Įkraunama...
Įkraunama...

Dracena

SOS !!!
help.gif help.gif help.gif

mergaitės, man ką tik nutiko baisi nelaimė:
bjaurybė mb neišsiteko vienam kambary su dracena mad.gif mad.gif mad.gif ir netyčia užtrenkė lentą ant mano gėliukės - pasekmės: nulaužta viena iš keturių šakų. šaka didelė. nulaužta prie pagrindo. nulaužta visiškai. ar yra bent minimalios vilties, jei ją kišiu į žemę, kaip nors priauginti????? žinau, kad klausimas beviltiškas, bet... žinokit tiek pikta, tiek gaila gėlės... net apsižliumbiau cray.gif cray.gif
kaip palepint man nuskriaustą gėlytę??
ką daryt su žaizda?...

cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2008 06 24, 15:13)
SOS !!!
help.gif  help.gif  help.gif

bjaurybė mb neišsiteko vienam kambary su dracena  mad.gif  mad.gif  mad.gif  ir netyčia užtrenkė lentą ant mano gėliukės - pasekmės: nulaužta viena iš keturių šakų. šaka didelė. nulaužta prie pagrindo. nulaužta visiškai. ar yra bent minimalios vilties, jei ją kišiu į žemę, kaip nors priauginti????? žinau, kad klausimas beviltiškas, bet... žinokit tiek pikta, tiek  gaila gėlės... net apsižliumbiau  cray.gif  cray.gif
ką daryt su žaizda?...

cray.gif  cray.gif  cray.gif

uijj console.gif vilties yra, žinoma.
paimk tik gal kitą vazoną, tai turėsi ir atskirą gėlytę, kad jei neduok die pradėtų pūti nulaužtosios kotas, tai nepersiduos į pagrindinę. tiesiog nupjauk lygiai ir kišk į žemę ir tikėkis, kad išleis, o manau tikrai turėtų. iš pradžių gali apvysti, nes neebliks maitinimo, bet pajutus, kad yra žemėse, turėtų atsigauti.
o ant tos kur nulūžo, tai net nežinau, vieni nedaro nieko, kiti daro.
aš kai laužiau specialiai, tai užvarvinau vaško tiesiog ir savaitę kokią pabuvo aprišt maišiuku, paskiau nuėmiau. teta pjovė keliose vietose, nieko nedengė nevarvino, užgijo ir iš ten pradėjo leisti šakutes, tad nežinau net g.gif
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2008 06 24, 15:13)
SOS !!!
help.gif  help.gif  help.gif

bjaurybė mb neišsiteko vienam kambary su dracena  mad.gif  mad.gif  mad.gif  ir netyčia užtrenkė lentą ant mano gėliukės - pasekmės: nulaužta viena iš keturių šakų. šaka didelė. nulaužta prie pagrindo. nulaužta visiškai. ar yra bent minimalios vilties, jei ją kišiu į žemę, kaip nors priauginti????? žinau, kad klausimas beviltiškas, bet... žinokit tiek pikta, tiek  gaila gėlės... net apsižliumbiau  cray.gif  cray.gif
ką daryt su žaizda?...

cray.gif  cray.gif  cray.gif

patarsiu, kaip ir patare pries tai: sakele nupjauk lygiai ir ikisk i kita vazona. Zaizda irgi nupjauk lygiai. As nieko nedariau zaizdai, tai jau kalasi lapukai keturiose vietose is sonu, o nupjauta vieta uzsitraukia. Ikistoji sakute pradzioje labai mete lapus, bet dabar nustojo, atrodo turesiu dar viena dracenyte smile.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
ačiū, mergaitės, padariau, kaip patarėt 4u.gif
labai viliuosi, kad šakutė prigis, tik ji tokia didelė, kad kažkaip nesitiki man.. unsure.gif va mano našlaitėlė verysad.gif
[attachmentid=147705]
Atsakyti
graži, nemaža, prigis tikrai. pasuk į kitą pusę, kad suktus į šviesą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 06 24, 22:17)
graži, nemaža, prigis tikrai. pasuk į kitą pusę, kad suktus į šviesą  4u.gif

drinks_cheers.gif
aš dar truputį jai kotą pakirpau prieš įsodindama - buvo toks ilgas ir šiek tiek "išsilankstęs", tai pagalvojau - jei jau naujam gyvenimui, tai tiesiai mirksiukas.gif bet šiaip man labai gaila meduko - juk kaip žmogui ranka, taip medžiui šaka lūžta unsure.gif tai vis nueinu paguost - pamanysit, kad man kvakšt, bet tikiu, kad padeda blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2008 06 24, 19:26)
ačiū, mergaitės, padariau, kaip patarėt  4u.gif
labai viliuosi, kad šakutė prigis, tik ji tokia didelė, kad kažkaip nesitiki man.. unsure.gif va mano našlaitėlė  verysad.gif
[attachmentid=147705]

As tai kota patrumpinciau, didesne tikimybe, kad prigis, o ta nupjauta kota irgi i zeme ikisciau, gal ir jis prigis, tad abutu 2 dracenos.
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2008 06 25, 00:36)
man labai gaila meduko - juk kaip žmogui ranka, taip medžiui šaka lūžta  unsure.gif tai vis nueinu paguost - pamanysit, kad man kvakšt, bet tikiu, kad padeda  blush2.gif

Zinoma, kad padeda! Juk ir moksliskai irodyta, kad augalai labai viska jaucia. Mes visi gi ta pati Gamta mirksiukas.gif O tavo vyro ji bijos visa gyvenima... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(3 sunu mama @ 2008 06 25, 10:08)
O tavo vyro ji bijos visa gyvenima... verysad.gif

tas neapdairuolis, neabejoju, kad irgi ją lanku apeis,
bo nejuokais supykus buvau user posted image
Atsakyti
QUOTE(upsikaz @ 2008 06 25, 00:36)
tai vis nueinu paguost - pamanysit, kad man kvakšt, bet tikiu, kad padeda  blush2.gif

aš šneku su gėlėm irgi blush2.gif
Atsakyti
O gal zinot ka daryt, kad katinas pagaliau atstotu nuo mano dracenos? Dabar turiu uzdaryta vonioj laikyti sad.gif Gal koks purskalas yra, kad apipurskus katinai nelistu prie geliu?
Atsakyti
QUOTE(blondynka @ 2008 06 26, 20:00)
O gal zinot ka daryt, kad katinas pagaliau atstotu nuo mano dracenos? Dabar turiu uzdaryta vonioj laikyti sad.gif Gal koks purskalas yra, kad apipurskus katinai nelistu prie geliu?

Kur nors pastatyti smelio deze ir pripilti valerijonu biggrin.gif sad.gif juokauju)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 26 birželio 2008 - 20:02