Įkraunama...
Įkraunama...

Dracena

Mielos mamytes, reikia jusu patarimo. ax.gif
Pacientas cia:
user posted image
Cia tevo gelyte. Na ant jos parasyta kad dracena. Lapai kieti, ne taip, kaip jukos. Tik ji kazkokia keistoka man regis... Ir tie lapai kazin kokie susisuke, ir keli pageltonave.
Gal galetumet diagnoze nustatyt? Buciau dekinga uz patarimus, kaip geriau ja priziuret. blush2.gif
Atsakyti
SOS reikia pagalbos mielosios, mano dracenos stiebas minkštėja... Ką daryti???
Atsakyti
Lauruze mano manymu jai vietos truksta vazonas per mazas del to ir gelsta pabandyk i didesni persodint g.gif
Papildyta:
as saviske kas met persodinu i didesni ax.gif
Atsakyti
Lauruze, gal ji tiesiog numeta apatinius lapelius? g.gif
Atsakyti
O man labiau nerima kelia isilgai susisuke lapai blush2.gif
Ar jus manot, kad lapai atrodo normaliai?
Atsakyti
QUOTE(Lauružė @ 2007 10 15, 09:08)
O man labiau nerima kelia isilgai susisuke lapai  blush2.gif
Ar jus manot, kad lapai atrodo normaliai?

g.gif kažkas biškutį ne to, gal drėgmės per mažai.per daug? neturėtų taip suktis.. bet kaip dabar pasakyti kas čia jai yra g.gif
Atsakyti
Sveikps mergaites, gal man kuom padeti galesit ,parsiveziau is momos dracena, o jai kaskas nepatiko, pradejo ruduoti lapai visa nusviro, is pradziu galvojau kad stieba formuoja, nes krito ir rudavo apatiniai, bet dabar jau visa net virsutinei lapai, na ji jau visai man i gele nebepanasi, kas jai , labaobutu gaila nes ne maza jau yra ? Gal kas itaret kas jai ? smile.gif
Atsakyti
Labas,
perkaiciau atrodo kaip ir viska, bet neradau sad.gif kaip elgtis su dracena (ji pas mane margana regis rusis , placiais dideliais lapais) kuri uzaugo jau iki lubu, remiasi lapai.
Gal kas turite ziniu kaip tokiu atveju egtis.
Aciu uz patarimus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Na es tai gavom dovanu didele dracena siaurais lapais, sake kad jie net zeme pasiekia, tokie besisukantys. Tai net nezinau kaip elgtis ji plastikiniame vazone. Ar verta ja iskelti is to plastiinio indo, ar su tuo plastiku deti i grazesni vazona.
Atsakyti
ar galima jau paaugusios gėlės pastambinti kamieną? man ji tokia kaip pamušalas. per remontus ją nugrūdau į vonią, prirėmiau tarp vonios ir skalbimo mašinos. kas svarbiausia jai ten patinka. na suprantu drėgmė thumbup.gif naujos viršūnės matosi kaip oho auga. bet nelaikysiu pastoviai jos vonioj. o kambary? tai va ar įmanoma kaip nors pastorinti jos kamieną? ar tik vienintelis būdas - parišti ją g.gif
Atsakyti
Na o as pasirodo turiu problema smile.gif Senukuose neradau tokio dydzio vazonu kaip mano dracena. Gal turite pasiulymu, kur isigyt kuo didesniu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lile @ 2007 10 18, 08:09)
Na o as pasirodo turiu problema smile.gif Senukuose neradau tokio dydzio vazonu kaip mano dracena. Gal turite pasiulymu, kur isigyt kuo didesniu smile.gif

Gal ne sezonas, nes aš pavasarį senukuose ir pirkau didelį vazoną dracenai. Šiaip dar mačiau būna sodo-daržo reikmenų parduotuvėse mirksiukas.gif
Atsakyti