Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruoškime vasarai!

QUOTE(studente @ 2005 05 27, 16:42)
Be aprašymo
user posted image

Labai labai gražu.
O nėrimas, manau visai nesudėtingas - nerta iš kvadratukų, kurių viduryje - gėlytė; neriam gėlytę, o išnėrus ją dar keletas eilių neriama tik pynelėmis tinkleliu. Tik gėlytės neriamos dviejų rūšių.
Gal kai užbaigsiu dabartinius darbelius (jų ir taip vienu metu keletą mezgu, tai vyras prie progos vis paerzina) - pamėginsiu tokį nunerti ir įkelti. Tik tas turėtų būti nelabai greitai.
Atsakyti
QUOTE(Scarlett @ 2005 11 11, 22:46)
Idėjoms
user posted image

kokios kelnės  biggrin.gif
user posted image

Na kelnytės - fantastika. Tikrai nesugalvočiau iš viso kelnių nunerti. Ir mintis - nei nuoga, nei apsirengusi (kaip iš pasakos).
Atsakyti
Jau kyla noras ruoštis vasarai lotuliukas.gif 4u.gif .tai va, turiu lininių siūlų, o jūs ,mergaitės , gal turit kokių pasiūlymų.
Atsakyti
Oi aš tai kuo puikiausiai vasarai ruošiuosi. Tiksliau pernai metų vasarai... ax.gif
Po šiai dienai viena maikutė ant virbalų tupi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Fu, kaip savęs nekenčiu už tokius dalykus... Gal šiai vasarai pabaigsiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Irunia @ 2006 01 27, 15:01)
Oi aš tai kuo puikiausiai vasarai ruošiuosi. Tiksliau pernai metų vasarai... ax.gif
Po šiai dienai viena maikutė ant virbalų tupi lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Fu, kaip savęs nekenčiu už tokius dalykus... Gal šiai vasarai pabaigsiu blush2.gif

Čia tai nieko. Aš prieš pusmetį naujagimiui kojinytę vieną numezgiau iš trijų spalvų. Būtų gerai dabar tuos siūlų likučius surasti, kad antrą numegzti blush2.gif Ir naujagimis kūdikiu patapo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rim@ @ 2006 01 27, 17:07)
Čia tai nieko. Aš prieš pusmetį naujagimiui kojinytę vieną numezgiau iš trijų spalvų. Būtų gerai dabar tuos siūlų likučius surasti, kad antrą numegzti blush2.gif Ir naujagimis kūdikiu patapo doh.gif

Xe xe, reikia naujo naujagimio lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Irunia: 28 sausio 2006 - 11:42
QUOTE(Supergirl @ 2005 06 02, 08:33)
Va čia man dar labai graži palaidinė. Ir megzt nesunku  rolleyes.gif  man pats tas būtų. Tik siūlų įvairių reikia  ax.gif

user posted image

tai kad čia man rodos pereinantys siūlai cool.gif aš turiu porą rūšių tokių, atrodo, kad pati būčiau sumaišius spalvas kelias, bet ne - pereina spalvytės rolleyes.gif
Atsakyti
Tai niekas neturi pasiūlymų, ką galėčiau nusinerti iš lininių siūlų verysad.gif , o gal būčiau labai jau senamadiška tongue.gif g.gif
Atsakyti
Gal kuri galėtumėt vasariškų skrybelaičių schemučių įmest? 4u.gif
Atsakyti
idėjoms ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai fainute nerta suknute radau Statkeviciaus pavasario/vasaros 2006 kolekcijoje. wub.gif Tik nuotraukos nemoku ikelti.. Statkeviciaus kolekcija
Atsakyti
Nusipirkau plono akrilano. Jei kas turit kokių megztų moteriškų modelių vasarai, būkit malonios, pasidalinkit mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pienių jūra: 03 vasario 2006 - 19:20