Oi, merginos, nieko daryti negaliu,taip skauda sirdi.Jauciu zusta mano Mylimiausioji gelyte.Turiu dracena marginata,pirkau jau nemaza,ta, kur viename vazone ju trys - viena kokio 1,20m ir kitos mazesnes ir kiekviena ju turi po tris stiebelius.Kokia ji pas mane grazi kaip man ja visi gyre,kol...pries menesiuka pacios maziausiosios pirma vienas stiebelis tiesiog nyvyto, nukrito visi lapeliai,po to tas pats atsitiko ir su kitais dviem.Dar tikejausi, kad is pagrindinio koto kas isaugs, bet pamaciau , kad jis visai supuves, tai ji is vazono pasalinau.gaila buvo labai, bet guodziausi, kad dar 2 superines auga ,kol vakar neapsiziurejau, jog viduriniajai ta pati istorija kartojasi.Pats kotas dar nera minkstas, bet vienas is stiebeliu is apacios jau visi lapeliai pabaltavo,ir jauciu greit visi kris, kiti dar zali, grazus.Tai dabar ir nezinau, ka daryti, ar man persodinet(ziuret saknis),ar tiesiog pjaut kol dar visi lapai nenukrito ir megint tokiu budu ja gelbeti.Nors siaip zmogus is salies ne nepasakytu, kad jai kazkas negerai, ji vis dar zalia, bujojanti,Ui kaip bijau, kaip gaila.Jauciu perlaisciau (nors tikrai to stengiausi isvengti).O ir laikas toks,ziema,ne pats geriausias laikas persodinejimams.