[quote=Susiena,2006 03 15, 14:32]
Gaudyk:
Aciukas didziulis !!!
Seip pora ideju
Labukas auksarankės!
Sumaniau ir aš nusipainiot, ką nors vasarai... Norėčiau medvilninio megztuko susagstomo, nelabai skylėtu kiauraraščiu virbalais, gal turit kokių modeliukų.... Kažkuri palaidinukė labai panaši buvo
Sumaniau ir aš nusipainiot, ką nors vasarai... Norėčiau medvilninio megztuko susagstomo, nelabai skylėtu kiauraraščiu virbalais, gal turit kokių modeliukų.... Kažkuri palaidinukė labai panaši buvo
X-iuke, o tos pirmos zalios gal ir aprasymas yra, paprastute, bet labai fainute!!!
QUOTE(kazyte @ 2006 03 20, 14:06)
X-iuke, o tos pirmos zalios gal ir aprasymas yra, paprastute, bet labai fainute!!!
nea ner, ten kur radau tai uzh aprashyma reikia moket
[QUOTE]nea ner, ten kur radau tai uzh aprashyma reikia moket
[QUOTE]
O gaila
[QUOTE]
O gaila
QUOTE(Rasavei @ 2006 03 17, 17:47)
Kaip tik dabar tokia neriu , darbelio tai yra, nes 24 kvadratelius reikia nusinerti, o dar juos sujungti , gal kas zinot kaip sujungti, ar su vaseliu, ar su adata?
ir cia nelabai matau, priekis lyg ir suvarstomas
Mindira geriausiai neriant darbelį iš atskirų motyvų, juos jungti neriant paskutinę eilę, tada ir darbo mažiau bus juos jungiant jau nunertus, nereikės "slėpti" nurtrauktų siūlų , bei mano nuomonę bus tvarkingesnis nėrinys
o ir tavo neriami motyvai yra labai patogūs sujungti neriant, nes paskutinėje eilėje yra "auselės", tai už jų kabink kvadratuką vieno prie kito
o ir tavo neriami motyvai yra labai patogūs sujungti neriant, nes paskutinėje eilėje yra "auselės", tai už jų kabink kvadratuką vieno prie kito