Įkraunama...
Įkraunama...

Dracena

mergaites, kaip manote ar tiktu dracenai kompleksines lapiniu geliu trasos su magniu ir nikroelementais? pamaniau, kad gal joms kokios kitos rusies buna trasos g.gif
Atsakyti
turėtų tikti.
aš tręšiu su eilinėm, kur tręšiu žydinčias gėles netgi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2008 06 19, 17:24)
mergaites, kaip manote ar tiktu dracenai kompleksines lapiniu geliu trasos su magniu ir nikroelementais? pamaniau, kad gal joms kokios kitos rusies buna trasos  g.gif

Aisku tiks mirksiukas.gif as laistau skirtomis lapiniams augalams, o kai laistau zydincius kartais dracena palaistau ir jomis bigsmile.gif aisku ji nuo to zydeti nepradeda cool.gif
Atsakyti
Aš karts nuo karto savo draceniukę pagirdau priemone nuo lapų geltonavimo...ir jai tas patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 06 19, 22:07)
Aš karts nuo karto savo draceniukę pagirdau priemone nuo lapų geltonavimo...ir jai tas patinka thumbup.gif

O kas cia per priemone? g.gif
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2008 06 19, 22:09)
O kas cia per priemone? g.gif

Tai priemonė skirta, jeigu lapai geltonuoja arba serga chloroze. Tai labai dažnai atsitinka laistant augalus kietu vandeniu. Ši priemonė pamaitina augalus, azotu, magniu,aktyviąja geležimi bei manganu, kurie būtini fotosintezei vykti ir maistinėms medžiagoms įsisavinti. umn.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 06 19, 21:59)
Tai priemonė skirta, jeigu lapai geltonuoja arba serga chloroze. Tai labai dažnai atsitinka laistant augalus kietu vandeniu. Ši priemonė pamaitina augalus, azotu, magniu,aktyviąja geležimi bei manganu, kurie būtini fotosintezei vykti ir maistinėms medžiagoms įsisavinti. umn.gif  biggrin.gif

Kaip vadinasi ta priemonė, kiek kainuoja, kur parduodama?
Atsakyti
QUOTE(dovilepp @ 2008 06 19, 17:24)
mergaites, kaip manote ar tiktu dracenai kompleksines lapiniu geliu trasos su magniu ir nikroelementais? pamaniau, kad gal joms kokios kitos rusies buna trasos  g.gif

As ir laistau su trasomis skirtomis lapinem gelem ir puikiausiai auga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ziv @ 2008 06 20, 09:01)
Kaip vadinasi ta priemonė, kiek kainuoja, kur parduodama?

As pirkau Seniuose, bet daug kur parsiduoda.Is "vilmorin" serijos. Tokia zalia bonkute, etiketeje lapiniai augalai pavaizduoti, 0.25 l.Kainavo apie 16 lt.
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 06 20, 18:13)
As pirkau Seniuose, bet daug kur parsiduoda.Is "vilmorin" serijos. Tokia zalia bonkute, etiketeje lapiniai augalai pavaizduoti, 0.25 l.Kainavo apie 16 lt.

aciuks.gif 4u.gif reiks ir man toki papirkti, kazkaip niekad nepastebejau tokio gerio ax.gif nes gelytes laistau kietoku vandeniuku
Atsakyti
laba.as taip pat auginu dracena ir noreciau suzinoti ar neturi neigiamu savybiu,pvz:kvepavimo takams,ar galima miegoti tame kambaryje kur auga gele,gal kas patars?jei ka zinote parasykite?
Atsakyti
QUOTE(ROMASIUKAS @ 2008 06 23, 12:50)
laba.as taip pat auginu dracena ir noreciau suzinoti ar neturi neigiamu savybiu,pvz:kvepavimo takams,ar galima miegoti tame kambaryje kur auga gele,gal kas patars?jei ka zinote parasykite?

http://sena.sam.lt/s...jienos/?idi=889
Tiesa, mano sunys gerokai buvo paragave dracenos lapu, ale nieko nenumiro bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 23 birželio 2008 - 12:07