Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruoškime vasarai!

Ta melyna labai grazi, kaip tik turiu siulu nusipirkusi nauju ir ieskau modeliuko, tas kaip tik man thumbup.gif , bet man irgi idomu kaip cia nerti tuos kablius g.gif g.gif
nesu susidurusi su tokiais tai nezinau kaip juos nerti blush2.gif
Atsakyti
Gal galit apšviesti, kaip tas gėlytes į tą sijono raštą įnerti? Ar nusinėrus paprasčiausiai prisiūti?
Atsakyti
user posted imageaprašymas
Papildyta:
QUOTE(joreta @ 2006 04 05, 15:59)
Gal galit apšviesti, kaip tas gėlytes į tą sijono raštą įnerti? Ar nusinėrus paprasčiausiai prisiūti?

kiek suprantu,tos gėlytės nusineria atskirai ir po to jos prisiuvamos
Papildyta:
user posted imageaprašymas1aprašymas2
Atsakyti
Gal turite kas rozyciu schema ar aprasyma. turetu buti noralaus dydzio ir ne plokscios. Laukiu labai labai
Atsakyti
QUOTE(mindira @ 2006 04 05, 14:48)
Ta melyna labai grazi, kaip tik turiu siulu nusipirkusi nauju ir ieskau modeliuko, tas kaip tik man  thumbup.gif , bet man irgi idomu kaip cia nerti tuos kablius g.gif  g.gif
nesu susidurusi su tokiais tai nezinau kaip juos nerti  blush2.gif

Kablys - neriant stulpelį , apkabini praeitos eilės stulpelį , o ne duri į praeitos eilės akutę , doh.gif nemoku kitaip paaiškint g.gif aš ir kažkada nesupratau , bet kelis kartus neriant daėjo mirksiukas.gif
Atsakyti
Vėsesniam vasaros vakarui wub.gif schema
user posted image

schema
user posted image

Mindira smagu , kad nersi melsvą palaidinę, mano kolegė ir vis kalba ir kalba g.gif kad reikia ką nors nerti vasarai, bet vakar atėjo į darbą ir sakau " viskas eini pirkti siūlų ir nersi tą melsvą palaidinę ir baigta " lotuliukas.gif
Atsakyti
na va dar sijonuką radau mirksiukas.gif tik vasarai reikėtų nerti iš plonesnių siūliukų, labai tiktų irisiniai, čia pav. toks labiau jau žieminis variantas pavaizduotas, galima dar ir spalvų pamaišyti, nes kiek parduotuvių aplankiau, tai šią vasarą viskas kas nerta, megzta, spalvota, gelėta pats tas thumbup.gif
aprašymas
Atsakyti
user posted image
gaila kad aprašymo nėra
Atsakyti
man BOLERO taip patinka thumbup.gif
schema
Atsakyti
QUOTE(bazuka @ 2006 04 06, 08:25)
Kablys - neriant stulpelį , apkabini praeitos eilės stulpelį , o ne duri į praeitos eilės akutę ,  doh.gif nemoku kitaip paaiškint g.gif aš ir kažkada nesupratau  , bet kelis kartus neriant daėjo mirksiukas.gif

bandysiu, jau knyga isvarciau visa, 500 nerimo rastu doh.gif , radau mazdaug kaip parasyta ax.gif

QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 04 06, 10:36)
Mindira smagu , kad nersi melsvą palaidinę, mano kolegė ir vis kalba ir kalba  g.gif  kad reikia ką nors nerti vasarai, bet vakar atėjo į darbą ir sakau " viskas eini pirkti siūlų ir nersi tą melsvą palaidinę ir baigta " lotuliukas.gif

Jau pradejau lotuliukas.gif , papinyka nusineriau lotuliukas.gif , tik vat ir sustojau dabar ties tuom rasteliu mirksiukas.gif
barbe devyndarbe as lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir skraiste neriu, ir 2 bliuskutes doh.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mindira: 11 balandžio 2006 - 11:19
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 04 11, 11:00)
man BOLERO taip patinka  thumbup.gif
  schema

kazhin, chia tik man meta puslapi "The page cannot be displayed"? g.gif
Atsakyti
QUOTE(X-iuke @ 2006 04 11, 12:41)
kazhin, chia tik man meta puslapi "The page cannot be displayed"?  g.gif

man gerai rodo mirksiukas.gif
Atsakyti