Įkraunama...
Įkraunama...

Dokumentai bažnyčiai

sveikos,tai as jau nebesuprantu,kai yra is tiesu ar reikalinga komunija,kad susituokt baznycioj ,ar uztenka,kad esi krikstytas,nes pas vyra viskas gerai,o as neturiu komunijos,tai jei kada noresim itvirtint santuoka baznycioj ,man butina bus praeit komunija?
Gal galit kas atsakyt,nes as jau susimaisiau...
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 06 21, 16:19)
sveikos,tai as jau nebesuprantu,kai yra is tiesu ar reikalinga komunija,kad susituokt baznycioj ,ar uztenka,kad esi krikstytas,nes pas vyra viskas gerai,o as neturiu komunijos,tai jei kada noresim itvirtint santuoka baznycioj ,man butina bus praeit komunija?

Tai taip iseina,kad ir sutvirtinimo sakramento nepriemus,o jis tikrai reikalingas
Atsakyti
QUOTE(***Sandrita*** @ 2011 06 21, 21:58)
Tai taip iseina,kad ir sutvirtinimo sakramento nepriemus,o jis tikrai reikalingas

Ne visur sutvirtinimo sakramento reikalauja, nuo bažnyčios priklauso rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 06 21, 16:19)

tai man reiketu eit kursus kazkokius kaip vaikai?ar suaugusiems kitaip buna?Galit kas papasakot,gal su tuo asmeniskai kas susiduret? 4u.gif
Atsakyti
Svarbus tik krikštas.. Per sužadėtinių kursus pasako kaip yra iš tiesų.. Nelankėte dar kursų? ax.gif
Emiliomamayte suaugusiems kitaip būna.. susitari su kunigu ir 4 pamokėles (gal kitur daugiau) palankai, eini iš pažinties ir priimi komuniją.. Paprasta wink.gif
Šiaip geriausia su kunigu pakalbėti ir suteiks visą info.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vėja30: 28 birželio 2011 - 08:18
QUOTE(Emiliomamayte @ 2011 06 21, 17:19)

musu vestuves buvo pries pora savaiciu, as taip pat neturiu komunijs, mus sutuoke be jokiu problemu. svarbiausia yra krikstas
Atsakyti
Atsiprašau ,jei tokia tema jau yra užvesta. Norime tuoktis Klaipėdoje. Ten dirba mano sužadėtinis. Kažin ar tam nebus kokių kliūčių? Nes tiek aš, tiek jis bei mūsų šeimos yra registruoti kituose miestuose...
Beje, kur kreiptis pirmiausia, registruoti vestuvių datą? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dorotė_ @ 2011 07 08, 16:52)
Atsiprašau ,jei tokia tema jau yra užvesta. Norime tuoktis Klaipėdoje. Ten dirba mano sužadėtinis. Kažin ar tam nebus kokių kliūčių? Nes tiek aš, tiek jis bei mūsų šeimos yra registruoti kituose miestuose...
Beje, kur kreiptis pirmiausia, registruoti vestuvių datą? blush2.gif

Jei neklystu, CMB santuoka sudaroma, jei tame mieste registruotas bent vienas iš jaunavedžių.
Su bažnyčia ko gero lengviau susitarti, nors irgi nuo kunigėlio priklauso - gali prašyti leidimų iš parapijos ar pan.
Registruokitės ten, kur norite tuoktis - CMB arba bažnyčioje smile.gif
Atsakyti
Nusprendėme ,jog eisime tik į bažnyčią. Tik reikia nuspręsti į kurią Klaipėdos bažnyčią norime eiti;) tikiuosi, bėdų nekils, jog nesame ten registruoti.
Atsakyti
QUOTE(dorotė_ @ 2011 07 10, 10:39)
Nusprendėme ,jog eisime tik į bažnyčią. Tik reikia nuspręsti į kurią Klaipėdos bažnyčią norime eiti;) tikiuosi, bėdų nekils, jog nesame ten registruoti.

Nueikite ir sužinosite smile.gif sakau, gali būti taip, kad kunigėlis paprašys išrašų iš savos bažnyčios ir pan., kad būtų patvirtinta, jog nesate vedę anksčiau.
Atsakyti
Ačiūwink.gif Taip ,reikės...
Atsakyti
QUOTE(dorotė_ @ 2011 07 10, 17:34)
Ačiūwink.gif Taip ,reikės...

Na kaip sekėsi? Mums tas irgi aktualu, būtų įdomu jei pasidalintumėt patirtim smile.gif
Atsakyti