Įkraunama...
Įkraunama...

Dracena

QUOTE(aure111 @ 2009 02 01, 12:28)
Aš tai 3 turiu  bigsmile.gif tiksliau 4 nes 2 tokios pat rūšies, tik viena didelė o kita maža  tongue.gif
Va tokias 2 turiu  ax.gif
user posted image

user posted image

Oj kokios grazuoles thumbup.gif thumbup.gif O jau voras koks didziulis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 02 01, 12:46)
Oj kokios grazuoles  thumbup.gif  thumbup.gif  O jau voras koks didziulis  lotuliukas.gif

aciuks.gif O tas voras man kažkada seniai seniai vos infarkto neįvarė doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(aure111 @ 2009 02 01, 12:58)
aciuks.gif O tas voras man kažkada seniai seniai vos infarkto neįvarė  doh.gif  lotuliukas.gif

Tikiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labai gražios gėlytės... ir voras irgi nieko, mielai priglausčiau pas save tokį biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes. Reikia patarimo. Turiu dracena tris sakos uzaugo ir ne labai man graziai atrodo nes kreivos dar vaikas istisai tampo ir lapai ziauriai dziusta , geltonoja. O apacioja tam paciam vazone mazesne dracena liuks atrodo. Tai as nusprendziau ta aukstesne nupjauti. Tais stai koks klausimas kilo: ar galima dabar pjauti ar iki pavasario laukti, ar atkreipti demesi i menuli.. Patarkit prasau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hloja @ 2009 02 01, 15:24)
Sveikutes. Reikia patarimo. Turiu dracena tris sakos uzaugo ir ne labai man graziai atrodo nes kreivos dar vaikas istisai tampo ir lapai ziauriai dziusta , geltonoja. O apacioja tam paciam vazone mazesne dracena liuks atrodo. Tai as nusprendziau ta aukstesne nupjauti. Tais stai koks klausimas kilo: ar galima dabar pjauti ar iki pavasario laukti, ar atkreipti demesi i menuli.. Patarkit prasau 4u.gif

aš irgi pjoviau, bet nežiūrėjau mėnulį, vėlai rudenį nupjoviau. Tik ant tos vietos vašką lašinau ir plėvele apviniojau, kažkur perskaičiau, kad taip reik daryt mastau.gif
tą nupjautą viršūnę įkišau į vandenį, išleido šaknis ir turėjau dvi dracenas biggrin.gif
Atsakyti
Pjauti galima visada, bet kitas klausimas ar verta dabar, kai dar gūdi žiema ir augaliukai dar ilsisi... As tikrai palaukčiau pavasario, nes čia ne gyvybės ar pasimirimo klausimas, kaip pas kokere, o tik estetikos...
O į mėnulį tai aš iš vis nežiūriu... O jūs žiūrit? Tik žinau, kad per jaunatį grybai nekirmyja ar kaip tik atvirkščiai visi sukirmiję būna g.gif
Atsakyti
Aš tai palaukčiau pavasario, nes dabar gali greit neužaugt naujos šakos rolleyes.gif

O aš tai niekados nežiūriu į mėnulį schmoll.gif kartais net žiemą ar vėlyvą rudenį gėlės persodinu, jei man atrodo kad reikia doh.gif tongue.gif ir nieko gyvena lotuliukas.gif
Atsakyti
Taip ir as maniau kad tikriausiai vertetu su pjovimu iki pavasario palaukti, juk visai ne daug liko mirksiukas.gif O del menulio tai as pagalvojau nes daug kur skaiciau kad labai veikia ir i plauku kirpima ir i visokius darbus sode, tai ir pagalvojau kad gal tokiam reikalui gal menulis irgi svarbu. Aciu visom uz nuomone. Dar nustebau kad is nupjautu saku galesiu uzauginti nauja gelite, nu tikrai liuks thumbup.gif
Atsakyti
kada sugalvoju, tada ir pjaunu. bet betkokiu atveju geriau pavasariop. juk saules daugiau, viskas bunda aplink. o i menuli tik su mylimuoju ziurekit, o ne geles sodindamos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolitabe @ 2009 02 02, 17:01)
kada sugalvoju, tada ir pjaunu. bet betkokiu atveju geriau pavasariop. juk saules daugiau, viskas bunda aplink. o i menuli tik su mylimuoju ziurekit, o ne geles sodindamos  smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(:)Vitalija:) @ 2009 02 01, 22:37)
Tik žinau, kad per jaunatį grybai nekirmyja ar kaip tik atvirkščiai visi sukirmiję būna  g.gif

drinks_cheers.gif teisingai, nekirmija per jauną, o delčioj - kirmija cool.gif
Atsakyti