Gal kas tuokesi Kaune Vytauto baznycioje?Ar ten reikalauja sutvirtinimo sakramento?
gal kas zinot kaip ten yra su gimimo liudijimu.nes girdejau is kazkur, kad kas turi senus tus sovietu sajungos liudijimus tai butinai reikia pasikeisti i lietuviska.cia teisybe ar ne?
QUOTE(kardio @ 2006 10 09, 12:20)
Gal kas tuokesi Kaune Vytauto baznycioje?Ar ten reikalauja sutvirtinimo sakramento?
As tekejau Vytauto baznycioj ir galiu pasakyt, kad jos kunigai turbut patys liberaliausi kaune, nereikelavo nei sutvirtinimo nei kitu sakramentu irodymu, tik reikejo atnest pazyma is tos baznycios kur buvai krikstyta, kad esi laisvo stovio t.y.anksciau nepriemus santuokos sakramento
Gal kuri nors tekejot ar tekesit Kauno Antano baznycioje (prie zoologijos sodo)?
Gal zinote kaip Arkikatedroje ir Kristaus prisikelimo baznyciose, ar daug dokumentu reikalauja?
QUOTE(welkom1 @ 2007 02 27, 09:10)
Gal zinote kaip Arkikatedroje ir Kristaus prisikelimo baznyciose, ar daug dokumentu reikalauja?
Man atrodo jog visur tas pats
QUOTE(aaktinija @ 2006 10 14, 13:41)
gal kas zinot kaip ten yra su gimimo liudijimu.nes girdejau is kazkur, kad kas turi senus tus sovietu sajungos liudijimus tai butinai reikia pasikeisti i lietuviska.cia teisybe ar ne?
mes rugsejo men tuokemes ir niekas nereikalavo nauju gimimo liudyjimu,praejo ir tie tarybiniai.Kazkaip pirma karta isgirdau
sveikos merginos
gal kas zinot ar galima tuoktis krikscioniu bazinycioi jei mano busimas vyras yra evangelikas
gal kas zinot ar galima tuoktis krikscioniu bazinycioi jei mano busimas vyras yra evangelikas
QUOTE(welkom1 @ 2007 02 27, 11:10)
Arkikatedroje reikia atnesti laisvo stovio pazyma, ir leidima tuoktis, bei pasus. Mums pats kunigelis ant lapuko uzrase, ko reikia
merginos o kiek likus laiko iki vestuviu ejote tartis del ceremonijos bazinycioi?
QUOTE(Saulutia @ 2007 03 02, 11:23)
Arkikatedroje reikia atnesti laisvo stovio pazyma, ir leidima tuoktis, bei pasus. Mums pats kunigelis ant lapuko uzrase, ko reikia
Geras, pagaliau radau dar viena zmoguti kas Archikatedroje tuoksis
Kada Jusu vestuves ir gal jau zinai kaip ten del puosimo ir kaineles