Įkraunama...
Įkraunama...

Dracena

Sveikutes,kodel mano dracenos lapu galiukai dziusta,kas ne taip gal per mazai dregmes g.gif
Atsakyti
Sveikos. Gal pasakytumėte, žinovės, kaip vadinasi manosios dracenos rūšis, kas per auginimo ypatumai ir kuo ją reiktų tręšti?
Atsakyti
QUOTE(-- Meeresfrau -- @ 2009 05 28, 21:46)
Sveikos. Gal pasakytumėte, žinovės, kaip vadinasi manosios dracenos rūšis, kas per auginimo ypatumai  ir kuo ją reiktų tręšti?

Internete pasiskaityk mirksiukas.gif
http://www.tarpgeliu...dracena.lt.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaiku mamaa: 29 gegužės 2009 - 07:36
dar mazytis bet bandysiu isauginti didelis 4u.gif netycia viena sakele nulauziau tai ikisau i zeme tikiuosi prigis 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Veliau ikelsiu as savo dracena,mano kakokia nusprogusi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(yours @ 2009 06 01, 14:57)
dar mazytis bet bandysiu isauginti didelis 4u.gif  netycia viena sakele nulauziau tai ikisau i zeme tikiuosi prigis 4u.gif
user posted image

nukirpk abu galus sakeles, viena gala su zvakes vasku uzlibdyk o kita istatyk i vandeni, kaip leis augliukus isodink i zeme.
Papildyta:
Mano dracenos uzaugo dideles, nukirpauvirsunes, su karstu vasku uzlibdziau nupjautas vietas ir po dvieju savaiciu auga nauji ugliukai. O virsuneles sukarpiau trumpais pagaliukai, pamerkiau i vandeni, turesiu dabar daug dracenu smile.gif
Atsakyti
Labai noriu pasinaudot hederi patarimu, ale labai bijau blush2.gif Girdėjau į mėnulį sodininkės žiūri, prieš eksperimentuodamos. Kokio mėnulio man laukti? Ar šiuolaikinės supermamos tuo nebetiki? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(venita @ 2009 06 10, 17:19)
Labai noriu pasinaudot hederi patarimu, ale labai bijau  blush2.gif Girdėjau į mėnulį sodininkės žiūri, prieš eksperimentuodamos. Kokio mėnulio man laukti? Ar šiuolaikinės supermamos tuo nebetiki?  ax.gif

as tai netikiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(venita @ 2009 06 10, 17:19)
Labai noriu pasinaudot hederi patarimu, ale labai bijau  blush2.gif Girdėjau į mėnulį sodininkės žiūri, prieš eksperimentuodamos. Kokio mėnulio man laukti? Ar šiuolaikinės supermamos tuo nebetiki?  ax.gif

Nebijok ir tikrai pasinaudok hederi patarimu,as nukirpau ir virsune atidaviau bendradarbei kuo puikiuasiai auga,o ir is tu kotu nukirptu graziausi lapai isaugo.Atsinesiu kita savaite fotika i darba ir nufotkinsiu pamatysi kokia grazi.
smile.gif
Papildyta : menulio faziu jokiu neziurejau. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pelytė: 19 birželio 2009 - 09:41
va kokia dracena dar turim, bet as nežinau jos pavadinimo...auga gerai thumbup.gif jai apie 10 metu smile.gif ,na pas mus ji tiek laiko gyvena rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
MAmytes, SOS fear.gif

Kate nulauze dracenos sakele, tokia nemenka, ir nezinau ka dabar daryt? Kol kas imerkiau i vandeni, bet ar verta, ar isleis sakeles? Ir ka daryti su ta kita nulauzta dalimi, gal reikia kazkuo tepti?

laukiu atsakymu
Aciu
Atsakyti
Pasirodau ir as savo.nors irgi kazkodeltai geltonuoja kai kurie lapu galiukai.user posted image
Atsakyti