QUOTE(Vilka @ 2007 04 07, 16:59)
Nes nu nelimpa man tokie mokymai kaip gaves i deshinį skruosta, atsuk kairyji. krikštyk, nes jei vaikas mirs siela ramybės neras. arba dar geresnis , kur apie du brolius buvo, vienas kaip vergas are, o sunui palaidunui baliu iškėlė...man taip netinka
Va apie ta sunu palaiduna
vienas dirbo dirbo, kitas sau lakste, pramogavo, o paskui grizo pas teva tusciom kisenem ir issvaistes visa turta, o tevas dar ateme is to darbstaus sunaus dali ir tam plevesai atidave
Ziauriai neteisinga
Manau, kad savo dali turto galejo atiduot tik pats brolis, o ne tevas, kuris jau turta anksciau buvo padalijes savo vaikams.
Arba krikstyk vaika, o tai nekrisktytas pragaran eis? Uz ka?! Tevu "klaidas"?!!! Va ir teisingumas dievo
O su tuo musimusi... Jei jusu pvz. seseri ar geriausia drauge ar dukra vyras kaip bokso kriause mus, ar jai pasakysit: "kentek, leiskis musama ir toliau"? Itariu, kad siulysit begt nuo tokio gyvulio kuo greiciau, o ne atsukt kita skruosta. O gal as klystu?!
Arba kai dievas isvare Adoma su Ieva is rojaus ir pasake, kad nuo siol visos moterys gimdys skausmuose. O kodel as turiu kentet uz Ievos nuodeme?! Kur sioj vietoj dievo teisingumas?! O jei dievas toks visagalis ir visazinis, tai juk turejo zinoti, kad Ieva nuskins ta obuoli, ar ne? Na, tuomet tai tolygu provokacijai...
Arba dievas sukure tik 2 zmones. O paskui Kainas ir Abelis zmonas turejo. O jos is kur?! Gal ozkos pvz. buvo? Nes zmoniu tai daugiau nebuvo
Ir tie du testamentai, priestaraujantys vienas kitam. Man tai tolygu parodymu neatitikimui. O kai parodymai neatitinka, tai ar ba pirmoji, arba antroji, arba abi versijos yra isgalvotos, t.y. MELAS.
O siaip jau, as tikiu evoliucija, mokslu ir irodymais
Daugiau gal geriau neisiplesiu, o tai dar mane atseksit ir akmenim apmetysit