Įkraunama...
Įkraunama...

Dracena

user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
sveikutes,o stai mano dracena,ji pas mane jau kokius 3metus,tai as galiu pasakyti tik viena kad jai isvis kuo maziau demesio tuo geriau auga,kada prisimenu tada palaistau,o zeme jau buna isdziuvusi,sako,kad purksti reikia,tai gal i sezona viena karta ir apipurskiu,manau ji nemegsta saules spinduliu,nes nuo ju lapai ruduoja.pries sita dracena senai esu turejusi dar viena,tai man buvo tas pats kaip ir jums mete lapus,o ant galo ir kotas pradejo minksteti,matyt per daug mylejau ir vandens negailejau todel taip ir nutiko.tad nesokinekit apie savo dracenas ir pamatysit kaip suveses,manau kuo sunkesnes jai salygos tuo geriau auga. mirksiukas.gif
Papildyta:
na cia ta pati gele,tik norejau parodyti ir lapus ir stieba is kitos puses tesimato.
Atsakyti
QUOTE(julitass @ 2009 01 06, 12:30)
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
sveikutes,o stai mano dracena,ji pas mane jau kokius 3metus,tai as galiu pasakyti tik viena kad jai isvis kuo maziau demesio tuo geriau auga,kada prisimenu tada palaistau,o zeme jau buna isdziuvusi,sako,kad purksti reikia,tai gal i sezona viena karta ir apipurskiu,manau ji nemegsta saules spinduliu,nes nuo ju lapai ruduoja.pries sita dracena senai esu turejusi dar viena,tai man buvo tas pats kaip ir jums mete lapus,o ant galo ir kotas pradejo minksteti,matyt per daug mylejau ir vandens negailejau todel taip ir nutiko.tad nesokinekit apie savo dracenas ir pamatysit kaip suveses,manau kuo sunkesnes jai salygos tuo geriau auga. mirksiukas.gif
Papildyta:
na cia ta pati gele,tik norejau parodyti ir lapus ir stieba is kitos puses tesimato.

thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
man patinka tai, kad laistyt kai prisimeni reikia, nes būtent tik taip man ir išeina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(julitass @ 2009 01 06, 12:30)
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
Papildyta:

Ech kad taip man iki tokio grožio atsigautų... rolleyes.gif Vis dėlto nusprendžiau kad perlaisčiau (nors šiaip visos gėlės pas mane dažniau džiūna blush2.gif ), tai dabar džiovinu ir laukiu pavasario - nusprendžiau kad senas šakas reiks rėžti iki pusės ir laukti kol išsišakos smile.gif Su šiais rudeniniais naujais ūgliukais visai neblogai gal gausis 4u.gif aišku jei ištvers ji pas mane iki pavasario doh.gif
Atsakyti
ištvers ištvers, pamatysi, viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
padekit mano gelytei kas nors.. nebezinau, ka daryt.. tokia grazia turejau.. o dabar:
http://i291.photobuc...55/DSCN0177.jpg

pradejo gelst lapai.. atrodo ir neperlaistau..
o viskas prasidejo pries kaledas, kai i jos vieta pastatem eglute.. gal jai ta eglute nepatinka..? net nezinau.. pradejo gelst lapai.. po kokios 1,5-2 sav palaisciau ir dar labiau pradejo geltonuot.. dabar nelaistau.. bet jie kaip geltonuoja, taip geltonuoja.. ka daryt..? net nebeisivaizduoju.. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommika: 11 sausio 2009 - 12:16
duokit merginos patarimu man,mano dracena pradejo lapus mesti ir ka tai galetu reiksti? verysad.gif atrodo nei vietos as jai nepakeiciau,nei vandens nepadauginau g.gif
Atsakyti
Aš tai ir pastebėjau kad dracena lapus meta, kai gauna kiek perdaug vandens doh.gif kartais atrodo tik vos vos palieju, o ant rytojaus jau glėbys geltonų lapų doh.gif doh.gif Tai stengiuosi ypač žiemą tik vos vos laistyt ir kolkas viskas tvarkoj thumbup.gif
Atsakyti
aš irgi tai pastebėjau, visai nemėgsta būti perlepinta ši gelė thumbup.gif dar turėjau klausimą, o dracenos žydi? g.gif
Atsakyti
Žydi
Atsakyti
bigsmile.gif o gal kas turit foto kaip žydi bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommika @ 2009 01 11, 12:15)
Sveikutes,
padekit mano gelytei kas nors.. nebezinau, ka daryt.. tokia grazia turejau.. o dabar:
http://i291.photobuc...55/DSCN0177.jpg

pradejo gelst lapai.. atrodo ir neperlaistau..
o viskas prasidejo pries kaledas, kai i jos vieta pastatem eglute.. gal jai ta eglute nepatinka..? net nezinau.. pradejo gelst lapai.. po kokios 1,5-2 sav palaisciau ir dar labiau pradejo geltonuot.. dabar nelaistau.. bet jie kaip geltonuoja, taip geltonuoja.. ka daryt..? net nebeisivaizduoju..  verysad.gif

aš manau, kad toks laikas, numes, kiek priklauso ir toliau žaliuos į viršų smile.gif
mano dracena irgi lapus būdavo nuo apačios numeta, bet tai turbūt natūralu ax.gif
aš tai ją perdžiovinu, palaistau, kai prisimenu doh.gif
Atsakyti