sveikutes,prisijungsiu ir as prie jusu.Naujoke
.Bet jau su baznycia kiek vargo,siaubas.Kol susirenki visas pazymas,o tie kursai,mane kazkaip siutina tokie dalykai.Mes su vyru(busimu)prisinervnom.Nuvykom i baznycia kur norime susituokti,pasake kokias pazymas atsivezti ir kad reiks tuos kursus praeiti,vienus baznycioj berods 3men.ir seimos centre menesiuka.Prasidejo kelione rinkti pazymas.Kadangi gimusi Plungeje ir augusi,net negalejau pagalvoti
,kad krikstyta esu Pagegiuose.Gerai,kad dede pazysta ta kuniga,tai paskambinau paprasiau,kad parasytu kol atvaziuosim pasiimti.Pasieme pazyma grizinejam namo i Klaipeda,vyras sako juokais,reikia mamos paklausti ar tikrai esu krikstytas Palangoj,nes jis taip pat ten auges.Pasirodo,kad krikstytas Klaipedoje,tai dar ta pati vakara,suspejom pas kunigeli uzsiprasyti pazymos.Kita diena,vaziavom pas apylinkes kunigeli,del pazymos,kad kitur tuoksimes.Lyg su pazymom viskas gerai,tik vienas galvos skausmas liko, kaip tuos kursus lankyti,nes buvom grize atostogu i Liet.ir norejom viska susitvarkyti(siuo metu mes airijoj esame).Kai vyras ejo pasiimti savo pazyma,tai jam kunigelis patare kreiptis Dubline pas lietuviu kuniga,tai grize i Dublina parasiau kunigui i meila(ar imanoma lankyti kursus).jis atrase taip ir tai uztruks 2-3 susitikimus.Kaip dziaugiausi,kad issiprende problema ir kad nereiks vaikscioti i baznycia 3 menesius.Pirma diena paklausinejo jis mus poteriu,dave knygute pasimokyti,antra syk nesupratau ko mes ten buvom.Kadangi,mano draugas issikyres,bet baznycioj nesituoke.Tai tipo zino kaip semoj buna,o ir mes jau 4 metai kartu ir sunui bus 3,tai apie seima nieko daugiau jis nebepasakojo.Na ir trecia syk nuejom pasiimti pazymu.Tiesa dar turejom atsivesti 2 draugus,kad paliudytu,kad anksciau nebuvom vede baznycioj.Ir dar viena pazyma,kad leidzia tuoktis uz parapijos ribu.Juokinga ar ne?dvi pazymos lietuviska ir airiska.Kita savaite griztu i Lietuva,tai tikiuosi,kad visas pazymas susirinkau,o jei ne?Nezinau ka reiks daryti.POPIERIZMAS.