QUOTE(Vidurvasaris @ 2012 05 09, 22:48)
1.Tai gerbiamoji privilegijuota krikščione
2.kas gi ta prigimtinė nuodėmė?
3. nuodėmė yra kelti save aukščiau kitų,
4.belaikanti save krikščione, sumenkinate musulmonus.
5.O su Dievu eikite kokiu tik norite, nes jis vienas, tiek musulmonams, tiek krikščionims, tiek netikintiems
Brangioji, Vidurvasaris, mano komentaras apie nekrikstytuju keliavima pragaran, buvo sarkazmas, jei nesupratote
O toliau:
1.As saves krikscione nelaikau, nors tevai mane ir pakrikstijo, nes tai buvo padaryta pries mano valia. Jei butu imanoma, noreciau, kad mano kriksto faktas butu anuliuotas, taciau to padaryti negalima. Pati i baznycia neinu, kryziais apsikabinusi nesu (ir neturiu net ju).
2.Nepaaiskinsiu, nes tokia nesamone tiesiog netikiu. Krikscioniu isgalvotoj gimtojoj nuodemes neizvelgiu jokios logikos, todel man apie tai net mintis nepriimtina.
3.niekur nekeliu, juolab, kad neispazistu jokios religijos (nepriklausau jokiai religinei bendruomenei).
4.Nelaikau saves krikscione ir nemenkinu musulmonu. Kazka ne taip supratote. Be to, islame manau yra daugiau logikos, nei krikscionybe, o logika man labai svarbi.
5.Kas del dievo, tai dar faktas neirodytas. Ir jo egzistavimas, ir, kad vienas jis. Yra dar ir siais laikais religiju, kur ne vienas, o daug dievybiu zmones ispazista, o pvz. budistai neispazista JOKIO dievo, bet nuo to jie netampa maziau religingais ir ju religija netampa niekine vien del to, jog jie netiki "Pasaulio kureju". O netikintiesiems nei dievo, nei dievybiu nereikia.
Nėra pasaulyje geresnio psichologo, nei tavo veidą laižantis šuniukas... Ben Willjams
Jei danguje nėra šunų, tai, kai numirsiu, noriu keliauti ten, kur jų yra... Will Rogers