Įkraunama...
Įkraunama...

Dracena

QUOTE(Kokere @ 2009 01 29, 19:16)
Vitalija, aciu uz patarimus 4u.gif
Kad lapukus pames ir jauciu visus tai faktas.
Bet bandysim naujus uzsiaugint ir pasirodysim su nauja sukuosena

Paskaičiau apie tavo gėlytę unsure.gif tu pačiupinėk ar tie steibukai neminkšti... unsure.gif nes man jie tokios įtartinos spalvos unsure.gif ne dracenų stiebai šiaip tai kieti buna, jei bus minkšti gali būt pradėję pūt unsure.gif doh.gif tada patariu pabandyt vieną stiebuką pjaut, bet ne visą o dalį iki tos vietos kur būtų kietas mirksiukas.gif ax.gif kai pjūvio vieta apdžius galėsi purkšt, tik neperlaistyk mirksiukas.gif Čia aš parašiau kaip aš pasielgčiau mirksiukas.gif o tavo gėlytė - tavo ir pasirinkimas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Jau apzureta- minksti buvo... verysad.gif Teko visus nupjaut verysad.gif
Pastaciau ir laukiu kas bus
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2009 01 31, 13:46)
Jau apzureta- minksti buvo...  verysad.gif  Teko visus nupjaut verysad.gif

oj kaip gaila... verysad.gif
Atsakyti
Lauksim naujos seveliuros ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2009 01 31, 17:25)
Lauksim naujos seveliuros ax.gif

tikimės, kad greitai užaugs ir bus labai labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Kokere @ 2009 01 31, 14:46)
Jau apzureta- minksti buvo...  verysad.gif  Teko visus nupjaut verysad.gif

Tikėkimės ne per vėlai nupjovei ir kad daugiau puvinys neplis unsure.gif verysad.gif Aišku gali gėlytė neišgyvent verysad.gif verysad.gif bet būsi padarius viską kad išgelbėt mirksiukas.gif thumbup.gif Bet tikėkimės geriausio thumbup.gif mirksiukas.gif bigsmile.gif Pranešk kas su ja darysis mirksiukas.gif ax.gif
Atsakyti
Kokere, sėkmės, tikiuosi, kad nepavėlavai 4u.gif Mano prieš kelis mėnesius nupjauta dracena jau išsiaugino ataugėles, bet dabar sustojo augt kažko sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Brooke @ 2009 01 31, 22:58)
Kokere, sėkmės, tikiuosi, kad nepavėlavai 4u.gif Mano prieš kelis mėnesius nupjauta dracena jau išsiaugino ataugėles, bet dabar sustojo augt kažko sad.gif

žiema gi, nėra ko norėti daug iš gėlytės, va atšils orai, išlys saulytė, tada suspindės visų dracenėlės thumbup.gif
Atsakyti
Jungiuosi prie Jusu su savo dviem dracenom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 02 01, 10:04)
Jungiuosi prie Jusu su savo dviem dracenom smile.gif

thumbup.gif šaunu... aš irgi mastau, kad reikėtu į sigyti antrą... labai smagi gėlytė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Burbuliuke @ 2009 02 01, 11:29)
thumbup.gif  šaunu... aš irgi mastau, kad reikėtu į sigyti antrą... labai smagi gėlytė cool.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš tai 3 turiu bigsmile.gif tiksliau 4 nes 2 tokios pat rūšies, tik viena didelė o kita maža tongue.gif
Va tokias 2 turiu ax.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti