Įkraunama...
Įkraunama...

Dokumentai bažnyčiai

Mirejai

Nezinau ar visose baznyciose taipyra. Mano puskes vyras kai norejo pasikrikstyti tai kunigas sake, kad vyresnius nei septyniu metu zmones krikstija tik viena karta metuose, t.y. didiji penktadieni pries velykas. Tai jie del sios priezasties turejo nukelti vestuves metams, nes suzinojo sia naujiena per velykas mega_shok.gif

O jie taip ir nesusituoke baznycioje, nes per metus puske nestuke.gif
Atsakyti
Ups, ne taip parasiau blush2.gif

atsiprasau, ten buvo Merejai
Atsakyti
QUOTE(Rasvyte @ 2005 02 01, 12:05)
Mirejai

Nezinau ar visose baznyciose taipyra. Mano puskes vyras kai norejo pasikrikstyti tai kunigas sake, kad vyresnius nei septyniu metu zmones krikstija tik viena karta metuose, t.y. didiji penktadieni pries velykas. Tai jie del sios priezasties turejo nukelti vestuves metams, nes suzinojo sia naujiena per velykas mega_shok.gif

O jie taip ir nesusituoke baznycioje, nes per metus puske nestuke.gif

Nelabai sutinku, nes mano drauga kunigas pakrikstijo (kartu su pirma komunija)pries pora menesiu
tereikejo susitarti ir nuvaziuoti
Atsakyti
Beja, gal jau kam nors teko tartis Sv.Onos baznycioj?
kaip ten reikaliukai su tais dokumentais, ar grieztai?
Atsakyti
QUOTE(r@siukas @ 2005 02 01, 12:12)
Nelabai sutinku, nes mano drauga kunigas pakrikstijo (kartu su pirma komunija)pries pora menesiu
tereikejo susitarti ir nuvaziuoti

Tai gali buti, nes ten kunigas toks kuris baznycios isakymus paraidziui skaito doh.gif
Atsakyti
[quote=Rasvyte,2005 02 01, 12:05]
Mirejai

Mano puskes vyras kai norejo pasikrikstyti tai kunigas sake, kad vyresnius nei septyniu metu zmones krikstija tik viena karta metuose, t.y. didiji penktadieni pries velykas.

Na mane ir nuliudinai verysad.gif Bet dabar reikia kuo greiciau begt pas koki kuniga ir suzinot tiksliai, nes Velykos jau ne uz kalnu, taigi manau iki svenciu spes smile.gif nes as tai tikrai laukt metu nebenoriu tongue.gif
Atsakyti
[quote=merėja,2005 02 01, 14:27]
[quote=Rasvyte,2005 02 01, 12:05]
Mirejai

Mano puskes vyras kai norejo pasikrikstyti tai kunigas sake, kad vyresnius nei septyniu metu zmones krikstija tik viena karta metuose, t.y. didiji penktadieni pries velykas.
Na mane ir nuliudinai verysad.gif Bet dabar reikia kuo greiciau begt pas koki kuniga ir suzinot tiksliai, nes Velykos jau ne uz kalnu, taigi manau iki svenciu spes smile.gif nes as tai tikrai laukt metu nebenoriu tongue.gif
[/quote]

Na tikrai nenorejau gazdinti unsure.gif Tik draugiskai patariau. Jau geriau suzinot pries velykas, nei po ju ax.gif O istikruju tai geriausiai nueit pas kuniga ir jis ten tiksliai pasakys kaip yra.
Atsakyti
Del krikstynu per velyknakti: As skambinau sausio menesi, ir sake jau per velu, ateikit spalio menesi. Niekaip neimano ma anksciau. Vos nesupanikavau. Dabar susitariau su Vilniaus rajone esanciu kunigu. Sake ateiti po Velyku ir pakrikstys. Tikiuosi viskas bus ciki piki:)
Atsakyti
QUOTE(r@siukas @ 2005 02 01, 12:13)
Beja, gal jau kam nors teko tartis Sv.Onos baznycioj?
kaip ten reikaliukai su tais dokumentais, ar grieztai?

Mes irgi zadam eiti i Sv. Onos baznycia "apsidairyti" drinks_cheers.gif ! Man labai irgi idomu kaip ten reikaliukai tvarkomi!! g.gif
Atsakyti
QUOTE(chruste @ 2005 02 18, 11:45)
Mes irgi zadam eiti i Sv. Onos baznycia "apsidairyti" drinks_cheers.gif ! Man labai irgi idomu kaip ten reikaliukai tvarkomi!! g.gif

Tai va, pati ten buvau ir nieko griezto. Reikia bent jau 2 sav. iki vestuviu pateikti kriksto liudijima, laisvo stovio liudijima arba leidima tuoktis uz parapijos ribu, pazyma is Seimos centro apie isklausytas paskaitas ir atejus uzpildyti anketa. Viskas.
Atsakyti
QUOTE(Rasvyte @ 2005 02 01, 12:08)
Ups, ne taip parasiau  blush2.gif

atsiprasau, ten buvo Merejai

pasakykit, kad vestuvems reik, ir dar nueikit pas kita kuniga, tiksliau ta, kur norit baznycioj tuoktis. mane tai pries sav pakrikstyjo, tai labai graziai pries altoriu ir su visom smulkmenom graziom.. tai kaip repeticija vestuvems buvo smile.gif o seip, tai reikia paduoti prasyma kunigui, tada ji nusiuncia vyskupui ar kam cia vilniuj, na kad leidima duotu, ismokti kelias maldeles pagrindines, as tai dar ir 10 dioevo isakymu mokiaus i 5 baznycios tiesas ar ka.. bet nieko neklause, tik galejau kartu su kunigu maldas sakyt, bu ten po patepimu ir t.t reik jas pasnibzdom, tai gerai, kad mokejau. ir dar iskart paprasykit komunijos, bu paprikstytam nereik ispazinties eit, bu visos nuodemes atleidziamos atsiet ir taip su krikstu. ir kad israsytu dokumentus, kad viska priejot. na tiek. thumbup.gif
Atsakyti
beje, gal kas zinot, kiek kainuoja santuokos visos apeigos baznycioj? na noriu, kad grazios iskilmingos butu.. ir gal galit papasakot, kaip jos vyksta?
Atsakyti