Įkraunama...
Įkraunama...

Dracena

QUOTE(Vitulka @ 2008 06 16, 17:55)
o aš savo dracenos kiekvieną lapelį atskirai nuvalau, nes jei kišu po dušu, vanduo nudžiūva ir matos kalkių lašai doh.gif
o po lietum tai nenesčiau taip drąsiai  ax.gif

As taip pat po viena. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2008 06 16, 17:55)
o aš savo dracenos kiekvieną lapelį atskirai nuvalau, nes jei kišu po dušu, vanduo nudžiūva ir matos kalkių lašai doh.gif
o po lietum tai nenesčiau taip drąsiai  ax.gif

O nebandet su purkstuvu gausiai nupurksti virintu arba distiliuotu vandeniu, sako nelieka demeliu bigsmile.gif nors maniskems ir po duso nelieka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 06 16, 17:44)
taip taip, aš visur  biggrin.gif
ta proga parodysiu savo, biški kažko negerai dabar augančią  :h

Matos vargsiuke truputuka pavargusi.Kai mano geles pradeda nelabai kaip atrodyti, tai kazkaip labai tinka persodinimas.Sodinu i ta ''skoraja pomosc'' zeme, nu labai atsigauna, dar patresiu mirksiukas.gif
Beje, ne karto nesu jos purskusi, taip nuvalau ir viskas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 16 birželio 2008 - 18:34
QUOTE(Srove @ 2008 06 16, 12:10)
ACIU, Sobieska, ale tai kokio dydzio pas pacia augalai doh.gif , atrodo jau mano nera labai maziuke(nu dabar jau sakau drasiai biggrin.gif )dracena, o dar 3 kart didesne doh.gif , bet grazu uz tai 4u.gif

Srove spec. tau rodau, neturiu ryškesnės nuotraukos, matysi tik "siluetą", bet ir iš to galėsi vaizdą susidaryt mirksiukas.gif kokio dydžio pas mane dracena biggrin.gif user posted image
ir tai dar visa į objektyvą netilpo doh.gif
Ir dar... aš po lapelį tai tikrai nevalinėju, kas čia do per ponų išmislas, neturit ką veikt ar ką lotuliukas.gif , nupurškiu nusistovėjusiu vandeniu, nei jokių lašų ar nuosėdų pėdsakų nematyt cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Srove @ 2008 06 16, 19:33)
Matos vargsiuke truputuka pavargusi.Kai mano geles pradeda nelabai kaip atrodyti, tai kazkaip labai tinka persodinimas.Sodinu i ta ''skoraja pomosc'' zeme, nu labai atsigauna, dar patresiu mirksiukas.gif
Beje, ne karto nesu jos purskusi, taip nuvalau ir viskas.

o kas do per čiūdas šita žemė, kokia nors ypatinga jos sudėtis ar ką ax.gif būsiu dėkinga jei nušviesi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sobieska: 16 birželio 2008 - 20:37
QUOTE(sobieska @ 2008 06 16, 21:33)

lens.gif ar jau galima mirt iš pavydo... ten pro balkoną vandens telkinys matos? mastau.gif dar pasakyk, kad jūra....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo grange: 16 birželio 2008 - 20:40
QUOTE(grange @ 2008 06 16, 21:40)

lens.gif ar jau galima mirt iš pavydo... ten pro balkoną vandens telkinys matos? mastau.gif dar pasakyk, kad jūra....

lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu iš kur Kaune jūrą gausi, tik marios , o ir tos per toli...čia Neris. Nu patenkinsiu tavo smalsumą, nors ir ne į temą...o ar draceną pastebėjai biggrin.gif
čia pro vieną langą
user posted image
o čia iš kitos pusės, bet aparatas vistiek to grožio neperteikia, koks yra ištikro
user posted image
Atsakyti
Srove spec. tau rodau, neturiu ryškesnės nuotraukos, matysi tik "siluetą", bet ir iš to galėsi vaizdą susidaryt mirksiukas.gif kokio dydžio pas mane dracena biggrin.gif
Papildyta:

o kas do per čiūdas šita žemė, kokia nors ypatinga jos sudėtis ar ką ax.gif būsiu dėkinga jei nušviesi rolleyes.gif

