats tas
aprašymas
aprašymas
gaila kad aprašymo nėra
QUOTE(bazuka @ 2006 04 06, 08:25)
Kablys - neriant stulpelį , apkabini praeitos eilės stulpelį , o ne duri į praeitos eilės akutę , nemoku kitaip paaiškint aš ir kažkada nesupratau , bet kelis kartus neriant daėjo
bandysiu, jau knyga isvarciau visa, 500 nerimo rastu , radau mazdaug kaip parasyta
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 04 06, 10:36)
Mindira smagu , kad nersi melsvą palaidinę, mano kolegė ir vis kalba ir kalba kad reikia ką nors nerti vasarai, bet vakar atėjo į darbą ir sakau " viskas eini pirkti siūlų ir nersi tą melsvą palaidinę ir baigta "
Jau pradejau , papinyka nusineriau , tik vat ir sustojau dabar ties tuom rasteliu
barbe devyndarbe as ir skraiste neriu, ir 2 bliuskutes
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 04 11, 11:00)
kazhin, chia tik man meta puslapi "The page cannot be displayed"?
QUOTE(X-iuke @ 2006 04 11, 12:41)
kazhin, chia tik man meta puslapi "The page cannot be displayed"?
man gerai rodo