Įkraunama...
Įkraunama...

Dracena

QUOTE(Bozena83 @ 2009 06 29, 10:48)
MAmytes, SOS  fear.gif

Kate nulauze dracenos sakele, tokia nemenka, ir nezinau ka dabar daryt? Kol kas imerkiau i vandeni, bet ar verta, ar isleis sakeles? Ir ka daryti su ta kita nulauzta dalimi, gal reikia kazkuo tepti?

laukiu atsakymu
Aciu

Paskaityk temą ir ten rasi visokių variantų, kaip tau pasielgti 4u.gif
Atsakyti
kas galėjo atsitikti mano dracenai - pradėjo galiukai ruduoti ir žemė pelyti - nors nėra labai drėgna, laistau kartą per savaitę g.gif

user posted image
Atsakyti
as tai saviske laistau i lekste,jinai pageria kiek jai reikia,bet galiukai vistiek vis buna pagelte.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2009 07 06, 13:44)
kas galėjo atsitikti mano dracenai - pradėjo galiukai ruduoti ir žemė pelyti - nors nėra labai drėgna, laistau kartą per savaitę  g.gif

user posted image

o kokia grazi bigsmile.gif wub.gif na nezinau, pas mane nepelija, nors ir laistau gan daznai, pelija tik zeme kur bambukas auga doh.gif
Atsakyti
Jei pelyja zeme ir ruduoja lapu galai, manau tikrai per daug dregmes. Siulyciau reciau laistyt. O apskritai, traukciau is vazono ir patikrinciau saknis. Kiek matau ir zeme apsamanojus... Butu gerai pakeisti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(anestute @ 2009 07 07, 18:57)
Jei pelyja zeme ir ruduoja lapu galai, manau tikrai per daug dregmes. Siulyciau reciau laistyt. O apskritai, traukciau is vazono ir patikrinciau saknis. Kiek matau ir zeme apsamanojus... Butu gerai pakeisti  mirksiukas.gif

Tikrai - ir žemė apsamanojusi. Nelaistysiu ir savaitgalį trauksiu laukan - gal jau vietoje šaknų puvėkas verysad.gif
Atsakyti
Labas visiems 4u.gif

Gavau dovanų iš kolegės draceną jau ne mažą. Nuaugusi neblogai , bet pastebiu , jog pagelsta po lapelį, tai aš nuskinu, galiukai irgi truputį ruduoja, gal drėgmės mažai gėlei ? g.gif

Gal žinote ar gerai vakarų pusės kambaryje šiai gėlei, ar daugiau saulės reikia ?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Virgale @ 2009 07 11, 23:48)
Labas visiems 4u.gif

Gavau dovanų iš kolegės draceną jau ne mažą. Nuaugusi neblogai , bet pastebiu , jog pagelsta po lapelį, tai aš nuskinu, galiukai irgi truputį ruduoja, gal drėgmės mažai gėlei ? g.gif

Gal žinote ar gerai vakarų pusės kambaryje šiai gėlei, ar daugiau saulės reikia ?

user posted image

uztenka gelei vakaru puses, tiesioginiu spinduliu nereikia, svarbu daug sviesos, laistot per daznai, todel ir gelsta ruduoja lapeliai, reik laistyti karta per savaite apie 200 ml vandens kambario temperaturos mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū "dew" mirksiukas.gif , tikriausiai per daug laistau, mažinsiu, nes sunaikinsiu gėlę... verysad.gif
Atsakyti
o kas galejo atsitikti mano gelytei ant lapu atsirado geltoni plemukai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(meskioke @ 2009 07 22, 12:51)
o kas galejo atsitikti mano gelytei ant lapu atsirado geltoni plemukai? g.gif

Ar tik nebus taip, kaip ir maniškei - nepagailėta vandens. Kai pradėjau rečiau lieti, nauji lapeliai auga be jokių dėmių.
Atsakyti
mano nulauzta sakele isleido stambias saknis ir pasodinau, jau sekminga auga toliau rolleyes.gif
Atsakyti