ohmy.gif doh.gif nu vaizdelis wub.gif O kaip reik toki stora kota uzauginti g.gif Gal rusis kitokia?O ten uz lango gal jura matos blink.gif ? mega_shok.gif Nu kas per grozybes? mastau.gif
O ta zeme man tai tiesiog issigelbejimas, kai augalai ko nors stokoja.Man siaip patare viena gelininke jau senokai, tai perku tik ja persodinimams.Dabar maciau jos jau atsirado ir atskiroms rusims geliu, anksciau tai nebuvo.Tik jos sufasuotos labai nedideliais kiekiais ir ant pakuotes kryzius zalias arba raudonas buna.Siemet pirkau spec. begonijoms, tai lapu nesimato, vieni ziedai.Kartais buna maximose, o siaip senukuose perku.Ir lauke kartais sodinant geles, jei turiu, tai nors po truputi po keru papilu, akivaizdus skirtumas. mirksiukas.gif
Jezusmaria, kaip cia per ta langa neiskritus doh.gif
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2008 06 16, 21:40)

Palauk savaitgalio, nemirk pradzioje, negadink visos savaites doh.gif bigsmile.gif Zinai, o jei rimtai, tai tas netas kartais blogai, paskui ilgai ir nuobodziai svaigsti po tokiu vaizdeliu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 16 birželio 2008 - 20:56
QUOTE(sobieska @ 2008 06 16, 21:46)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nu iš kur Kaune jūrą gausi, tik marios , o ir tos per toli...čia Neris. Nu patenkinsiu tavo smalsumą, nors ir ne į temą...o ar draceną pastebėjai biggrin.gif
čia pro vieną langą

a iš kur man žinot, kad tu kaune biggrin.gif

o draceną tai aišku, kad pastebėjau, pirma mintis buvo "oo kokia didelė" o po to jau žiūrėjau kas ten už lango hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 06 16, 22:20)
a iš kur man žinot, kad tu kaune  biggrin.gif

o draceną tai aišku, kad pastebėjau, pirma mintis buvo "oo kokia didelė" o po to jau žiūrėjau kas ten už lango hihihi.gif

doh.gif tik dabar pati pastebėjau, kad per aplaidumą ištryniau gyvenamą vietą...iš atminties variau rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Srove @ 2008 06 16, 22:00)
ohmy.gif  doh.gif nu vaizdelis wub.gif O kaip reik toki stora kota uzauginti g.gif Gal rusis kitokia?

biggrin.gif aš to koto neauginau, aš jį tokį jau nusipirkau...mano dabartinis darbas prilaikyt, kad jis nenulinktų lotuliukas.gif arba, kad neliktų vienas be lapų
Aš tai jau prie to vaizdo pripratau, tai man kaip ir nieko tokio ispūdingo nėra...nu gal neveltui name suprojektuoti 3 balkonai ax.gif ir tikrai žinau, kad man vaizdo neužstos joks naujas statinys, nes mano namas kaip ir ant šlaito gaunasi rolleyes.gif
Atsakyti
sakykit mielosios kodel mano dracenos lapais trukineja, skilineja...??????
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2008 06 16, 18:08)
kiek laiko užima nuvalyti po lapelį?

gal 10 min ax.gif
bet palyginus su sobieska dracena man nėra ir ko lygiuotis irnesakyk.gif tokią didčkę kol nuvalytum, pavargtum biggrin.gif bet graži užtat rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sobieska @ 2008 06 16, 22:28)
Papildyta:
biggrin.gif  aš to koto neauginau, aš jį tokį jau nusipirkau...mano dabartinis darbas prilaikyt, kad jis nenulinktų lotuliukas.gif  arba, kad neliktų vienas

Ko gero pats svarbiausias darbas ir yra, prilaikyti kota(kad sendamas, jis nenulinktu, arba, kad neliktu vienas) laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Papildyta:
QUOTE(Ramunėlė* @ 2008 06 16, 22:59)
sakykit mielosios kodel mano dracenos lapais trukineja, skilineja...??????

gal mikroelementu kokiu truksta? g.gif
Atsakyti