Įkraunama...
Įkraunama...

Dracena

QUOTE(3 sunu mama @ 2009 02 04, 16:43)
Valkininkų gelž. st. gyvenvietėj 4u.gif Aš irgi labai mėgstu grybauti ax.gif

Tolokai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(:)Vitalija:) @ 2009 02 04, 13:30)

Tai tada jau iš stiebo nieko neišlauši. Sėkmės su viršūne. Tik jos jokiu būdu nebarstyk niekuom, nes dezinfekcija stabdo šaknijimosi procesus.

Na niekuom nebarsciau, tiesiog imerkiau i vandeni ir lauksiu.Gal visgi isisaknys, turesiu nauja gelyte.O kota tai jau rausiu lauk verysad.gif

Visoms didelis dekui uz patarimus, ir ka mes be jusu darytumeme!!! 4u.gif
Atsakyti
Gal žinot kuri, ką daryti, kad iš nupjauto stiebo išlįstų ne viena, o kelios viršūnės? Būsiu dėkinga už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(3 sunu mama @ 2009 02 05, 16:43)
Gal žinot kuri, ką daryti, kad iš nupjauto stiebo išlįstų ne viena, o kelios viršūnės? Būsiu dėkinga už atsakymą 4u.gif

va šita info ir mane domina, nes viena negražu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(3 sunu mama @ 2009 02 05, 17:43)
Gal žinot kuri, ką daryti, kad iš nupjauto stiebo išlįstų ne viena, o kelios viršūnės?

Manau, čia dievulio rankose...
Atsakyti
QUOTE(:)Vitalija:) @ 2009 02 05, 20:29)
Manau, čia dievulio rankose...

Tai kaip parduotuvėje parduoda dracenas su keliomis (mano - su penkiomis) viršūnėmis iš vieno stiebo ir išaugusias tame pačiame lygyje? g.gif Negi visus kreivus sodinukus išmeta? g.gif
Manau, turėtų būti koks nors būdas. Gal kaip nors ne tiesiai nupjauti ar kt.? g.gif
Atsakyti
QUOTE(LARISA 74 @ 2007 09 01, 14:11)
aš vakar žiurejau per tv,rode jog tos voriukus reikia purksšt ar nuplauti su tirpalu iš muilo+ tirpalas nuo blusu buna zoo parduotuvese,su kempine nuplauti visius lapekius ir persodinti iš tos žemes į nauja butinai reikai g.gif

prieš persodinant į naują žemę būtinai reikia nuplauti šaknis,nes tarp šaknu gali būti isiskverbe dar nemažai kenkėjų.

dar iš vienos moteriškės girdėjau,kad ji kol tvarkosi kambarius dracena su vazonėliu kokia pusę dienelės laiko įmerktą į inda su vandeniu.Pasak jos, gėlytė atsigeria kiek jai reikia,bet nežinau ar tai kiekviena dieną daro taip g.gif
Atsakyti
nu šiaip gal ir nieko... bet manoji jau vandens prisiragavo, negano to vakar dukra nurovė viršunę nuo vienos ataugos doh.gif
Atsakyti
sveikos dracenu myletojos biggrin.gif Pastebejau kad mano kvapioji dracena zieda sukrove ,Jis dar neprazydo,bet ziedas labai idomus,dabar atrodo kad verkia .kai visai prazys pazadu ikelti foto. tongue.gif skaitineju apie dracenas dabar,tai pasirodo labai retai jos kam prazysta,todel ir nutariau cia jums pasigirti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(baikscioji @ 2009 02 12, 19:13)
sveikos dracenu myletojos biggrin.gif Pastebejau kad mano kvapioji dracena zieda sukrove ,Jis dar neprazydo,bet ziedas labai idomus,dabar atrodo kad verkia .kai visai prazys pazadu ikelti foto. tongue.gif skaitineju apie dracenas dabar,tai pasirodo labai retai jos kam prazysta,todel ir nutariau cia jums pasigirti blush2.gif

friends.gif Lauksim oi lauksim nuotraukos bigsmile.gif
Atsakyti
o mano dracena lyg ir atsigaudinėja, bet vieną atšaką teko nupjaut, nes nebeliko lapelių verysad.gif
Atsakyti
pradėjo gelsti mano gėlytės lapai. kas jai galėjo nutikti? gal per lauką kol buvo nešama sušalo?
Atsakyti