Įkraunama...
Įkraunama...

Dracena

QUOTE(agnir @ 2008 07 16, 23:08)
idomu cia su tuo parafino aliejumi g.gif dar taip negirdejau g.gif cia jie nuo jo turetu uzdusti ar kaip?

a velnias zino g.gif as spiritu nuvaliau ax.gif
va mano gražuolės biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo calykusu: 17 liepos 2008 - 18:25
QUOTE(calykusu @ 2008 07 17, 18:23)
a velnias zino  g.gif as spiritu nuvaliau ax.gif
va mano gražuolės  biggrin.gif

Pasakysi vėliau ar padėjo spiritas 4u.gif

Nu gražios gražuolės mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Džipis @ 2007 06 15, 10:21)
Labas rytas 4u.gif nesuprantu kas pasidare  g.gif  noreciau patarimo, auginu dracena margalape daugiau kaip 10 metu, augo nuostabiai,kokiu 2 metru jau yra ,bet dabar pradejo lapu galiukai ruduoti, o ir siaip ant paciu lapu atsirado rudu demiu

tai reiskia,kad per gausus laistymas. reiketu skubiai gydyti, pazeistas dalis pasalink, pursk fungicidais,kuriu sudetyje yra vario.
Atsakyti
ar yra koks šansas, kad nupjauta viršūnė, bet ne ties kotu, o kur lapai, pradės iš ten ką nors leisti? verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 07 24, 17:02)
ar yra koks šansas, kad nupjauta viršūnė, bet ne ties kotu, o kur lapai, pradės iš ten ką nors leisti?  verysad.gif  verysad.gif

g.gif manau turetu pradeti leisti naujus lapus,nes tai yra vienas is jos dauginimo budu.
Atsakyti
Pasigirsiu ir as blush2.gif
Musu grazuole wub.gif
http://public.fotki....elytes/dracena/
Atsakyti
QUOTE(Salza @ 2008 07 25, 12:08)
Pasigirsiu ir as  blush2.gif
Musu grazuole  wub.gif
http://public.fotki....elytes/dracena/

na tikrai, kad gražuolė wub.gif

man tai gaila mano gėlytės, nežinau ar čia laužt iš vis ir per naują augint, ar tikėtis, kad nuo viršūnėlių išleis, nes pradėjo džiūti, dar blogiau nei kad buvo iki persodinimo doh.gif tai nupjoviau viršūnes, žiūrėsim kas bus verysad.gif
Atsakyti
Mano dracena pradėjo mesti lapus.. sad.gif Lapai (apatiniai) pradeda geltonuoti ir kai pageltonuoja nukrenta... Kiti viršutiniai lapai žali, gržūs, galiukai neruduoja nei ką, o va apatiniai lapai gelsta ir krenta sad.gif Nežinau, ar jai trūksta drėgmės, ar kaip tik perdaug drėgmės? unsure.gif Ar nuo ko dar galėtų taip darytis? Gal kam irgi taip buvo?
Atsakyti
Namie ir taip jau nėra kur gėlių dėti, tai priedo paveldėjau iš anytos draceną doh.gif . Persodinau, lygtais auga, laikau beveik sausą, tik kažkokia ji man kreiva g.gif . Dabar atsakomybė nenugalabinti, vistik anytos blink.gif
user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(babyface @ 2008 08 06, 12:46)
Mano dracena pradėjo mesti lapus.. sad.gif Lapai (apatiniai) pradeda geltonuoti ir kai pageltonuoja nukrenta... Kiti viršutiniai lapai žali, gržūs, galiukai neruduoja nei ką, o va apatiniai lapai gelsta ir krenta sad.gif Nežinau, ar jai trūksta drėgmės, ar kaip tik perdaug drėgmės?  unsure.gif Ar nuo ko dar galėtų taip darytis? Gal kam irgi taip buvo?

Aš pastebėjau, kad pageltonuoja ir tada numeta tuos lapus dracena, kai yra perlaistoma.
Beje, dar pastebėjau, kad ji labiausiai meta lapus rudeniop.
Atsakyti
sveikos, turiu ir as dracena, dovanota, tokia pacai ir anytai padovanojo, tik va pas ja kazko labai jau auga ji, o mano stovi vietoj, patys lapu galiukai pagelte, perlaistau? ir gal atradot kuo ja tresti reikia kad augtu?
Atsakyti
apmiro kazko dracenu augintojos smile.gif beje tuo paciu gal zinot ar jos daug vietos megsta? nes tokiam neperdidziausiam jos inde, gal persodint?
Atsakyti