Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruoškime vasarai!

QUOTE((gelyte) @ 2006 03 12, 14:16)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  labai labai noreciau vasarai nusinerti skrybelaite,bet niekur nerandu jokiu pavyzdeliu g.gif  gal galetumete man padeti thumbup.gif

skrybeliukai
Atsakyti
aciukas smile.gif sitosskrybelaites labai fainos bet jos per retos man,noreciau tokios kad prie dzinsu galeciau nesioti gal kas dar kokiu pavyzduku turit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE((gelyte) @ 2006 03 12, 17:00)
aciukas smile.gif  sitosskrybelaites labai fainos bet jos per retos man,noreciau tokios kad prie dzinsu galeciau nesioti gal kas dar kokiu pavyzduku turit blush2.gif

bandyk eiti i tema"nerimas".ten neblogu pavyzdeliu turetum rast...
Atsakyti
Šitas grožis iš katalogo:
user posted image
Bet čia radau rusaičių pritaikytus raštus, gal kam pravers? mirksiukas.gif
Atsakyti
puikumelis!!!!
Klausimelis: gal kuri sita rasta ir schema turi? as cia is forumo ta puslapy turiu bet neuztikau rasto. sad.gif
Atsakyti
Gražus dalykėlis, bet schemos neturiu:
user posted image
Atsakyti
nu zioplas daiktas nuotraukos neydejau blush-anim-cl.gif http://show.7ya.ru/p...px?RubrID=91550
Atsakyti
kodel man nerodo x-iukes ikeltu modeliuku verysad.gif verysad.gif verysad.gif , o jus cia taip visos zavites unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Rudeninuke @ 2006 03 15, 14:19)
kodel man nerodo x-iukes ikeltu modeliuku verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif , o jus cia taip visos zavites unsure.gif

hmmmm keista, bet man pachiai seniau ikeltu nuotraukychio neberodo g.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Daiva73 @ 2006 03 15, 14:18)
nu zioplas daiktas nuotraukos neydejau blush-anim-cl.gif http://show.7ya.ru/p...px?RubrID=91550

Gaudyk:
user posted image
user posted image
user posted image
Pabaiga - išmatavimai (puslapio pradžioje):
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Susiena: 15 kovo 2006 - 15:33
QUOTE(X-iuke @ 2006 03 15, 14:34)
hmmmm keista, bet man pachiai seniau ikeltu nuotraukychio neberodo g.gif  verysad.gif

tarkim pati norėdama įkelti foto, pirmiausiai foto patalpinu www.photobucket.com. ( ten turiu susikūrusi albumėlį ),o tik tada keliu į SM, tačiau jei ištrinčiau kokią foto iš savo albumo, o jo nuoruoda būtų patalpinta čia, ji neasidarytų, nes linkas kaip jau ir neegzistuojantis, tai tokiu būdu gali iš SM dingti nemažai nuoruodų ar paveiksliukų su mezginais g.gif
Rudeninuke gali pabandyti : jei vietoj įkelto paveiksliuko matai raudoną X'iuką, ta užeik su pelyte ant jo, tada paspausk pelytės dešinį mygtuką, atsiras lentelė, o tada paspausk "show picture" turėtų suveikti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(M.Jolanciukas @ 2006 03 15, 18:11)
tarkim pati norėdama įkelti foto, pirmiausiai foto patalpinu www.photobucket.com. ( ten turiu susikūrusi albumėlį ),o tik tada keliu į SM, tačiau jei ištrinčiau kokią foto iš savo albumo, o jo nuoruoda būtų patalpinta čia, ji neasidarytų, nes linkas kaip jau ir neegzistuojantis, tai tokiu būdu gali iš SM dingti nemažai nuoruodų ar paveiksliukų su mezginais  g.gif

na ash juos radau internete, tai jei kas ishtryne tai buvau ne ash tongue.gif
Atsakyti